Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדרים

friziblite
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אבא שלי הוא אחד שנוסע הרבה ואני מתכוון הרבה כ500 קילומטר ביום, כושר ההעמסה של הרכב שאמור לשרת אותו צריך להיות אדיר, מכיוון שיש הרבה ציוד כול הזמן. עד עכשיו הוא בעיקר הסתפק ב2 רנו קנגו שהיו לו. הראשונה היתה כימעט חדשה והצליחה לסחוב כמו גדולה במשך כימעט שנתיים וחצי עד שהתחילה להתפרק כליל, והשניה שהיא גם הנוכחית שלו היא אצלו כבר שנה וכבר כרגע מתחילים לראות אצלה סימני עייפות, הלך מנוע, תיבת הילוכים, וכדומה, עלות סך כול הטיפול האחרון 16 אלף שקל. כרגע הוא מחפש לעבור למשהוא יותר חזק בסגנון טנדר עצבני כמו איסוזו או כדומה, והוא שוקל לקנות אחד כזה יד שנייה בסביבות מאה אלף ככה, רציתי לדעת איזה טנדר אתם חושבים שיוכל להתאים לו ביותר? והאם יש לכם מושג לגבי דגמים חדשים של טנדרים שאמורים להגיע בקרוב שיכולים להוות קפיצת מדרגה לרמה שיש כיום?

כמו כן רציתי לדעת יותר פרטים על הטנדר החדש של טיוטה שאולי אמור להגיע לארץ.

תודה.

פורסם

איסוזו איפון הוא התשובה.

אתמול הוא נמכר אחרי שהוא שירת נאמנה (עוד כמה ימים ה-D-BLACK מגיע). יש לו יכולת העמסה גבוהה מאוד, הוא לא מתפרק, לא עושה בעיות, יש לו יכולת שטח טכנית מעולה והוא עושה כל מה שאתה מצפה ממנו. תוודא שאתה קונה עם מנוע 3.1 טורבו דיזל ידני.

בהצלחה.

פורסם

אם אבא שלך מוכן להתפשר עם מנוע חלש, אז טיוטה היילקס היא פיתרון לא רע בכלל.

ממה שראיתי, הן פשוט כמו סוללות של אנרג'ייזר - לא עוצרות לרגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כול סחטיין על התגובות המהירות, לבחור שמעליי שהציע תאיפון, ציינת שהיה לך תרכב, רציתי לדעת איך השרידות של הרכב והשמירת ערך לאורך שנים, הטיפולים, וצריכת הדלק? כמו כן ממה שהבנתי יש עכשיו דגם יותר מתקדם לאיפון שהוא הדי מקס, אז האם עדיף לעלות שנה ולקנות דגם חדש יותר?

ולבחור שהציע תטויוטה, עד כמה המנוע חלש ? עושה בעיות מיוחדות או שמצליח לסחוב? והאם ידוע לך פרטים על הטנדר החדש של טיוטה שנימכר בארצות הברית ואולי אף יגיע לארץ?

פורסם
קודם כול סחטיין על התגובות המהירות, לבחור שמעליי שהציע תאיפון, ציינת שהיה לך תרכב, רציתי לדעת איך השרידות של הרכב והשמירת ערך לאורך שנים, הטיפולים, וצריכת הדלק? כמו כן ממה שהבנתי יש עכשיו דגם יותר מתקדם לאיפון שהוא הדי מקס, אז האם עדיף לעלות שנה ולקנות דגם חדש יותר?

יש לו יכולת שרידות גבוהה! מה שהוא עבר אצלי זה לא מה שעובר על כל רכב, הוא נכנס הרבה לשטח טכני ועובר אותו בלי יותר מדיי קושי. הוא נדפק המון בחיים שלו וזה לא הגיע לשלדה, פחחות קלה הספיקה.

הצריכות דלק טובה, הרי זה דיזל, אם אבא שלך נוסע 1000 ק"מ ביומיים אני מאמין שזה יספיק למיכל שלם פחות או יותר אם הוא לא ישתמש בטורבו (סל"ד גבוהה) ולא יהיה עליו הרבה משקל.

אם יהיה הרבה משקל והוא ישתמש בטורבו אז אני מאמין שהוא יוכל להגיע ל-700 ק"מ.

את הדי מקס אתה לא יכול לקנות כי לא נראה לי שיש מישהו שימכור אותו ב-100 אלף שח.

בקיצור איפון מומלץ לעבודה מאומצת.

פורסם

ולבחור שהציע תטויוטה, עד כמה המנוע חלש ? עושה בעיות מיוחדות או שמצליח לסחוב? והאם ידוע לך פרטים על הטנדר החדש של טיוטה שנימכר בארצות הברית ואולי אף יגיע לארץ?

גרסת ה2.4 ללא טורבו חלשה מאוד. לא שיש בעיה לשייט ב110, יש רק בעיה להגיע לשם. בעליות, צריך הרבה סבלנות.

גרסת הטורבו למנוע הזה חזקה יותר ומומלצת יותר, אבל מן הסתם גם אמינה פחות.

