Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה 3 2010 

החלפתי 4 רמקולים לרמקולים focal acx 570

והאיכות של השמע עדיין ירודה , אמרו לי שצריך לשים מגבר כדי שאשמע איכותי אשמח לעזרה 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, AUDIO KING כתב:

האיכות ירודה בגלל יחידת הראש 

תחליף אותה לאחת של פיוניר\קנווד\אלפיין

מה זאת אומרת יחידת הראש ?

תודה על העזרה 

פורסם
לפני שעה, AUDIO KING כתב:

האיכות ירודה בגלל יחידת הראש 

תחליף אותה לאחת של פיוניר\קנווד\אלפיין

אם אתה מתכוון למערכת עצמה יש מערכת שכוללת מולטימדיה שתספק את הסאונד כמו שצריך 

אשמח אפילו אם תעזור לי ותסביר לי איזה מפרט לחפש במערכות עצמם

פורסם

אני מניח שזאת המערכת שלך ,זאת מערכת ברמה ירודה.

2010_mazda_mazda3_audiosystem.jpg

אני יכול להמליץ לך על מערכת מולטימדיה טובה 

בהתאם לתקציב שתציין מראש.

אתה גם תצתרך מתאם פלסטיק להחלפת המערכת המקורית.

אופציה זולה איכותית היא גם רדיודיסק רגיל 

אפשר למצוא אחד איכותי במחיר מאוד נגיש.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, AUDIO KING כתב:

אני מניח שזאת המערכת שלך ,זאת מערכת ברמה ירודה.

2010_mazda_mazda3_audiosystem.jpg

אני יכול להמליץ לך על מערכת מולטימדיה טובה 

בהתאם לתקציב שתציין מראש.

אתה גם תצתרך מתאם פלסטיק להחלפת המערכת המקורית.

אופציה זולה איכותית היא גם רדיודיסק רגיל 

אפשר למצוא אחד איכותי במחיר מאוד נגיש.

ערב טוב, צר לי אבל אני חולק על דעתו של AUDIO KING ! ניתן להזמין מולטימדיה עם אנדרואיד, כך יהיה לך וויז ובלוטוט לטלפון. אתה גם תצטרך מגבר לרמקולים קומפוננט של פוקל שהרכבת ברכב, מאחר שלא חשוב איזה יחידת ראש ( HEAD UNIT ) אתה תשים, אין לה כוח הגברה מעבר ל- 10 WATT , שזה כלום לרמקולים קומפוננט שיש לך. יש מגברים זולים וגם מגבר יחד עם מעבד צליל דיגיטלי - DSP שיעשה לך נפלאות בצליל/סאונד ברכב 🥰🙏

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
הוספה ותיקון כתיב
פורסם
לפני 8 שעות, Dani Cohen כתב:

ערב טוב, צר לי אבל אני חולק על דעתו של AUDIO KING ! ניתן להזמין מולטימדיה עם אנדרואיד, כך יהיה לך וויז ובלוטוט לטלפון. אתה גם תצטרך מגבר לרמקולים קומפוננט של פוקל שהרכבת ברכב, מאחר שלא חשוב איזה יחידת ראש ( HEAD UNIT ) אתה תשים, אין לה כוח הגברה מעבר ל- 10 WATT , שזה כלום לרמקולים קומפוננט שיש לך. יש מגברים זולים וגם מגבר יחד עם מעבד צליל דיגיטלי - DSP שיעשה לך נפלאות בצליל/סאונד ברכב 🥰🙏

9CC3F034-F39E-44AB-8664-E56F88B6DD30.thumb.png.c312b0a0876081630512d9fd7209e252.pngB1AC903E-A55B-4AEA-8C5E-48433D3B7087.thumb.png.4cf0804becc83a463d8bf1707581f742.png32BA9F74-5B06-447D-9870-18AF9FB5A18A.thumb.png.7cd7aaa53241686539c7d8a95a3cae57.png

המגבר הזה אמור לעמוד בהספק ?

לפני 9 שעות, Dani Cohen כתב:

917A2ED6-9D9D-42C6-91BF-7F3D358F8E40.thumb.png.5725779a5abfbe7e95939897c787a4c7.png

אלה הרמקולים אשמח לחוות דעת 

פורסם

מדובר ברמקולים סידרת כניסה של פוקל מסידרת האודיטור 

שעובדים היטב על ההגברה של הרדיודיסק ,או כמובן עם מגבר חיצוני.

אני לא מוצא צורך במגבר בנסיבות העניין.

מה שגם ניתן להוסיף מגבר בהמשך.

למרות שאני שומע את זה הרבה

הוספה של מגבר לא בהכרח מוסיפה איכות לעיתים אף הפוך 

תלוי הגברה ותלוי חיבור בין אם זה RCA או "היילבל" עם מנחת.

ישנם מכשירים איכותיים של פיוניר\קנווד\אלפיין בטווח של 1500-2000 שח שאני מוצא אותם טובים בהרבה 

ברמת הסאונד על מכשירים אנדרואיד שקיימים בשוק ברוב המקרים.

המכשירים האלו נותנים תוצאה איכותית גם עם ההגברה הפנימית של 50X4 שמובנת במכשיר 

וכוללים גם כיווני סאונד מתקדמים ופיצרים כמו "אפל קארפליי" או "אנדרואיד אוטו"

מוסיפים לך אופציה לדיבורית BT וגם הזרמת אודיו אלחוטית.

