Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

מתלבט בין 2 הרכבים הנ״ל. תקציב 70,000₪

המאזדה בין השנים 2016-2017 והרנו 2019 עם המנוע החדש. נוסע כ 20,000 ק״מ בשנה, לא יותר.

אני מחפש רכב ״מפנק״ ואהבתי מה ששני הרכבים מציעים. בנוסף חשוב שלרכב יהיה שוק ולא אתקשה למכור אותו בעוד כשנתיים - שלוש.

לא מעט אנשים ניסו להוריד אותי מהרנו, אבל אני נוטה ללכת עליה. אני טועה? האם הייתם בודקים רכבים אחרים?

תודה לעונים :)

עריכה אחרונה על ידי dangav90
פורסם
לפני 22 דקות, dangav90 כתב:

חשוב שלרכב יהיה שוק ולא אתקשה למכור אותו בעוד כשנתיים - שלוש.

ענית לעצמך. מחירן כחדשות של הרנו ומאזדה היה די דומה. בנקודת הזמן הנוכחית הרנו איבדה קרוב ל-50% מערכה בשלוש שנים. למזדה זה לקח זמן כפול.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי עם רנו כזאת בדיוק שנת 2022 עם 5000 קמ כמה ימים וכבר המולאימדיה ברכב לא עבדה ובכללי הרכב הרגיש קצת זול..

ממליץ יותר על המאזדה, למרות שמבחינת צריכת דלק, מרווח פנים ומראה לדעתי הרנו מנצחת..

בכל מצב אמינות לדעתי חשובה יותר.

אגב המנוע 1.3 זה גם של המרצדס a קלאס והדאציה, נכון?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תחפש בפורום היו אנשים שנתנו פידבק על הרנו, הפידבק היה גרוע, רעשים מוזרים בנסיעה והרגשה של חומרים זולים. על פניו הרנו נראית מאוד מפנקת אך לא עליתי עליה. ומאזדה... זה מאזדה. תמיד יהיו קונים, ובכיף מגיעה לגיל מופלג עם מאות אלפי קילומטרים, רק לשים דלק ולנסוע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הסתכלתי ביד 2 לא ראיתי אף רנו כזאת 2019 במחיר של 70 אלף שקל אלא אם מצאת מונית עם 300K

גם כאלו עם מעל 100K יוצאות ליסינג נמכרות ב80 וצפונה

פורסם
לפני שעתיים, TZR84 כתב:

הסתכלתי ביד 2 לא ראיתי אף רנו כזאת 2019 במחיר של 70 אלף שקל אלא אם מצאת מונית עם 300K

גם כאלו עם מעל 100K יוצאות ליסינג נמכרות ב80 וצפונה

לדוגמא:

image.thumb.png.8f6612bad7ea2699294dde23f038e5d5.png

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...