Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לעונים

עשיתי שבוע שעבר טסט לרכב יונדאי i40 שנת 2012 דגם עלית

התברר ששתי המנורות מקדימה היו שרופות ולא הבחנתי כי הלדים היו טובים וחיפו על כך.

בטסט החליפו לי את הנורות והנה עכשיו שבוע לאחר מכן שמתי לב שנורה אחת שוב נשרפה. יש מושג למישהו למה זה קורה?

בנוסף - כבר יותר מחודש נורת אזהרה של שמן מנוע דולקת בלי הפסקה, למרות מילוי שמן חדש, למרות בדיקה ידנית שהכל בסדר. כנ''ל אשמח לרעיון מדוע זה קורה.

פורסם

בקשר למנורת תאורה - אם מחזיקים אותה ביד חשופה יורד קצת שמן על הנורה ויכול לגרום לה להשרף מאוד מהר, הרבה לא מקפידים לשים כפפות או לנגב את הנורה אחרי ההרכבה

בקשר לנורת אזהרה - אם היית צריך למלא סימן שלא הכל בסדר, כמה שמת ומתי פעם אחרונה לפני זה מילאו?

• רעיון טוב! 1
פורסם

בקשר לנורות ובהמשך לנאמר - החלף את שתיהן בכאילו מפירמה ידועה (אוסראם, פיליפס, הלה). נורות כאלה מחזיקות יותר זמן מנורות סיניות עלומות שם.

נורית שמן מנוע דולקת - ראה בספר רכב מה המשמעות.

מקווה שלא מדובר בלחץ שמן נמוך שיכול לפגוע במנוע. אולי פילטר שמן סתום או מאיכות ירודה. שווה בדיקה במוסך בהקדם האפשרי.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני 15 שעות, יוחאי א כתב:

בנוסף - כבר יותר מחודש נורת אזהרה של שמן מנוע דולקת בלי הפסקה, למרות מילוי שמן חדש, למרות בדיקה ידנית שהכל בסדר. כנ''ל אשמח לרעיון מדוע זה קורה.

יש בעיה או בחיווי(יוניט שמן) או בעית לחץ עקב פילטר ,מעברים או רישתית סתומים 

איך אתה מרשה לעצמך לנסוע עם נורת לחץ שמן כחודש  ללא התיחסות לא ברור

בד"כ במצב כזה אם יש שמן בכמות מספקת אסור להתניע וצריך לגרור למוסך עד פתרון התקלה

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה לכל העונים

בקשר לשמן מנוע - בדקו לי אותה כשעשיתי טסט ולא גילו כל נזילה. המוסכניק שם אמר שכיון שאנחנו נוסעים לפעמים במהירות גבוהה זה אוכל את השמן. השמן שאני שם מאיכות מעולה ספציפי לדגמי יונדאי-קיה. מישהו אמר לנו שזו כנראה בעיה במחשב הרכב וצריכים לעשות ריסט לנורת האזהרה. האם סובבו אותי או שבאמת יש פה בעיה?

אני חייב לציין שבכל הנסיעות שלי הטורים לא עולים. 2.5 מקסימום 3 בהאצה ניכרת, וכל המדדים האחרים נראים ומרגישים תקינים.

פורסם (נערך)

הייתה לי מנורה ברכב מאחורה שהייתה נשרפת כל שבוע!.

כבר רציתי להכניס את הרכב לחשמלאי כי הייתי בטוח שהרכב פשוט מקצר.

לפני שנכנסתי קניתי מנורה באיזה 40 שקל של חברה ידועה.

כבר 3 שנים מחזיק.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני שעתיים, יוחאי א כתב:

מישהו אמר לנו שזו כנראה בעיה במחשב הרכב וצריכים לעשות ריסט לנורת האזהרה. האם סובבו אותי או שבאמת יש פה בעיה?

אני חייב לציין שבכל הנסיעות שלי הטורים לא עולים. 2.5 מקסימום 3 בהאצה ניכרת, וכל המדדים האחרים נראים ומרגישים תקינים.

לא סובבו אותך.

לעיתים נרשמת תקלה במחשב וככה זה נשאר עד האיפוס

יכולים להיות גליצ'ים בתוכנה

תבדוק לאורך מספר ימים :

חיווי מנורה,רעשים חריגים, נזילות, ריח של שמן \שמן שרוף, כמות שמן במדיד.

תחזור לעדכן.

• תוכן חדש...