Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שתי אנקדוטות קצרצרות לכבוד שבת.

זוגתי במקור מערד. בשנת 2006, כשהייתי צעיר ויפה (היום אני כבר לא צעיר) נסעתי לראשונה לבית הוריה (אסאדו של אחרי ערב ראש השנה). 

יצאתי מהרצליה חמוש במיצובישי לנסר 92 עם 160,000 קילומטר. 

וואלה, הגעתי.

לפני כשנה קניתי סוזוקי ג'ימני. מהיד הראשונה, אמנם "רק" עם 90 אלף ק"מ אבל מסוף 2005 . 

נסיעת הבכורה שלי בו הייתה עם אותה זוגתי ממקודם ושני ילדינו, מאותה הרצליה ממקודם לאותה ערד ממקודם. שישי ב14 בצהריים בתחילת יולי.  

וואלה, הגענו. 

סבבה, אז זה לא "הירידות/ העליות של יממלח" אבל הרעיון מובן. נסיעה לא קצרה, יחסית, מחוץ לגבולות הגזרה הקבועים של הנהג ואיזור הנוחות שלו, אבל אין צורך להילחץ, ויותר מזה- אין צורך להלחיץ. 

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 5 שעות, Uri82 כתב:

זה הרבה יותר כוח, באופן משמעותי שיש לגטס

זה כנראה היה ככה שהרכב היה חדש , כיום זה לא מרגיש בטוח לעבור איתו את ה120 קמ"ש

שטויות. אני מחזיק בסובארו כזאת 2005 1.6 עם 280 אלף קילומטר, מגיעה למהירויות לא חוקיות בקלילות ובכיף. 

פורסם
לפני 23 שעות, hans כתב:

גדול. קרה לי בדיוק מה שקרה לך...

ים המלח?! מה נסגר, בנות?! תדלק וסע. אפשר אפילו לחזור באותו יום...

למי שרגיל לנסוע הכי רחוק מהרצליה לרמת גן או מהרצליה לרעננה/מקסימום נתניה , ים המלח זה אתגר :)

לפני 22 שעות, tza כתב:

ממש לא, הרכב הגיע אלי כשהיה מעל עשור על הכביש עם קרוב ל-200 אלף ק"מ ולמרות שחרשתי איתו את הארץ כמה שנים עשה אותה עבודה טובה כל הזמן. מעדיף לא לכתוב כמה מהזמן הייתי מבלה איתו מעל 120 ולא רק בכביש 6..

אולי הסוד טמון בעובדה שהוא תוחזק וטופל ברמה שמקובלת בארץ רק ברכב חדש גם אצל הבעלים הקודמים. אנשים לא מבינים שהם הופכים את הרכבים שלהם לגרוטאות במו ידיהם והזנחתם. אנדקוטה קטנה: חיפשתי צמיגים נורמליים, עזוב שלא הבינו מה הקטע שלי לא לשים סיניים על רכב כזה ישן, היה ממש קשה למצוא מלאי של משהו נורמלי במידה שלי כנראה מחוסר ביקוש..

תחזקתי אותו כמו חדש (כמעט..) והוא נסע כמו חדש (כמעט..)

אצלנו זה סיפור שונה , הרכב תוחזק טוב יחסית רק משנת 2014 , עד אז כנראה תוחזק לא ממש טוב.

כנראה שזה מאד משפיע באמת.

לפני 21 שעות, yuvalganim כתב:

לא הבנתי למה היונדאי עם "אמינות מוחלטת" לעומת "אמינות טובה" כאשר דווקא הסובארו עם יותר קילומטאז והוחלף אצלה מאוחר יותר (החזיקה יותר)

היה לסובארו עוד כמה בעיות קטנות שאינן "משביתות" במהלך השנים:  (חיישן חמצן, ציריות,  נזילת שמן הגה).

• תוכן חדש...