Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא טסט צובר קנסות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת רכב שעומד ללא טסט כמובן בחנייה בלי להזיז אותו צובר קנסות מעבר לתשלום החוב של האגרת טסט אשמח לתשובה תודה רבה

פורסם

חנייה ציבורית? קיבלת אזהרה מהעירייה לפנות תוך X ימים? צריך להיות רשום שם כל מה שעלול לקרות אם לא.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

קודם כל - רכב ללא רישוי שנתי הוא עדיין רכב וחייב לעמוד בתקנות, לכן אם הוא חונה שלא כחוק הוא יצבור קנסות.

שנית - רכב מוזנח עשוי להיות מטופל כגרוטה, כולל אפשרות של פינוי אחרי התראה.

שלישית - למה לצבור חובות למשרד הרישוי? אם הרכב אינו בשימוש הקפא או בטל את הרישיון וחסוך את צבירת האגרה. הקפאה היא מהלך הפיך, ביטול לא. ועדיין הקפד למלא את שאר הוראות החוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

לכן אם הוא חונה שלא כחוק הוא יצבור קנסות.

כמובן שמדובר בחנייה פרטית  ואני לא מתכונן להעמיד אותו להרבה זמן אבל מישהו אמר לי שאם לא שילמת את האגרה בזמן נהיה קנסות ואת זה רציתי לדעת אני מבין שאין דבר כזה 

תודה רבה ויום טוב

פורסם

לא קנסות אבל כן הצטברות של כל האגרות רישוי שלא שולמו. 

אלא אם כן אתה עושה הקפאה ואז ההצטברות נעצרת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...