Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דירה שכורה חדשה, שבה במקום מקלחת יש אמבטיה. 

בעת מקלחת המים מתמלאים ונוצרת ממש בריכה באמבטיה.

נפתח מכסה הניקוז, ובוצע ניקוז בעזרת פומפה וחוטר מתכת ולא ניראה שיש סתימה שם. 

העניין הוא כשמזרימים מים ישירות לפתח הניקוז באמבטיה, אין הצטברות של מים בשום מקום. אבל ברגע שמוזרמים מים שלא ישירות לפתח אלא סתם לחלל האמבטיה, כן יש הצטברות. 

מניח שיש פה איזה תופעה פיזיקלית שמונעת מהמים להתנקז מהר(אולי אוויר שגורם לחסימה זמנית?) 

השאלה אם מישהו יודע מה זה? ומה אפשר לעשות עם זה? 

תודה לעונים. 

פורסם

אני חושב שגם אצלי יש את אותה תופעה בדיוק.

המים באסלה יורדים לאט כשפתח הניקוז סגור. ברגע שאני מסיר את המכסה, המים יורדים מהר יותר. אל פתח הניקוז מחובר גם צינור ניקוז של המקלחון עם חוסם ריח. יכול להיות שהחוסם ריח אצלי הוא הבעיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה קורה כשקופסת הביקורת פתוחה?

יש גלישה ממנה?

יש בה זרימה חזקה?

הניחוש שלי הוא הצטברות שערות וג'יפה ביציאה מהאמבטיה. תוציא את הרשת ודוג את הג'יפה עם פס סקוטץ' או איזה וו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

אני חושב שגם אצלי יש את אותה תופעה בדיוק.

המים באסלה יורדים לאט כשפתח הניקוז סגור. ברגע שאני מסיר את המכסה, המים יורדים מהר יותר. אל פתח הניקוז מחובר גם צינור ניקוז של המקלחון עם חוסם ריח. יכול להיות שהחוסם ריח אצלי הוא הבעיה.

זה מצביע על ביוב סתום (למטה)

או שאין צינור איוורור למעלה בבניין

.

פורסם

יש צינור אוורור בגג והקטע המעצבן הוא שהפתח שלו פונה לכיוון צפון-מערב וכשיש רוח באותו הכיוון, מרגיש לי שריח קליל של ביוב עולה (את האמת בעבר סבלנו יותר, היום כבר כמעט ולא מרגישים ואם כן, אז מאוד קליל).

בקשר לסתימה למטה, יש מצב. יש רק שכן אחד מעליי שמשתמש באותו קו ביוב ואם הוא מוריד מים, ואחר כך אני מיד מוריד, אז המים באמת יורדים לאט. אם אני אוריד ב-4-5 לפנות בוקר (כשהוא ישן), אז המים יורדים יחסית יותר מהר.

כנראה שאין מנוס מלהביא ביובית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

מה קורה כשקופסת הביקורת פתוחה?

יש גלישה ממנה?

יש בה זרימה חזקה?

הניחוש שלי הוא הצטברות שערות וג'יפה ביציאה מהאמבטיה. תוציא את הרשת ודוג את הג'יפה עם פס סקוטץ' או איזה וו.

לא בטוח שאני יודע מה קופסת ביקורת. 

יש את פתח תעלת הניקוז ברצפה, כשאני פותח אותו יש זרימה טובה ואין עליה של מפלס המים. 

כשאני לוקח את הצינור של המקלחת - מעביר ישירות לפתח הניקוז שנמצע באמבטיה, אין עליה במפלס המים במקלחת ויש זרימה טובה ללא בעיות. 

ברגע שאני סוגר את הפתח של תעלת הניקוז, ופותח מים במקלחת- קצב ירידת המים מאט משמעותית, ומתחילה להווצר בריכה. 

אם היה איזה סתימה שאני לא מצליח לראות ולא מצליח לשחרר אותה, הייתי אמור גם אם פתח הניקוז פתוח. 

• תוכן חדש...