Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לצמיג שמתאים כמובן לנסיעה רגילה בכביש וגם מידי פעם לשטח לנסיעה על חצץ מבלי לחשוש מפנצ'ר לרכב פרטי מסוג טויוטה קורולה 2005 דגם GLI 1.6. אשמח לקבל עזרה על מותג, סוג צמיג שעונה לדרישות וגם על בעל מקצוע זול ואמין שיוכל לספק לי את הצמיגים המבוקשים. תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי Amos45
פורסם

המלצה שלי שתענה היטב לדרישות שלך - פאלקן 310. צמיג לא יקר עם תכונות טובות ובין השאר עמיד יחסית לדרכים לא טובות. 

לא ציינת מאיפה אתה בארץ - ראה קישור לצמיג הנ"ל ומחירים במקומות שונים. 

https://tires4u.co.il/carmodels?tireType=1&manufactor=26&model=6476&year=2005&subModel=21277

פורסם

כנראה פאלקן אופציה משתלמת מאוד.

נסיעה על חצץ לא גורמת לתקר,  אבל תורמת לשחיקה מוגברת והתפוררות בהמשך ( אם זה קורה בשגרה היומיומית). 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, orankohn כתב:

המלצה שלי שתענה היטב לדרישות שלך - פאלקן 310. צמיג לא יקר עם תכונות טובות ובין השאר עמיד יחסית לדרכים לא טובות. 

לא ציינת מאיפה אתה בארץ - ראה קישור לצמיג הנ"ל ומחירים במקומות שונים. 

https://tires4u.co.il/carmodels?tireType=1&manufactor=26&model=6476&year=2005&subModel=21277

תודה רבה על המענה המהיר. זה יותר טוב מ טויו (Toyo)? יש לי צמיגים שלהם ואני די מאוכזב מלחץ האוויר שיורד לעיתים קרובות ומפנצ'רים מרובים.. 

לפני שעתיים, vladclar כתב:

כנראה פאלקן אופציה משתלמת מאוד.

נסיעה על חצץ לא גורמת לתקר,  אבל תורמת לשחיקה מוגברת והתפוררות בהמשך ( אם זה קורה בשגרה היומיומית). 

תודה רבה, אוקי. נ.ב. מה דעתך על צמיגי toyo? אלו הצמיגים הנוכחיים שלי ולא מרוצה מהם בלשון המעטה

פורסם

האוטו כבר ישן, יכול להיות שהג'אנטים לא משהו וזה תורם לאובדן הלחץ. 

בכל מקרה צמיג עם דירוג עומס גבוה יותר מהסטנדרט יהיה עדיף במצבך.

פאלקן המלצה טובה, ואפשר גם קלבר hp4.

חבל להשקיע יותר כי החצץ סתם יהרוס.

פורסם

איזה דגם של toyo יש כרגע על הרכב? בני כמה הצמיגים וכמה קילומטרים עברו?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

קניתי אותם לפני 3 שנים, עברו בערך 35 אלף ק"מ.. 88h eco. מקווה שרשמתי נכון, לא יודע איך בדיוק למצוא את השם של הדגם של הצמיג...

• פיתרון
פורסם

לא משנה, אם יש בריחה רצינית של אוויר, אחרי 3 שנים אפשר כבר להחליף.

אולי  Kleber HP4 יתאימו יותר טוב לתוואי הנסיעות. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vladclar כתב:

תודה

לפני כשעה, vladclar כתב:

לא משנה, אם יש בריחה רצינית של אוויר, אחרי 3 שנים אפשר כבר להחליף.

אולי  Kleber HP4 יתאימו יותר טוב לתוואי הנסיעות. 

תודה

עריכה אחרונה על ידי Amos45
טעות
פורסם

הצמיג שהחזיק לי הכי הרבה מעמד היה ברידג'סטון B250 .

כמעט לא היו סימני יובש ושחיקה לאחר שש שנים ו90000 ק"מ והחלפתי רק כי עברו שש שנים. הרכב היה מאזדה 3 

פורסם

לא בטוח שעדיין מוכרים ברידג'סטון b250.

הצמיג הכי עמיד נכון להיום זה מישלין פרימסי 4 ואולי גודייר אפישן גריפ פרפומנס. 

אבל אלה צמיגים יקרים, וחבל להשקיע בהם כאשר נוסעים על חצץ.

מניסיון עם פאלקן מהדגמים הקודמים, החצץ ממש לא מומלץ.

לכן הפשרה ההגיונית זה Kleber

• תוכן חדש...