Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בבוקר אמי עשתה תאונה קלה עם האוטו, ונסעה רוורס היישר לתוך פח אשפה קטן שהיה מוצב במגרש חנייה בקניון.

כתוצאה מזה נשבר פנס תאורת רישוי האחורית (שעל הטמבון) ומכיוון שיש לאוטו עוד מעט טסט ובגלל שזה לא נראה טוב בכלל אני חייב להחליף אותו.

השאלה היא איך אני מחליף אותו, ואיך אני מנתק את החוטים של הפנס הישן? אני יודע שצריך למשוך אותו כלפי מעלה ואז הוא יוצא אבל הוא תקוע, יש שם חוטים שלא ידוע לאן הם מתחברים.

תודה מראש על העזרה..

פורסם
שלום לכולם

היום בבוקר אמי עשתה תאונה קלה עם האוטו, ונסעה רוורס היישר לתוך פח אשפה קטן שהיה מוצב במגרש חנייה בקניון.

כתוצאה מזה נשבר פנס תאורת רישוי האחורית (שעל הטמבון) ומכיוון שיש לאוטו עוד מעט טסט ובגלל שזה לא נראה טוב בכלל אני חייב להחליף אותו.

השאלה היא איך אני מחליף אותו, ואיך אני מנתק את החוטים של הפנס הישן? אני יודע שצריך למשוך אותו כלפי מעלה ואז הוא יוצא אבל הוא תקוע, יש שם חוטים שלא ידוע לאן הם מתחברים.

תודה מראש על העזרה..

קצת לא ברור לי איך נשבר רק הפנס - שנמצא במרכז הטמבון, אבל לא נורא :)

בכל מקרה, אני מניח שאם תביט מתחת לטמבון תמצא שקע/תקע שאפשר לנתק ממנו את הפנס.

פורסם
קצת לא ברור לי איך נשבר רק הפנס - שנמצא במרכז הטמבון, אבל לא נורא :)

בכל מקרה, אני מניח שאם תביט מתחת לטמבון תמצא שקע/תקע שאפשר לנתק ממנו את הפנס.

גם לי לא ברור איך נשבר רק הפנס, הפגיעה עצמה היתה במרכז הטמבון אבל לטמבון לא קרה כלום רק הפנס נשבר. (תמונות בשבוע הבא בשרשור זה).

בכל מקרה צריך למשוך את הפנס כלפי מעלה ואז יש חוטים שנכנסים לחור שבו היה הפנס, איך לנתק אותם?

פורסם
גם לי לא ברור איך נשבר רק הפנס, הפגיעה עצמה היתה במרכז הטמבון אבל לטמבון לא קרה כלום רק הפנס נשבר. (תמונות בשבוע הבא בשרשור זה).

בכל מקרה צריך למשוך את הפנס כלפי מעלה ואז יש חוטים שנכנסים לחור שבו היה הפנס, איך לנתק אותם?

החוטים נכנסים אל תוך הבגאז' - ושם יש שקע-תקע שניתן לנתק. שום דבר מסובך.

פורסם

הסתבכתי עם החלפת הפנס...

הפנס החדש של תאורת לוחית רישוי אחורית הגיע היום. ניסיתי לפרק את הישן ואי אפשר. מתחת לשטיח של תא המטען מחובר לפח הרכב גומייה עגולה שחורה שאי אפשר לפרק אותה מהמקום ובגללה הפנס לא יוצא.

איך אני מפרק את הגומיה ואיך ואני שם את הגומיה של הפנס החדש? הגומיה של הפנס טיפה יותר גדולה מהחור בפח!

(אני לא אסע לחשמלאי הוא רוצה 50 ש"ח עבודה- גנב)

תודה מראש..

פורסם

מתוך תא המטען, ע"י מברג דק, אתה דוחף את הגומיה לכוון הפגוש ואז מוציא הפנס הישן.

כעת השחל מעל הפגוש, דרך החור של הפנס, את חוטי הפנס החדש עם הגומיה החדשה ודרך החור בפח תא המטען אל תוך תא המטען. כעת בתוך תא המטען, ע"י המברג, התקן את הגומיה העגולה אל מקומה בחור שבפח. וודא שבפנס החדש יש נורה (בדרך כלל אין) ולחץ אותו למקום בפגוש האחורי.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם
(אני לא אסע לחשמלאי הוא רוצה 50 ש"ח עבודה- גנב)

גנב הוא אדם שגוזל רכוש של הזולת. אותו חשמלאי ביקש את הכסף ואתה לא חייב לתת לו. מכאן ועד להאשים אותו בהיותו עבריין הדרך רחוקה. מה גם שלדעתי המחיר שהוא ביקש ממך סביר ואף נמוך. קח בחשבון שיש לו עלויות נוספות כגון מיסים, שכירות, כלי עבודה, והוא גם צריך להרוויח משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מחיר החלפת פנס רשוי לפיאט אונו צ"ל כ 25-30 ש"ח כולל מע"מ וזאת לפי שעתון פיאט המקציב לכך 0.15 שעה (9 דקות) ולפי כ 150 ש"ח + מע"מ לשעת עבודה. 50 ש"ח זה קצת מוגזם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מתוך תא המטען, ע"י מברג דק, אתה דוחף את הגומיה לכוון הפגוש ואז מוציא הפנס הישן.

כעת השחל מעל הפגוש, דרך החור של הפנס, את חוטי הפנס החדש עם הגומיה החדשה ודרך החור בפח תא המטען אל תוך תא המטען. כעת בתוך תא המטען, ע"י המברג, התקן את הגומיה העגולה אל מקומה בחור שבפח. וודא שבפנס החדש יש נורה (בדרך כלל אין) ולחץ אותו למקום בפגוש האחורי.

בהצלחה - רפי לין :-)

רפי תודה רבה על ההסבר המפורט רק בזכותך הצלחתי להחליף את הפנס השבור!

לפני 10 דקות החלפתי את הפנס צ'יק צ'ק לפי ההסבר של רפי לין, הכל הלך חלק ללא בעיות. סה"כ עבודה של 5 דקות בדיוק.

• תוכן חדש...