Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, jad כתב:

אני  אחרי בדיקה ממוחשבת  במוסך גזית, לא יצא לו שום קוד תקלה כלשהו. אין לו כיוון מה הבעיה בכלל.

כפי שכתבתי בהודעתי הקודמת למעלה, הבעיה הגדולה היא האבחון.... לפני שרצים להחליף גיר שווה לנסות עוד ניסיון אבחון במקום אחר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הרובוט ברכבים האלה בדרך כלל לא מתקלקל
הסינכרון של ההילוך הראשון לעומת זאת כן וזה לא הראשון שנתקלתי בו תנסה לראות אם יש מוסך טויוטה שמוכן לנגוע הרכב הזה הוא טויוטה ושום דבר מהגיר והמנוע לא קשור לפיגו סיטרואן.
קח בחשבון שהחלפת סינכרון לא יעשו במוסכים ובמקרה הזה פשוט יביאו גיר קומפלט מפירוק ויחליפו גם קלאץ

פורסם

אהלן ניסיתי לבדוק עם שני מוסכי טויוטה הם לא מעוניינים לבדוק.

אני יודע שהמנוע והגיר טויוטה, הסברתי להם עם דגם מדויקשל המנוע 1KR בטלפון אומרים פשוט לא מתעסקים עם "סיטרואן"

הייתי במוסך גזית לא מצאו שום תקלה במחשב וגם אין שום נורה דולקת.

מבחינתם זה להחליף גיר וכמובן גם קלאצ' והעלות בהתאם

הוא אומר שאולי מפעיל מצמד אולי קלאצ' ואולי מפעילי הילוכים (ACTUATOR). הכל בניחושים- גיר אחר לא מחייב שיהיה יותר נורמלי מהנוכחי ואולי גם לא יחזיק לטווח הרחוק.

מפליא שאין מוסכים שמתמחים בגיר רובוטי זה לא שיש רכבים בודדים כאלה

פורסם

המחשב של הרכב הזה לא מנדב מידע, בגלל זה לא רואים כלום בבדיקה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כמה מוסכים נטו לכיוון של הקלאצ', מאחר ולא נרשמה שום תקלה ברכב או נדלקה כל נורה.

אמרו גם שהקלאצ' ברכבים האלה לא מחזיק יותר מ60000 עד 100000קמ גג.

נכון לכרגע הרכב עם 123000קמ עם הקלאצ' המקורי.

פורסם
בתאריך 10.11.2022 בשעה 00:20, TDI כתב:

היו בפורום כמה וכמה המלצות על מוסך אנרג'י בחיפה.

(אך לא הייתי ולא מכיר באופן אישי)

שאלתי, אמרו שלא מתעסקים :(

פורסם

יש מצב לעשות הסבה לגיר ידני? 

שאלה רטורית. 😞

אם לא מוכנים להתעסק עם תיקון גיר רובוטי, אז על הסבה לידני?

בטח לא מוכנים להתאמץ.

מסקנה מתבקשת:

מוסכים לא מחפשים פרוייקטים מאתגרים.

פורסם

אין לי מושג...בוא נגיד ככה שרמת המקצועיות של של המוסכים המורשים לא בדיוק גבוהה אז להציע דבר כזה חחח

אחרי שראיתי מה רמת ה"דיאגנוסטיקה הממוחשבת" שלהם הבנתי לא מעט דברים, אם יהיה חסר לך שמן בתגובה תקבל: צריך להחליף מנוע, זהו :)

תוצאות הבדיקה והתשובה שקיבלתי מהם לבעיה שלי: אולי מפעיל מצמד אולי מפעילי הילוכים, אולי קלאצ'. במילים שלו: " אני באמת לא יודע להגיד לך במדויק-אנחנו יכולים להחליף לך את הגיר והקלאצ' וגם הבעיה לא תיפתר". שאלתי אז למה אתם מציעים בכלל? את האולי ואולי הייתי מצפה ממוסך שיגיד לי אין לי ניסיון עם רכבים כאלה אז רק משער-בטח לא ממורשה ובטח שכל האולי הזה על חשבוני ז"א שאם החלפנו ועדיין תהיה בעיה אז ננסה משהו אחר. הזוי

מזכיר קצת את "יצאת צדיק"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

*עדכון*

בוצעה סריקה עם מחשב אחר לאיתור תקלות הייתה אופציה לבחירת תיבת הילוכים ונרשמה קוד תקלה P2109

אולי עכשיו בתקווה שיהיה כיוון לתיקון

למישהו יש רעיון?

1670958953323.jpg

פורסם

תבדוק במוסך, וברשת, בחו"ל תקבל יותר מידע מכאן,

אני גם סבלתי עם הפיג'ו 301 שהיתה לי, התלוננתי כל הזמן על רעידות והתנהגות מוזרה לגיר שאצלי היה שלי פיג'ו ולא של טויוטה, להבדיל ממך, אצלי הרכב היה חדש עם אחריות, אך בסוף מצאו את התקלה אחרי שנתיים וחצי של התרוצצות וכ40 אלף ק"מ, החליפו מצמדים וflywheel, ומאז הכל הסתדר, בהתחלה הייתי בסאגה מול צמרת ואחרי זה יורומוטורס בחדרה שהצליחו לפתור,

בהצלחה.

חבל שבארץ אין באמת מוסכניקים איכותיים שעל כל תקלה קצת מורכבת מציעים לך לגלגל את הרכב הלאה במקום להיות מקצועיים לתקן ולהמשיך להנות מאותו רכב, עצוב.

פורסם

מתאר לי איך זה בדיוק כשאתה מגיע ל"מומחה" ואז צצות כל האפשרויות לתיקון מלבד הבעיה עצמה. הייתי במורשה גזית ושם קיבלתי כל מיני אולי ואולי וכאלה. מקצועיים....פחות.

בחול יש יותר מידע לגבי זה עדיין מנסה את מזלי

העניין הוא שלקחת את הרכב בגרר כל פעם למוסך אחר ולשלם על הדיאגנוסטיקה קצת מייקר את כל הסיפור 

מה שמצחיק הוא שזה בסך הכל C1 לא איזה רכב יוקרה שהיית אומר וואלה אולי תקלה באמת קשה

זה בדיוק כמו שאמרת, אין מוסכניקים איכותיים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי יש לי בדיוק את אותה בעיה בסיטרואן c1 ממש אשמח לשמוע אם מצאת את הפתרון ? 

עריכה אחרונה על ידי Nevo5012
פורסם
בתאריך 13.12.2022 בשעה 21:29, jad כתב:

*עדכון*

בוצעה סריקה עם מחשב אחר לאיתור תקלות הייתה אופציה לבחירת תיבת הילוכים ונרשמה קוד תקלה P2109

אולי עכשיו בתקווה שיהיה כיוון לתיקון

למישהו יש רעיון?

1670958953323.jpg

מצאת את הבעיה ? אני עם אותה תקלה 

מה הייתה התקלה ? אני עם אותה בעיה

• תוכן חדש...