Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008 עד 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים אני לפני קניית הרכב הראשון שלי והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על סיריון מהשנתונים האלה 

איך הוא באמינות בכוח ובצריכת הדלק 

אשמח לפרוט 

תודה רבה

אשמח גם לשמוע על גאז באזור 2006 עד 2008

איזו מהם עדיפה?

עריכה אחרונה על ידי מוישישבע
פורסם

סריון רכב אמין ומוצלח הוא בעצם גרסה של דייהטסו לטויוטה יאריס.

צריכת דלק- אני מצליח להוציא 1-13 בנסיעה משולבת 50% עירוני ובין עירוני (ורגוע על הדוושה).

באופן כללי אמין מאוד ברכב מהשנתונים האלו הייתי בודק בקפידה את מערכת ההיגוי ובעיקר את המזגן.

פורסם

אני עם סיריון 2008

רכב אמין קטן וקומפקטי, (נכנס בכל חור ובכל חניה...)

צריכת דלק - בנסיעה בינעירונית רגועה הגעתי ל 1/15 בערך

אלטרנטור באמת מחלה שלו, בערך כל שנה וחצי צריך להחליף

מזגן תבדוק טוב

מבחינת כח - אחרי הכל מנוע 1.3 על מה שזה אומר, אבל הוא יחסית זריז ונוח, (בעליות לא מאד קשות כבר מורגש הקושי שלו)

• רעיון טוב! 2
פורסם

גם אשתי עם סריון 2007,

רכב שנוסע מנקודה לנקודה סבבה,

הוא אצלה שנה וחצי , הלך לי פעם אחת אלטרנטור,

וטיפולים שוטפים,

צריכת דלק רק בינערוני הגעתי 1/15

עירוני בערך 1/8.5

אשתי בעיקר על ערוני,

אבל הוא קטן ומרווח מאוד.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

נראה לי שתצטרך לפתוח שרשור חדש או לחפש בקודמים, מכיוון שלא בטוח שבעלי הרכב בהווה ובעבר נכנסו לשרשור הזה.

לפני 23 שעות, נתי5543 כתב:

אלטרנטור באמת מחלה שלו, בערך כל שנה וחצי צריך להחליף

נראה יותר כמו "מחלה" של המשפצים שמשתמשים בחלקים זולים, ולכן צריך לבדוק את הנושא בקפידה.

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

נראה יותר כמו "מחלה" של המשפצים שמשתמשים בחלקים זולים

כנראה אתה לא מחזיק או החזקת ברכב הזה בשנים האחרונות, כי תשאל כל מי שברשותו סיריון מספר שנים, מירב הסיכויים שהוא יאמר לך שהיה צורך בהחלפת אלטרנטור לפחות פעם בשנה וחצי שנתיים, (מבירור עמוק שעשיתי בקרב כל בעלי הסיריון שאני מכיר לפני שקניתי אותו, וכמעט כולם אמרו את אותו דבר), 

או שאתה צודק, ובאמת באופן שמיימי כל בעלי הסיריון שנזקקים להחלפת אלטרנטור לוקים במחלה ומשתמשים בחלקים זולים....

פורסם

עם כל זה שמדובר ברכב שנחשב אמין,

צריך לקחת בחשבון שאתה הולך לרכוש רכב בן 12-14. אל תצפה לאמינות מופתית.

אי אפשר לדעת כמה יעלו לך תקלות, כי זה תלוי מה תרכוש.

לא מעט רכבים כאלו שירתו בחברות השכרה וליסינג ביד הראשונה וייתכן וקיבלו יחס בהתאם.

יכול להיות שתרכוש רכב שממשיך לקבל טיפולים בזמן ונשמר לאורך השנים ותצטרך לבצע רק טיפולים שוטפים וקצת בלאי.

יכול להיות גם שתיפול על רכב שעבר התעללות ולא טופל בזמן וזה עלול ליפול במשמרת שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רוב בעלי הרכבים האלו טוענים שהם אמינים ועלות האחזקה זולה מול רכבים אחרים במחיר הזה,

גם באוטו בן 3 יכול ללכת מנוע,

אבל המציאות שהסריון מגלה אמינות יוצאת דופן,

גילו נאות וכבר כתבתי למעלה לאשתי יש אחת כזאת כבר שנה וחצי וחוץ מאלטרנטור וטיפול שוטף הכל טפו טפו ב"ה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

הרכב בסה"כ מאוד אמין ועלויות האחזקה נמוכות (בעיקר טיפולים באופן קבוע במוסך מורשה, מעט תיקונים).

צריכת הדלק בנסיעות בינעירוניות סביב 1:15, אבל ניתן להגיע גם ל 1:17 בנסיעה יותר חסכונית.

מבחינת כוח הוא לא מאוד חזק, אבל נוסע בעליות ממושכות בלי בעיה.

החסרון העיקרי בעיני הוא בטיחות ולכן ככל הנראה אחליף אותו בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי ax1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...