Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן לעשות טיול בקו 486 ירושלים ים המלח. הוא נכנס לקליה, אחר כך אובנת, אחר כך מצפה שלם ועושה טיול שם בקיבוץ\ישוב. מופיע טלפון. תתקשר ותשאל. באובנת, בגלל שהמקום לא הכי בטוח כי הערבים עם הרכבים עם המספרים הירוקים- קרי מגיעים מרמאללה חברון וכו', ובעלי תעודת זהות ירוקה, לא חייבים לך כלום והכביש שם לא משהו, אז זול שם יותר ממצפה שלם. הקרקע ניתנת במחיר נמוך מאוד ואתה יכול לבנות בפחות מ3000 שקל למטר בניה איכותי בגלל שמדובר בערביי הרשות. במצפה שלם המצב שונה והערבים שעובדים בזול מהרשות לא מורשים להיכנס ולכן שם מעט יותר יקר. אבל בפועל הקרקע בזול במחיר סימלי -כמעט בחינם והבניה תבנה כאוות נפשך. בדקתי את זה מספר פעמים ויש כיוון טוב שנעבור לשם אבל בעוד כמה שנים טובות כי כרגע זה נופל על בעיה אחת ויחידה: חינוך

כל השאר- בדיל ויעבור

לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

ווילה ב1.2 מליון יש אולי רק בעזה.

טבריה. אבל ברור שלא תלכו לגור שם נכון? ישר פוסלים

image.thumb.png.1ea016c3a49a60ee51886a36a59cfac8.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 345
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקרא את המודעה, תבין למה פוסלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר דנו בזה בעבר ויצאתם עליי על 300, אם אתה לא יכול להביס אותם, תצטרף אליהם. לא תפסיד. שבת תהנה עם הילדים בכינרת, מבטיח לך שיש ערוב מלא ואין חשש לטייל ללא ערוב.

וכמו שאמרתי, אתם רוצים ארוך,גדול! ולא כואב. זה לא יקרה!!!

רוצה בית גדול וזול? תתפשר על מיקום.

BMW E36 M40 year of 1992

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קודם כל, לי בטוח לא יסכימו למכור בית בשכונה הזאת.

דבר שני, אני לא רוצה להרגיש לא נעים בכל פעם שאני רוצה לנסוע בשבת או לעשות על האש בשבת בחצר של הבית הפרטי שקניתי, כי כל השכנים שלי דתיים. טבעי והגיוני שאנשים ירצו לגור ליד אנשים דומים להם ולא ליד אנשים עם אורח חיים שונה לגמרי שמתנגש עם אורח החיים שלהם.

דבר שלישי, תראה את התמונות במודעה בעצמך ותגיד אם היית מוכן לשלם על חורבה כזאת את הסכום המבוקש. חוץ מזה, אם תתעמק בשכונה וברחוב תגלה שאין שם באמת ווילות. זה בתים טוריים עתיקים. מדובר בדירה שנמצאת בקצה הבניין, אז יש לה 3 כיווני אויר וחצר. לא ממש בית פרטי. בדוק כמה עולה בית פרטי או דו משפחתי אמיתי בטבריה ותחזור לעדכן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

בשביל רוב האנשים זה מצויין.

אני עובד בירושלים, ביחד איתי עובדים עוד 30 אנשים מאיזור תל אביב שמגיעים 3-4 פעמים בשבוע לעבודה. תראה כמה זה הוזיל להם את העניין. והם עכשיו מדברים יותר על לנסוע לחיפה לטייל ולצפון ולדרום. נראה שהרבה נהנים מזה.

אני חושב שבאמת, כל הכבוד על עניין חופשי חודשי ארצי. דבר שעוזר להרבה אנשים.

כל הכבוד לשרת התחבורה.

השלב הבא: אוטובוסים 24\6.

יפה שהחלטת שבשביל רוב האנשים זה מצויין.

ממש מעניין כי רוב האנשים שיצא לי לדבר איתם על זה לא חושבים שזה מצויין.

לא, לא כואב לי עוד כמה שקלים בכיס (לשמחתי), אבל יש אנשים שזה כן מפריע לשם (פריפריה למשל).

פורסם

אני בכלל לא רוצה לגור בטבריה.

אני ממליץ על ישובי ים המלח.

קליה- לאנשים שממש לא דתיים ועושים על האש בכיפור תוך כדי נעילת סנדלים

אובנת- לדתיים חובשי כיפה סרוגה

מצפה שלם- צריך לארגן גרעין תורני שם ויהיה סבבה לגמרי. 

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

צר עולמי כעולם נמלה. ארצנו אומנם קטנה, אבל לא הכל ירושלים והסביבה. והרפורמה בתח"צ פוגעת דווקא באותה הפריפריה שאתה לא מכיר (וגם לא רוצה להכיר) ובפיתוח שלה.

בסופו של יום, אם לא תגור שם אוכלוסיה חזקה שיכולה להגיע למרכז בצורה יחסית טובה וזולה, תבוא אוכלוסיה אחרת.

