Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, FixTrics כתב:

אני חושב שהיחס שקיבלת מנציג המכירות צריך להדליק לך נורה, אני בכלל מציע לך לא לקנות כלום מהיבואן של התוצרת שבחנת מכיוון שמתחמק ממימוש האחריות על הרכבים שמוכר, בנוסף לשלם מעל 120000 שח על רכב מיני עם מנוע בעירה פנימית זה נראה לי די מוגזם, לא הייתי משקיע בקנייה של רכב חדש כרגע, המחירים יקרים מאוד והטכנולוגיה הזו בכיוון של להיעלם. אם אתה לחוץ על רכב כרגע הייתי קונה רכב מפנק יד שנייה, אני חושב שגם בחצי ממה שתכננת להוציא תוכל למצוא דברים יפים מאוד.

לא הולך להעלם בזמן הקרוב בכלל,וכדי לקנות רכב בחצי מחיר ביד שנייה הוא יצטרך לרדת חזק בשנתון ובמערכות בטיחות 

בלי שום קשר שוק היד 2 די מטורף ולשלם למישהו 10 --20 אחוז מעל מחירון זה יותר מטורף מלקנות רכב אצל יבואן בעייתי

וכל עוד הוא יטפל באוטו לפי התקנון במוסכים המורשים של היבואן לא יהיה לו בעיות 

• אהבתי 2
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני כשעה, FixTrics כתב:

הטכנולוגיה הזו בכיוון של להיעלם.

לא מסכים

חשוב לזכור שמנועים חשמליים מגיעים עם מגבלות שלא מתאימות לכל אחד כדוגמת טווח נסיעה וחוסר בעמדות טעינה.

בנוסף תשתית העמדות הציבוריות רחוקה מלהשביע רצון ולתת מענה אמיתי למי שאין באפשרותו להתקין עמדה בבית.

מנועי בעירה פנימית ימשיכו איתנו לעוד זמן רב כי ישנם אנשים שפשוט אוהבים למלא דלק וליסוע.. מבלי מגבלת מרחק כלשהי

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • אהבתי 1
פורסם

קצת הדאגתם ועדיין, לגבי מנוע הפיור טץ, אמשיך לחקור עליו.

בכל מקרה, נבחרה היום הסוכריה, הרבה בזכותכם.. כמובן עשיתי נסיעה על ה 208 גם, שמצויינת לא פחות, אך האופל הרגישה לי יותר גברית,קרבית,ספורטיבית ... נדלקתי. גם הצבע אדום שחור קנה אותי, מודה.

קורסה gs line .   ייצא 126,000 על הכביש עם 3 תוספות בסך 1500 (בחינם) + עוד 1000 הנחה.

מחיר ייקר, אך עדיין קיבלתי הנחות יפות לדגם זה.

מה גם שזו לא חתונה קתולית. כן, שילמתי 2000 על שמירת הרכב אך יכול לבטל בכל רגע נתון ויוחזרו לי 1900 שח במקום.. 

בנוסף נודע לי ש האולי תהיה הנחת חבר באמצע אוקטובר ואהנה גם ממנה ללא קשר. אך תהיה גם עליית מחיר באוקטובר ו- בינואר 23"

זהו, נקווה לטוב ותודה על כללללל העזרה שלכם. באמת אחלה של אוטו ! שאפו לאופל...

הזמן גם יגיד כמובן.

אחקור את נושא המנוע שדובר כאן, ללא קשר 

פורסם
לפני כשעה, ofer3212 כתב:

לא הולך להעלם בזמן הקרוב בכלל,וכדי לקנות רכב בחצי מחיר ביד שנייה הוא יצטרך לרדת חזק בשנתון ובמערכות בטיחות 

בלי שום קשר שוק היד 2 די מטורף ולשלם למישהו 10 --20 אחוז מעל מחירון זה יותר מטורף מלקנות רכב אצל יבואן בעייתי

וכל עוד הוא יטפל באוטו לפי התקנון במוסכים המורשים של היבואן לא יהיה לו בעיות 

אנחנו מסכימים שהיבואן בעייתי, למה בכלל לקנות ממנו משהו, לי נראה שיותר מטורף לקנות משהו שהולך בשנים הקרובות להיעלם מהעולם במעל 120000 שקל, במיוחד שידוע שיש בעייה תכנונית במנועים האלה, דרך אגב אני בעצמי מחזיק רכב עם מנוע כזה משנת 2017 אבל הוא עלה לי 40000 שקל ועלה לי בנוסף כמה אלפים טובים לנקות אותו משאריות הרצועה ומעריך שאצטרך לעשות את זה שוב.

פורסם

לא צריך לפסול רכב בגלל נציג.

עדיף לקנות רכב מיבואן שלוקח אחריות( שאגב כן החליף מנועים באחריות) אבל אתה משלם 120 אלף על מה שאתה לא אוהב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קודם כל אני חושב שלשלם 126k על סופר מיני זה המון!

עד רבה שדי בטוח שלרכב הזה תהיה ירידת ערך לא קטנה במכירתו העתידית.

לא מבין איך אנשים קוראים על הבעיות במנוע הזה ועדיין שמים סכומי כסף גבוהים כאלה. 

פות״ש תתחדש אבל לדעתי שקול שנית כי יש אופציות טובות יותר בשוק.

בפחות מהסכום ששילמת אתה יכול להביא איביזה FR שתהיה עדיפה לטעמי

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

שילמתי בכדי לשריין את הרכב... אני כמובן מתעדכן, עוקב, שומע ופתוח לכל הצעה כאן ובכלל.

