Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי דרכון ישראלי והונגרי, חוקית מותר לי לשהות, לגור, לרכוש רכב ו/או לנהוג בכל מקום באיחוד.

מבחינה מינהלית, יש עדיפות מסויימת להירשם עם כתובת דווקא במדינה אחרת ולא בהונגריה. יש לי משפחה בבלגיה ובהולנד שאני יכול להירשם בכתובת שלהם לטובת הטופסולוגיה.

מעוניין לקנות וואן באירופה, להסב לקרוואן ולטייל תקופה/ להשכיר אותו הלאה בזמנים שאני בארץ.

יש לי רקע טכני סביר, פלוס חלק מהדברים ייעשו על ידי אחרים.

האידיאל הוא פולקסוואגן קראפטר, אבל יכול להשתנות במידה ואני אמצא מחיר טוב משמעותית על דגם אחר.

מקווה לקבל המלצות לגבי איך עדיף לעשות את זה - איפה לפתוח חשבון בנק, האם לרכוש את הרכב כאדם פרטי או כעוסק, שיקולי מע"מ, מיסוי, ביטוח, לוחיות רישוי, רישום כרכב מסחרי או כקרוואן (מתכוון להשאיר אותו ככל הנראה ללא חלונות, מה שנקרא Stealth Camper).

האם לקנות חדש / משומש? מאדם פרטי, חברה, סוחר? אילו בדיקות לבצע שם?

האם קיימים מוסכים/ האנגרים גדולים שניתן לאכסן בהם ו/או לעבוד בהם על הרכב בעצמי? 

האם כדאי להוציא רישיון מקומי? באיזו מדינה? באיזה שלב?

האם רכב שעבר שינויים בחו"ל אצל מתקין מורשה (מוסמך פולקסוואגן לצורך העניין), יכול בכלל להיכנס אחר כך לארץ במידה והוא בן פחות מ 3?

עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון?

תודה!

• תוכן חדש...