פרטים נוספים על טנדר הטיוטה החדש אפשר למצוא בYNET. הם עשו כתבה די מקיפה עליו. חפש במדור הרכב שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

המזל שלכם הוא שיש מבחר לא רע בארץ, אבל כמובן לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.

לנו יש איפון 2002 4X4 אוט' והוא רכב פצצה! חזק ואמין בצורה שלא תאמן.

ברור שאם הוא מועמס הוא יהיה איטי בעליות אבל אבא שלך לא מחפש מכונית ספורט.

אנחנו עושים איתו גם הרבה שטח,מעמיסים עליו טרקטורון...מה לא.

הצריכת דלק ש- XENON מעריך היא קצת אופטימית לדעתי. שלנו עושה 500

ק"מ למיכל וגם זה רק מחוץ לעיר. אולי הוא מדבר על ידני. עד היום עם 112 אלף ק"מ, חוץ מטיפולים (קצת יקרים) אין לו בעיות.

יש לך את הטויוטה שלדעתי זה הרכב הכי אמין בעולם (מישהו ראה topgear

לפני שבוע?? הם ניסו להרוג היילקס ולא הצליחו) אבל הוא חלש ומיושן.

הווינר נדיר ואין לו אוטומט. יש גם את המאזדה שאין לו אוטומט אבל הוא חזק. המגנום רכב מוצלח בכלליות אבל הוא גניב לאללה ואז הביטוח עולה משמעותית.

הטויוטה החדשה נקראת ויגו ושמעתי שיש לה מנוע מתקדם ו-120 כ"ס, אבל לא

ידוע מתי תגיע.

כל מה שכתבתי זה מניסיון- יש לנו חברים עם כל אחד מהרכבים הנ"ל.

בהצלחה, איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מצטרף להמלצה על ההיילקס, רכב אמין מ-א-ו-ד. אם רוב הנסיעות של אביך מתבצעות בגוש דן - או בכל אזור מישורי אחר - כדאי לשקול את הגירסה האטמוספרית, היא ממש חסכונית.

בנוגע לאיפון - אמנם מדובר בסולר, אבל הוא שתיין לא קטן (יחסית לסולר, כמובן).

פורסם

אני לא חושב שהוא בכלל צריך ללכת לכיוון של טנדרי הדאבל קבינה, מאחר והאחזקה שלהם יקרה מאוד, למרות אמינותם הגבוהה.

קנה לך פורד קונקט שמבחינת מקל מסוגל להוביל לא פחות מהטנדרים היפניים. מנוע חזק מאוד ובינתיים נראה כרב מאוד מאוד אמין.

והוא גם בתקציב שלך.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לזה שמעליי: פורד קונטקט לא בא בחשבון, מכיוון שכבר אמרתי שהוא לא יחזיק מעמד, כי עם כול הכבוד פה לאנשים שנתנו דוגמאות איך הם קורעים את האוטו, תחשבו מה זה 500 קילומטר ביום+5 אנשים באוטו+ משקל של טונות שמועמס על האוטו כול היום, אחרי חצי שנה- שנה מכוניות כמו בירלינגו קנגו וקונטקט פשוט נשחקות. כמו כן דיברתי עם אבא שלי והוא מסתבר רוצה ידני אז זה פותח יותר אפשרויות.

שמעתי הרבה המלצות על ניסאן, איך הוא בהשוואה לטיוטה ולדי מקס? כמו כן האופצייה של השטח במכוניות כאלו בשביל אבא שלי היא לא רלונטית לחלוטין כי הוא נוסע כול הזמן רק בכביש, ולכן אנחנו גם לא לוקחים 4*4 אלא 2*4

פורסם
לזה שמעליי: פורד קונטקט לא בא בחשבון, מכיוון שכבר אמרתי שהוא לא יחזיק מעמד, כי עם כול הכבוד פה לאנשים שנתנו דוגמאות איך הם קורעים את האוטו, תחשבו מה זה 500 קילומטר ביום+5 אנשים באוטו+ משקל של טונות שמועמס על האוטו כול היום, אחרי חצי שנה- שנה מכוניות כמו בירלינגו קנגו וקונטקט פשוט נשחקות. כמו כן דיברתי עם אבא שלי והוא מסתבר רוצה ידני אז זה פותח יותר אפשרויות.

שמעתי הרבה המלצות על ניסאן, איך הוא בהשוואה לטיוטה ולדי מקס? כמו כן האופצייה של השטח במכוניות כאלו בשביל אבא שלי היא לא רלונטית לחלוטין כי הוא נוסע כול הזמן רק בכביש, ולכן אנחנו גם לא לוקחים 4*4 אלא 2*4

הקונקט לא נחותה במשקל המותר שלה משאר הטנדרים אלא להיפך. מלבד זאת באף טנדר לא תוכל לעשאת 5 אנשים + "טונות" של משקל לאוך 500 ק"מ ביום. אני חושב שאתה מגזים. במקרה כזה תקנו משאית ולא טנדר.

דבר נוסף- אין להשוות את הקונקט עם ברלינגו ובטח שלא עם קנגו. רמז - שים לב לקפיצים האחוריים של המכוניות שבהשוואה שלך.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...