Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי עכשיו את הגירסא ה"חדשה" ולא הצלחתי למצוא מחיר מחירון בשום דרך. כל שלב לוקח חצי שעה ובסוף זה מודיע לך שהדגם לא נמצא....

פורסם

אצלי בטאבלט לא עובד  בשום אופן.

בפלאפון פעם ככה פעם ככה

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

היא דווקא עובדת לא רע, כן - מלאה בפרסומות(אפילו לעצמה... שזו אסטרטגיה, מוזרה אפשר להגיד)

מבחינת סטנדרטים של פיתוח אפליקציות היא רחוקה מלהיות אפליקציה טובה, אבל חוץ מבאגים קטנים היא שמישה.

אם אתה לא מוצא דגם מסויים (ממה שראיתי הוא קצת מתקשה עם ידניות) נסה למצוא בעזרת מספר רישוי

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם
לפני 7 שעות, aviaviavi כתב:

היא דווקא עובדת לא רע, כן - מלאה בפרסומות(אפילו לעצמה... שזו אסטרטגיה, מוזרה אפשר להגיד)

מבחינת סטנדרטים של פיתוח אפליקציות היא רחוקה מלהיות אפליקציה טובה, אבל חוץ מבאגים קטנים היא שמישה.

אם אתה לא מוצא דגם מסויים (ממה שראיתי הוא קצת מתקשה עם ידניות) נסה למצוא בעזרת מספר רישוי

ניסיתי גם. קיבלתי דף לבן...

פורסם

מהניסיון שלי עבדה על כחמישה יצרנים ודגמים ללא בעיות (אייפון 12 פרו)
כן, מ-ל-א-ה פרסומות, 
אבל בעיני זה בקטנה ממש, מקבלים מחירון משוקלל והכל זמין ודיי מיידי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

האם ניסיתם את האפליקציה בימים האחרונים, או שמא מחודשים אחרונים שאז עבדה לכם טוב?

אצלי התחילו גם בעיות בזמן האחרון. לא רוצה להראות מחירון, לא רוצה לתת לי לחשב מחירון משוקלל, ודברים בסגנון. 

בחודשים האחרונים עבדה די בסדר ככה שזה משהו חדש לדעתי. 

Ford Fiesta 2014 Manual

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה

האפליקציה עבדה אצלי באייפון עד שבוע שעבר ואפילו מצאה דגם לפי מספר רישוי 😀

פתאום הפסיקה לעבוד - נתקעת עם מונה מסתובב ולא מגיבה

הסרתי והורדתי מחדש גרסה עדכנית מה-App Store ובשלב של משלוח מספר הטלפון לקבלת אישור ב-SMS נתקעת שוב ולא מגיבה...

מישהו כאן משתמש באפליקציה ונתקל בבעיות ?

רעיונות נוספים מה אפשר לעשות ?

תודה

פורסם
לפני 25 דקות, guya72 כתב:

להיות מאוד סבלני. עובדת מאוד לאט...

סבלנות יש לי, אבל גם אחרי כמה שעות זה עוד תקוע 😒

פורסם

לא עובדת כבר כמה ימים, לפעמים אם אתה מחכה המון זמן זה מגיב

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

חיפשתי את הרכב שלי.

בחיפוש לפי דגם וכו’: יונדאי i10 שנת 2023 בבחירת גיר יש רק אוטומט (שלי ידני) אז לא בחרתי, בדגם קיים שלי אינטנס ידני, מקיש על חיפוש... נותן תשובה מיידית ש”אין תוצאות’

בחיפוש לפי מספר הרכב: טוחן בלי סוף, לבסוף נתקע על מסך לבן.

חיפשתי גם לפי מספר רכב של רומסטר שהייתה פעם שלי, גם טוחן עד שנמאס לי וסגרתי את היישומון.

נ.ב

בדיקה על אנדרואיד.

פורסם

זוועת עולם האפליקציה הזו ומכיוון שזה המחירון של המדינה ומונופול בתחום, אני חושב שהגיע הזמן שאיזה משרד ממשלתי יפעיל סנקציות על לוי יצחק. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...