• מעניין 1
פורסם
לפני 51 דקות, AUDIO KING כתב:

ישנם מכשירים איכותיים של פיוניר\קנווד\אלפיין בטווח של 1500-2000 שח שאני מוצא אותם טובים בהרבה 

אשמח אם תמצא לי איזה קישור למקום שלא ישחט במחיר 

פורסם
לפני 3 שעות, AUDIO KING כתב:

צר לי AUDIO KING אבל זה לא נכון שמכשיר HEAD UNIT ( נגן ) מוציא או בעל הספק שמה שאתה כתבת, "המכשירים האלו נותנים תוצאה איכותית גם עם ההגברה הפנימית של 50X4 שמובנת במכשיר " ממש לא !! אולי לכל 4 הערוצים 12 WATT גם יחד, דהיינו 12 WATT לערוץ !! מגבר לא נותן איכות, אלא עוזר לרמקולים לתפקד יותר טוב, מאחר שהם - הרמקולים קומפוננט צריכים הגברה, ולו של 80 WATT RMS , לא נדבר כאן על הגברה של 200 WATT RMS וצפונה.

פורסם
לפני 12 דקות, Dani Cohen כתב:

צר לי AUDIO KING אבל זה לא נכון שמכשיר HEAD UNIT ( נגן ) מוציא או בעל הספק שמה שאתה כתבת, "המכשירים האלו נותנים תוצאה איכותית גם עם ההגברה הפנימית של 50X4 שמובנת במכשיר " ממש לא !! אולי לכל 4 הערוצים 12 WATT גם יחד, דהיינו 12 WATT לערוץ !! מגבר לא נותן איכות, אלא עוזר לרמקולים לתפקד יותר טוב, מאחר שהם - הרמקולים קומפוננט צריכים הגברה, ולו של 80 WATT RMS , לא נדבר כאן על הגברה של 200 WATT RMS וצפונה.

אז מה אני אמור לעשות ? 

פורסם

אופק מה אתה רוצה במערכת שמע שלך 

לפני שעתיים, Ofek1226 כתב:

אז מה אני אמור לעשות ? 

נותן לך תשובה OFEK1226

איזה מערכת אתה רוצה OFEK1226 ?? אתה רוצה לשמוע באיכות טובה ואיכותית ? בתקציב סביר ביותר ? אתן לך תשובה ופתרון אם כמובן אתה רוצה.

פורסם
לפני 5 שעות, Dani Cohen כתב:

צר לי AUDIO KING אבל זה לא נכון שמכשיר HEAD UNIT ( נגן ) מוציא או בעל הספק שמה שאתה כתבת, "המכשירים האלו נותנים תוצאה איכותית גם עם ההגברה הפנימית של 50X4 שמובנת במכשיר " ממש לא !!

שמע איכות זה עניין סובייקטיבי . אני מדבר על איכות למשתמש הממוצע ואני שואל את עצמי "מאיפה הוא בא"

ממערכת מקורית של מאזדה 3 מודל 2010.?...יהיה לו שיפור תהומי עם מולטימדיה של פיוניר ,חד משמעית.

לעומתו לך דני יש פרספקטיבה אחרת למונח איכות כי יש לך את אחת המערכות המושקעות והיקרות ביותר בפורום.

אגב פיוניר מצהירים על 22RMS באחוז עיוות של 5 אחוז.

זה לא ממש משנה,הרמקולים האלו הם קוואסלים ולא קומפוננט 

לדעתי הוא יהיה מאוד מרוצה ממולטימדיה פיוניר למשל כמו המכשיר הזה:

https://www.google.com/search?q=PIONEER+-+DMH-Z5350BT&sourceid=chrome&ie=UTF-8

וגם אם הוא ירצה להוסיף מגבר בעתיד זה בהחלט אפשרי 

כמו למשל זול ואיכותי המגבר הנל:

https://www.google.com/search?q=Infinity+Reference+3004A&sourceid=chrome&ie=UTF-8

ויציאות הRCA של המכשירים האלו הם לרוב הרבה יותר טובות ממערכות אנדרואיד 

שנמכרות היום בשוק ברמת איכות הסאונד.

‏‏לכידה11111111111111111111111111111111.PNG

פורסם

לפי הפירסום זה 22X4 WATT !! הופה כבר קפצנו ל - 88 WATT אוהוו !! איזה נס יש לנו, וזה לפני חנוכה 🤣 נכון שאיכות הסאונד היא מאוד סובקטיבית, אם זאת לדעתי החבר צריך מגבר או מכשיר אינטגרטור ( מגבר משולב DSP ) מכשיר שיעשה לו דברים נפלאים ומדהימים לאיכות הסאונד והנאה ממערכת השמע ברכב 🥰🙏  הכל תלוי בחבר מה הוא בוחר ורוצה. יחד אם זאת אני חייב לציין שאין כל יתרון לרכוש ציוד לחוד בחנות וללכת להתקין אצל מתקין !! לדעתי על פי הניסיון שלי, עדיף ללכת מהתחלה למתקין שיודע גם לכוון DSP, לסגור עסקה כולל התקנה של המכשיר, זה יוצא יותר זול וגם יותר טוב 🥰🙏

• תוכן חדש...