Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מידרסים עבים ורגל רחבה. כל נעל ספורט שקונה ( גם במידה יותר גבוהה מהרגיל)לא מתאימה כי מרגיש שהעקב כמעט יוצא מהנעל. 

האם יש המלצה לנעל ספורט שמתאימה למידרסים?

פורסם

גם לאדידס, בגדול, יש מגוון רחב.

סליחה על משחק המילים הטיפשי שיצא לי בטעות. בחיי שלא התכוונתי.

אני עם מדרסים ואדידס בעצמי. דגם BOOST משהו, מידה אמריקאית 12\מקומית 47.

לך לחנות ותמדוד. עם המדרס. ככה עשיתי בפעם הראשונה עד שהבנתי שהמידה הזו היא הנכונה עבורי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, שלומיש כתב:

יש לי מידרסים עבים ורגל רחבה.

לכל יצרן נעליים יש גרסאות נעליים רחבות, מאז שגיליתי שיש כזה דבר, הרגל יושבת מרווחת מאוד ולא לוחצת על הרגל.

לגבי הנוחות זה כבר משהו אחר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, שלומיש כתב:

הבעיה היא שהעובי המוגזם של המידרסים גורם לעקב כמעט לצאת החוצה . צריך נעלים שהחלק האחורי שלהם יותר גבוה

אז ללכת לחנות נעליים ולבדוק פיזית נעליים. גם לא להינעל על יצרן מסוים אלא אם יש לך חיבה לנעליים שלו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

יש יצרני מדרסים שלוקחים את הנעל שלך ומתאימים אותה במקום מדרס נשלף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הולכים על מדרסים, המלצה חמה שלי ללכת על אריאל קומפורט

https://ariel-orthopedic.co.il/

הם לא רק שיצאו אחלה הם היו הוגנים לחלוטין! גם אחרי ששיגעתי אותם עם המדרסים.

עכשיו יש מבצע של 1+1+1

מדרס אחד ליום יום ו2 לפעילות ספורטיבית

750 שקל.

במקומות אחרים המחירים מוכפלים וגבוהים יותר

https://ariel-orthopedic.co.il/הדפסת-קופון/

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לכמעט כל חברה יש דגמים רחבים יותר, ובכל מקרה אתה צריך נעל נייטרלית(יש נעליים עם תיקון מובנה לפלטפוס או ההפך) אם אתה עם מדרס.
אני הסתדרתי עם ברוקס גליצרין 2E.

פורסם
לפני 15 שעות, Froyne כתב:

מגפיים? 😜

קונים מהר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

תודה רבה חברים. אלך למדוד  צריך למצוא נעל רוחב 4e

אין מבחר גדול. מה שיש מכוער והכי גרוע כמו שכתבתי הבעיה בעקב כי המדרסים ממש עבים ולכן העקב יושב יותר גבוה ממיתאר הנעל ולכן מרגיש כאילו הולך עם כפכפים.

אגב כרגע עם הוקה בונדי 4e ולא מרגיש נח באיזור העקב.

עריכה אחרונה על ידי שלומיש
תוספת
פורסם

מה מטרת נעל הספורט שלך? באיזה ספורט אתה עוסק? אם אתה עם הוקה - אני משער שאתה עוסק בריצה?

בנעלי ריצה יהיה לך קשה למצוא עקב גבוה מספיק שיתפוס לך את הרגל כיוון שאתה זקוק לגמישות בתנועה, יתכן שנעלי ריצת שטח פרופר יספקו לך עקב גבוה יותר (תבדוק נעלי סולומון לדוגמא).

תבדוק אם יש אפשרות לעשות מדרסים דקים יותר. יתכן שזה יפתור את הבעיה (רק יעלה יותר ממדרס סטנדרטי).

• תוכן חדש...