Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה 

מחפשים רכב למשפחה עד 150אלף , חשוב לנו מרווח פנימי. לאחר מעבר על מספר דגמים פריוס פלוס וקיה סורנטו דיזל עלו לגמר. 

ולמה?למרות ששני המינוואנים האירופאים מושלמים לנו בתצורה הם ירדו במיקוד: סיטרואן ספייסטורר - אמינות נמוכה וירידת ערך מהירה מאוד, רנו באמת מרשימה אבל גם ירדה במיקוד על אמינות, טיפולים , יבואן וירידת ערך. בעיקר מי שסובל ממש מללכת למוסכים. 

קודיאק במחיר של 150 ומטה אוכל להביא רק שנתון נמוך וזה יביא עימו תיקונים יקרים, בעיקר התיבה היבשה שאני מכיר היטב כבר ולא מעוניין להתראות מחדש. אפשר לדבר על דגם ה4על4 עם תיבה רטובה אבל אני לא מכיר מספיק, האם יכולה להביא אותי ל250אלף קמ בלי לקרוס?

אאוטלנדר החדש ירד על צריכת דלק ו מחיר, הישן ירד על תיבת cvt לא אמינה אחרי 120k , גם כזו יצא לי להחליף 😞 😞  ואיך נאמר, אחרי שנה על הרכב הזה שנת 2017 , לנסוע באטראז' מנופח מעורר אצלי עצבים. (אנשי הקבע לשעבר/בהווה יבינו..)

טרוורס ואקספלורר ירדו על צריכת דלק וגודל מוגזם לאשה לנהיגה, ולבסוף עם מה נשארנו? דאציה.. עלות תועלת מדהימה אבל...

גיר ידני ולוקה במערכות בטיחות ולכן נפסלה לחלוטין (רק על בטיחות נהיגה) 

יש גם את ה5008 היפה אבל.. רצועה/אוראה/ועוד מחלות כאלו ואחרות הגיעו לאוזניי, בנוסף ליבואן לא מעורר חשק. 

אז מה חשוב ברכב (7מושבים) תצורת 7 המושבים לא חשובה לנו כמו המרחב הפנימי.

הוא הולך לנסוע 30k בשנה. 

חצי עירוני חצי בינעירוני.

חייב מערכת בלימת חירום ותיקון סטיה מנתיב. 

לא שוחט בדלק.

אמין. באופן יחסי למתחרים. 

יש משהו רלוונטי בעצם חוץ מפריוס פלוס? סורנטו דיזל בן 3 בערך גם ענה אצלי על הקטגוריות אבל אני לא מכיר מספיק את דגם הדיזל, טיפולים אמינות וצריכה שלו. 

ואם זו ההמלצה, מה המחלות? מה לבדוק? איפה אני טועה ואיזה דגם פספסתי? האם ראב 4 מבחינת מרחב פנימי מתחרה לפריוס פלוס? 

תודה רבה חברים

פורסם

קודיאק מגיע עם תיבה רטובה בכל הדגמים. מדובר ברכב כבד יותר כך שגם ה-1.4/1.5 בנזין מגיעים עם גיר רטוב. מצד שני זאת גם תיבה שדורשת החלפת שמן בעלות לא נמוכה. אם 7 מושבים לא קריטי אז טיגואן 5 מושבים מרווח מאוד ופחות מבוקש מהקודיאק, המחיר בהתאם. גם שם מדובר בגיר רטוב בכל הגרסאות וה-1.4/1.5 יהיו חסכוניים יותר מה-2.0 שמגיע עם הנעה כפולה. במהלך 2019 נוספה מערכת לתיקון סטיה מהנתיב, אפשר לזהות את הרכבים האלה לפי הפלסטיק סביב המראה המרכזית והעובדה שאין בהם מובילאיי.

נשמע שראב 4 הייבריד יהיה פתרון לא רע. הוא מציע מרווח פנימי טוב, לדעתי דווקא הדגם הישן מרגיש יותר מרווח מהחדש. הוא אמין אבל אני לא הייתי מוותר על ביטוח לסוללה, מה שכן בנסועה שלך זה אומר לחדש אותו פעמיים בשנה, למיטב ידיעתי עולה 300-400 ש"ח. יחידת ההנעה בראב חזקה יותר מזו של הפריוס והוא יהיה נעים יותר בנסיעה בין עירונית, במיוחד כשהוא עמוס.

פורסם

אני חושב שפסלת מהר מידי את הצרפתיות, מנועי הדיזל גם בפיג׳ו וגם בסיטרואן אמינים(לא יודע מה הסיפור של האוריאה בדיוק).

מה לגבי ניסאן אקסטרייל? לפי מה שיוצא לי לקרוא קצת על מנוע ה1.33 והוא נראה די אמין(זה מנוע בפיתוח עם מרצדס כשגם משתמשים באותו המנוע בלא מעט דגמים של מרצדס).

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...