פורסם

נקווה לטוב. לך תדע מה שר התחבורה הבא יעשה

אני חשבתי שאחד שקנה לו אחלה בית בערד, ומוכן לנסוע כל יום באוטובוס לתל אביב, יעריך את זה שחופשי חודשי ארצי עלה 225 שקל והוא נוסע כאוות נפשו. אני פשוט מהסובבים אותי רואה שעכשיו הם יותר חופשיים לטייל בארץ,אולי זה התלהבות של ההתחלה ואולי זה התחלה של חיים טובים יותר ופחות רכבים על הכביש. ימים יגידו. אני מבחינתי,רכב אחד ירד מכבישי ישראל והוא יושב לו בחנייה שלא מפריעה ,ללא מצבר,אבל עם טסט וביטוח, ומחכה לחורף הירושלמי. כי בחורף אני לא יכול לנסוע באופניים חשמליים ,הקור שובר אותי. בקיץ יש אופניים ורכבת קלה ואוטובוס לים המלח. 

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ראיתי פרסום עכשיו שקו 71 ו72 בירושלים יתחילו לעבוד עד 2 בלילה!

מדהים

הוא נוסע גילה-מרכז העיר- רמות

הנה כמעט 24 שעות של תחבורה ציבורית

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

גם קו 1 של דן (בת ים-פתח תקווה) פועל היום עד 2 בלילה.

חבל שאין כבר רכבות לילה כמו שהיה לפני הקורונה - קו נהריה-נתב"ג וקו באר שבע-תל אביב דרך שדרות, אשקלון ואשדוד.

• מבאס 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

אנשים מתלוננים על

1. יחס של נהגים

2. מיזוג באוטובוסים

3. נוחות

4. סגנון נהיגה

5. מחיר

בבני ברק מבקשים רק משהו 1 "שיזכו לעלות על אוטובוס עם מקום ישיבה" שלא לדבר 100 נוסעים על אוטובוס או נוסעים שנתקעו בעיר בלי מקום לישון וכו'...

דיברתי עם חבר שגר בבני ברק ונסע עם משפחתו לכותל בירושלים.

יצא מהבית בשעה 16:30 והגיע לביתו בחזרה ב 2:30 בלילה, מתוכם היה בכותל פחות משעה, כל השאר נסיעות.

מתלוננים פה שבבני ברק המחירים זולים אבל לא לוקחים בחשבון שבבני ברק ביחס לביקוש השירות מהגרועים בארץ.

לדעתי בשביל לגרום לאנשים להשתמש בתחבורה ציבורית המדינה צריכה להשקיע ולצ'פר את האוכלוסיות שמשתמשים בתחבורה ציבורית. וכך אולי זה ידלוף לכל השאר.

עריכה אחרונה על ידי GREEN.
  • מעניין 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 2 דקות, GREEN. כתב:

לדעתי בשביל לגרום לאנשים להשתמש בתחבורה ציבורית המדינה צריכה להשקיע ולצ'פר את האוכלוסיות שמשתמשים בתחבורה ציבורית. וכך אולי זה ידלוף לכל השאר.

זה בדיוק מה ש"דרך שווה" ניסתה לעשות, אך כשלה כשלון קטטוני.

פורסם (נערך)

אני חושב שעוד מוקדם לשפוט את תוצאות הרפורמה, יתכן שהיא תצריך כיוונונים ויתכן שיותר מזה.

וטוב היו עושים החברים מבני ברק אם לא היו מחבלים בכל ניסיון להעביר בעירם מערכת הסעת המונים.

ספציפית  לגבי הארוע שתאר @GREEN., חסרים נתונים לגבי דרכי התחבורה בהן השתמש. האם, למשל, נסע ברכבת, באיז  אמצעי תחבורה השץמש בירושלים וכמה הלך ברגל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 26.8.2022 בשעה 17:35, GREEN. כתב:

דיברתי עם חבר שגר בבני ברק ונסע עם משפחתו לכותל בירושלים.

יצא מהבית בשעה 16:30 והגיע לביתו בחזרה ב 2:30 בלילה, מתוכם היה בכותל פחות משעה, כל השאר נסיעות.

מתלוננים פה שבבני ברק המחירים זולים אבל לא לוקחים בחשבון שבבני ברק ביחס לביקוש השירות מהגרועים בארץ.

קו 400 או 402 מבני ברק לתחנה מרכזית ירושלים- שעה\שעה וחצי אם הייתה תאונה ורכב התהפך בכביש 1.

מתחנה מרכזית 20 דקות בדיוק לקחת רכבת קלה לשער שכם ושם ברגל לכותל 15 דקות עד 20 דקות. 

איך הוא עשה את זה בכזאת כמות של שעות לא מובן לי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

1. מעשים שבכל יום בקווים הנ"ל שאפשר לחכות שעה בתחנה

וכל האוטובוסים שעוברים מלאים ולא מעלים נוסעים.

2. אני משער שהנוסעים לא רצו ללכת את הרבע שעה ברגל

(בעיר העתיקה קשה להנייד עם עגלת תינוק למשל),

ובקווי האוטובוס הפנימיים שהם נסעו,

גם כן צריך נס כדי שהאוטובוס יעלה אותך.

אגב, הרפורמה גרמה בחופשה הנוכחית לעומסים גדולים 

'בהפוך על הפוך',

ההזיה של ביטול חופשי חודשי עירוני לרוב תושבי המדינה

שנאלצו לשלם 225 ש"ח על חופשי ארצי בשביל נסיעות עירוניות 

(אמנם במחיר זול יחסי לחופשי ארצי),

גרם להמון אנשים עם חופשי לחפש לאן ליסוע בחופשה בתח"צ,

כנראה שהכותל היה גם כן יעד מועדף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...