Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תושבי בריטניה ממהרים להשתמש בשטרות ה-20 וה-50 פאונד שבידיהם בעקבות הודעת הבנק המרכזי לפיה העסקים יפסיקו לקבלם בעוד 100 ימים, והם יהפכו לחסרי ערך.

אולטימטום לבריטים: "יש לכם 100 ימים לבזבז 14.5 מיליארד פאונד" | כלכליסט (calcalist.co.il)

**אם מישהו טס בקרוב יש לי 400 פאונד כאלה ואשמח לעזרה בהחלפתם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מדובר בשטרות הנייר בלבד, שטרות פולימריים נשארים בתוקף. את השטרות הישנים ניתן יהיה להחליף בבנק המרכזי, ברחוב Threadneedle בלונדון. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כשהוא ייסע לבריטניה הוא יחליף בבנק המרכזי או שיקפוץ לצ'יינג', או לבנק ויחליף לשקלים.

זה לא שיש לו מה לעשות איתם בארץ 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החלפתי שם שטרות שיצאו מהמחזור לפני כמעט 30 שנה בלי שום בעיה\טופס, גישה מאוד נוחה דרך תחנת... BANK

פורסם
בתאריך 25.6.2022 בשעה 13:19, nitch כתב:

מדובר בשטרות הנייר בלבד, שטרות פולימריים נשארים בתוקף. את השטרות הישנים ניתן יהיה להחליף בבנק המרכזי, ברחוב Threadneedle בלונדון. 

מקווה שלא צריך לקלוע חוט לקוף כדי שיחליפו לך 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...