לא יודע לגבי האיביזה, פחות מתחבר גם, עקב כך כי היא ממש כל אוטו שני על הכביש... איפה המקוריות אני שואל ? נודע לי גם לגביה שהמנוע שלה ,בעיקר הגיר dsg לא הכי מזהיר בלשון המועטה... אז איפה זה ייגמר ? יתרונות/חסרונות לכל חברה ולכל דגם בתוכה, בפרט. 

מה גם שהקורסה נראית לטעמי חיצונית הכי טוב בחבורה מכל ההיצע בסגמנט הזה. מצאתי את עצמי רק בוהה בה 2 דקות עקב יופיה... המראה הקרבי הזה בגרסת הגי אס ליין אדום שחור ףשוט עשה לי את זה. הזכירה לי אף את ה rs3 במקצת

(או לפחות מאוד רציתי שתזכיר?)     :)

פורסם

על טעם אישי אין עוררין.

אני פשוט מקווה בשבילך שהבהייה בה לא תהפוך לסיוט עם הזמן בגלל המנוע המושמץ הזה.

לגבי הdsg הוא לטעמי עובד מעולה וגם מאד בשל בעניין האמינות שלו, מה גם שאם קורה משהו זה ממש לא אותו ״חרא״ כמו להתעסק עם הרצועת תזמון שם..

אם נדלקת מאחל לך בהצלחה ושתהנה מהרכב.

פורסם
לפני 53 דקות, FixTrics כתב:

אנחנו מסכימים שהיבואן בעייתי, למה בכלל לקנות ממנו משהו, לי נראה שיותר מטורף לקנות משהו שהולך בשנים הקרובות להיעלם מהעולם במעל 120000 שקל, במיוחד שידוע שיש בעייה תכנונית במנועים האלה, דרך אגב אני בעצמי מחזיק רכב עם מנוע כזה משנת 2017 אבל הוא עלה לי 40000 שקל ועלה לי בנוסף כמה אלפים טובים לנקות אותו משאריות הרצועה ומעריך שאצטרך לעשות את זה שוב.

כי אין כל הרבה אופציות רבות בשוק לרכבים כאלה כמו שהוא מחפש ,אין ספק שיבואן בעייתי אבל יש הרבה מאוד יבואנים בעייתים שלא לוקחים אחריות ובכל זאת אנשים קונים מהם

כן לאופל ובכללי לPSA יש יתרון שהם החליפו גיר בעייתי לגיר אמין ושיפרו את המנועים( למרות הבעיות) 

ושעושים את השוואה שהחבר עשה פה אז כן הקורסה האופציה הטובה מכולם למרות המנוע הבעייתי 

פורסם
לפני 7 שעות, asd1301 כתב:

אלו בעיות יש במנועי 208/קורסה ? 

אני יודע שהקליאו 1.33 טובה, אך עדיין - גיר רובוטי ולא התחברתי לאיי םאד באמצע הדאש בכלל, נראות נוראית לטעמי... 

כתבתי לך בתחילת השרשור.

ןאם זה לא מספיק אז ראה גם כאן:

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע אם וכאשר יהיה מבצע של חבר/שוטרים ל אופל - במהלך שנה זו, או בינואר 2023 ?

נרמז לי שאולי אולי יהיה, אך לא קיבלתי מידע קונקרטי מהם.

הרכב כבר הוזמן, אך עדיין רוצה לברר לגבי הנחה עתידית אפשרית...

נאמר לי כך בלובינסקי בעת ההזמנה

"אם וכאשר יהיה מבצע חבר ,יכול להיות שתאלץ לבטל הזמנה ולעשות חדשה על מנת לקבל את המבצע, זה תלוי בכמה זה קרוב לסוף השנה ותלוי הזמנות לדגם ספציפי"

פורסם
בתאריך 18.9.2022 בשעה 23:26, asd1301 כתב:

מישהו יודע אם וכאשר יהיה מבצע של חבר/שוטרים ל אופל - במהלך שנה זו, או בינואר 2023 ?

נרמז לי שאולי אולי יהיה, אך לא קיבלתי מידע קונקרטי מהם.

הרכב כבר הוזמן, אך עדיין רוצה לברר לגבי הנחה עתידית אפשרית...

נאמר לי כך בלובינסקי בעת ההזמנה

"אם וכאשר יהיה מבצע חבר ,יכול להיות שתאלץ לבטל הזמנה ולעשות חדשה על מנת לקבל את המבצע, זה תלוי בכמה זה קרוב לסוף השנה ותלוי הזמנות לדגם ספציפי"

מבצעי חבר לאחרונה זה לא משהו ששווה לחכות לו במיוחד, 3000-4000 ש"ח הנחה במקסימום.

פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 14:59, FixTrics כתב:

אני חושב שהיחס שקיבלת מנציג המכירות צריך להדליק לך נורה, אני בכלל מציע לך לא לקנות כלום מהיבואן של התוצרת שבחנת מכיוון שמתחמק ממימוש האחריות על הרכבים שמוכר, בנוסף לשלם מעל 120000 שח על רכב מיני עם מנוע בעירה פנימית זה נראה לי די מוגזם, לא הייתי משקיע בקנייה של רכב חדש כרגע, המחירים יקרים מאוד והטכנולוגיה הזו בכיוון של להיעלם. אם אתה לחוץ על רכב כרגע הייתי קונה רכב מפנק יד שנייה, אני חושב שגם בחצי ממה שתכננת להוציא תוכל למצוא דברים יפים מאוד.

זה לא רכב מיני. זה סופר מיני (כן, יצא לי קצת כמו הפרסומת של דור אלון עם ראמזי).

רכבי בעירה פנימית לא יעלמו כל כך מהר כמו שאתה חושב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...