Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר של varta שנתיים אחריות נקנה מאייס בתאריך 23.9.2020

כרגע המצבר שבק חייםעל המצבר מוטבע 9-10/20

איך הולך התהליך? אני אמור לקבל מצבר חדש? מאיפה?

פורסם
לפני 31 דקות, אביavi כתב:

דיברתי עם החברה עצמה של ורטה אמרו שעד חצי שנה מקבלים חדש, מאז מקבלים חלופי משומש

הגיוני

אתה משתמש המצבר שנתיים זה כמו לאכול סטייק ב500 שקל להשאיר את הצ'יפס בצלחת ולבקש החזר 

קח את המשומש ישמש אותך עוד חצי שנה שנה ותחליף 

או שתבקש לשדרג בהשתתפות עצמית לחדש

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, אביavi כתב:

מצבר של varta שנתיים אחריות נקנה מאייס בתאריך 23.9.2020

כרגע המצבר שבק חייםעל המצבר מוטבע 9-10/20

איך הולך התהליך? אני אמור לקבל מצבר חדש? מאיפה?

הולך לאייס עם מצבר וחשבונית, ואמורים להחליף לך

לפני 4 שעות, אביavi כתב:

הסניף שקניתי רחוק. הם אמורים להביא לי חדש?

לא יודע לגבי חדש, אבל אתה יכול ללכת גם לסניף הקרוב אליך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא תקבל חדש, תקבל "מחודש". הוא יסחוב חצי שנה, שנה. במה שתחסוך תקנה בוסטר התנעה כי תזדקק לו. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

VARTA שלי נדפק בחצי שנה הראשונה של שימוש סביר.

לאחר השארת רכב עם אורות דולקים חד פעמית , מת ולא קיבל טעינה.

יבואן הפנה אותי לנקודת שירות, והם הציעו לי מצבר חדש של STARTUP.
זה מה יש ואלו התנאים של היבואן. רשום בחוזה שירות "חדש או שווה ערך" או ניסוח דומה.

בדרך לנקודת שירות עברתי אצל החשמלאי שממנו רכשתי את המצר.
כרצות טוב ללקוח חוזר, הוא הכניס אותי למחסן מצברים ונתן לבחור מה שבא לי.
קלטתי משהו עם כיתוב made in germany, ונפרדנו לשלום.

אז המלצתי היא כן לעבור בסניף אייס בדרך לנקודת שירות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני קיבלתי מצבר חדש של STARTUP בחודש האחרון לאחריות. בהתחלה לא רצו. התקשרתי לשירות לקוחות של אייס ואישרו. החלפתי בשנה הזאת 3 מצברים הכל היה חדש. טענו שהמצברים שלהם תקינים ויש לי בעיה ברכב. בדקו את הרכב לרכב לא הייתה זליגה. והחליפו.

פורסם
לפני 56 דקות, ABSULUTT כתב:

אני קיבלתי מצבר חדש של STARTUP בחודש האחרון לאחריות. בהתחלה לא רצו. התקשרתי לשירות לקוחות של אייס ואישרו. החלפתי בשנה הזאת 3 מצברים הכל היה חדש. טענו שהמצברים שלהם תקינים ויש לי בעיה ברכב. בדקו את הרכב לרכב לא הייתה זליגה. והחליפו.

לדעתי הם צודקים וכנראה קיימת בעיה חשמלית ברכב שגורמת להתרוקנות המצבר. העובדים שמחליפים לך מצבר אינם יודעים לבצע בדיקה נכונה של זליגת זרם או כול דבר אחר חוץ מאשר החלפת מצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעתיים, ABSULUTT כתב:

מעולה

אגב מצברי STARTUP
היה לי מצבר כזה במשך 4 שנים (לא זוכר שמצבר החזיק לי כל כך הרבה)
 רק השבוע החלפתי אחרי שהראה סימנים של קצת קושי להתניע פה ושם.
מצבר מעולה, קניתי אחד חדש מאותו סוג בדיוק.

פורסם

לי היה מצבר מאייס שנתיים אחריות אחרי שנה וקצת הלך עשו בדיקה והביאו מצבר חדש זה היה בסניף סגולה בפתח תקווה

• תוכן חדש...