Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 5 שעות, hwgeek כתב:

וגם לא לוותר על BLTOUCH ושות' לכיול המשטח הדפסה לפני כל הדפסה, חוסך המון כאבי ראש.

מי מכייל לפני כל הדפסה?! לא נגעתי בכיול כבר חצי שנה לפחות.

מה גם שהכיול הידני לוקח 5דק מקסימום. לא מבין למה לקנות את הדבר החסר תועלת הזה...

אבל אם זה עובד לך ושימושי עבורך- מי אני שאתווכח :)

פורסם

לא לפני כל הדפסה אבל קריטי כל X זמן\תנועה של המדפסת כדי לקבל תוצאות מיטביות. או שקונים מדפסת עם כיול אוטומטי...

פורסם

וואו.

פעם הייתי מכייל עם הBLTOUCH  לפני כל הדפסה.

כיום אני פשוט מכייל מדי פעם ידנית וזהו.

אפילו לא מדליק בשביל זה את המכונה אלא שם את הZ על אפס ואז משחק קצת עם הברגים והקפיצים למטה.

פורסם (נערך)

גם אני הייתי ככה אבל מאז שהדבקתי משטח זכוכית שלפעמים היה עקשן בשיחרור החלק - אז הפעלת כוח יכלה להוציאו מכיול לפעמים, ממש לא איכפת לי מפרוצדורה של 30 שניות כאשר ההדפסה היא של 5 שעות ויותר.

עכשיו שיש לי את המשטח המגנטי אז לא חושב שאני צריך כיול לפני כל הדפסה, אבל זה מוגדר כבר בקוד אז ממש לא איכפת לי, מה גם שאם מתעסקים בMARLIN אז אפשר להאיץ את התהליך עוד יותר (אני עם 5X5)..

בנוסף לא רוצה שבטעות המשטח המגנטי ישרט מראש ההדפסה עקב כיול בעייתי, המשטח הזה ממש לא זול אז שיכייל לפני כל הדפסה ואשן בראש שקט.

נ.ב: שווה לכם להציץ באמאזון- יש אחלה מחירים לPLA/ABS ושות' עם מישלוחה חינמי חחח, הזמנתי כבר 3KG בפחות מ60$ כולל מישלוחה חינאמי וזריז.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 4 דקות, hwgeek כתב:

גם אני הייתי ככה אבל מאז שהדבקתי משטח זכוכית שלפעמים היה עקשן בשיחרור החלק - אז הפעלת כוח יכלה להוציאו מכיול לפעמים, ממש לא איכפת לי מפרוצדורה של 30 שניות כאשר ההדפסה היא של 5 שעות ויותר.

הדרך הנכונה היא לשחרר את משטח הזכוכית ולשים בחוץ ללילה- ואז תראה איך הכל משתחרר בקלות :)

פורסם (נערך)

המשטח זכוכית אצלי (המקורי של קריאליטי) הדבקתי עם דוץ אדום של טסה, וממש לא היה לי זמן לחכות לשעה ויותר בשביל קירור מ75 מעלות בשביל שהחלק ישתחרר אוטומטית, עכשיו עם המשטח המגנטי אני מוציא ומניח על השיש בבפחות מ10 שניות והחלק קופץ מעצמו וישר אני ממשיך להדפסה הבאה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 2 דקות, method כתב:

הדרך הנכונה היא לשחרר את משטח הזכוכית ולשים בחוץ ללילה- ואז תראה איך הכל משתחרר בקלות :)

אפשר לשים בפריזר.

פורסם

אצלי המשטח מתחבר עם קליפסים. אני חושב שכך גם ברוב המדפסות הסיניות הזולות האחרות...

מורח דבק ״ליפסטיק״ צהוב על משטח הזכוכית עבור ההדבקה... אבל כן, קשה לקלף מודלים מיד אחרי תום ההדפסה.

• תוכן חדש...