Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מבקש את רחמי חברי הפורום. אתה יודע, הסמכות שלהם מסתיימת במקלדת, ויש עבירות שלגביהן אין כאן הרבה סבילות.

יש לך אופציה לבקש להשפט ולבקש את רחמי השופט. אולי זה יעזור. ואולי להפך, הקנס יוגדל ואולי תקבל גם שלילה. לשיקולך.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם הוא באמת שמר על קשר עין? לפי המהירות שאתה מתאר לא הייתה אמורה להיות לו בעיה לשמור על קשר עין.

מה הטענה שחשבת להיתלות בה נגד הדו"ח?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כבר העלה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

העלה את הדו"ח בדף הקודם כבר, אני מחפש טענה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עשית בשכל 😂

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 24.4.2022 בשעה 19:10, נרדף כתב:

היום היה יום אביך במיוחד נסעתי ברחוב יפו בירושלים ישנו רמזור שמיועד רק להולכי רגל שיוכלו לעבור. (לא צומת עם רכבים) אני הגעתי עם המכונית ותוך כדי נסיעה כשראיתי שהולכי הרגל כבר עברו ואף אדם לא עומד במדרכה המשכתי בנסיעה. מאחורי עמד שוטר על המדרכה שעמד ותיעד את העברה....  פינק אותי בדוח אני טמרתי שהיה אובך ובכלל היה ירוק... הוא כתב בדוח דברי הנהג היה ירוקק.

בקיצור מה אתם אומרים יש תקווה?

האם יש הבדל עקרוני עם השינוי הקטן הזה?  נדמה לי שלא

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 26.4.2022 בשעה 02:34, נרדף כתב:

ומי שלא מבין שלא יגיב כי הוא ממש לא מענין ולא בענינים

העלית שאלה בפורום ציבורי - תתמודד.

עשית עבירה - תתמודד.

הפוצי מוצי זה לא פה. אתה מחפש שיבינו אותך כשאתה עובר עבירות או שאתה טוען טענות חסרות שחר (כואב לי, גם ככה אין פה הולכי רגל), איך אתה רוצה שיתמודדו עם זה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אז טרחתי וסובבתי את התמונה, נראה שהדו״ח נכתב ע״י בעל נסיון, הוזכרו רמזורים תקינים, שדה ראיה, קשר עין וכל יסודות העבירה.

לא רואה כאן טיעון לביטול.

פורסם (נערך)
בתאריך 24.4.2022 בשעה 19:10, נרדף כתב:

היום היה יום אביך במיוחד נסעתי ברחוב יפו בירושלים ישנו רמזור שמיועד רק להולכי רגל שיוכלו לעבור. (לא צומת עם רכבים) אני הגעתי עם האופנים ותוך כדי נסיעה כשראיתי שהולכי הרגל כבר עברו ואף אדם לא עומד במדרכה המשכתי בנסיעה. מאחורי עמד שוטר על המדרכה שעמד ותיעד את העברה....  פינק אותי בדוח אני טמרתי שהיה אובך ובכלל היה ירוק... הוא כתב בדוח דברי הנהג היה ירוקק.

בקיצור מה אתם אומרים יש תקווה?

אהלן, 

לא קראתי את כל השרשור כי יש לי תחושה שהוא לא ענייני לגמרי, מחילה מהמשתתפים אם אני טועה. 

ממה שהבנתי, חצית צומת באור אדום. על אף שעשית בשכל עם דברי הנהג, זו עדיין מילה שלך מול מילה של שוטר. 

מה הדבר היותר משמעותי לך? הקנס או הנקודות? 

מה המרחק שלקח לשוטר לעצור אותך? 

במידה ורב, ייתכן שעם עו"ד מוצלח תצליח לטעון שהאובך מנע קשר עין אך זו תהיה מילה שלך מול של השוטר. עו"ד יעלה כמה אלפי שקלים אך יקטין נקודות. 

אם אתה מחפש להקטין את הקנס לדעתי הלא מלומדת אין דרך היות ואין לך הוכחה (מצלמת קסדה?) מכל סוג שהיא ואין בדו"ח שמילא השוטר ו בהתנהלותו עילה להטיל דופי בעדותו. 

לכן, לדעתי הלא מלומדת, קבל את הקנס כשכר לימוד או פנה לעו"ד במידה והנקודות הן הבעיה המרכזית בעיניך. 

סע בזהירות :)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 13 דקות, ניקו פ. כתב:

חצית צומת באור אדום

ליתר דיוק, לא מדובר בצומת, אלא מעבר חציה מרומזר באמצע קטע כביש.

לפני 13 דקות, ניקו פ. כתב:

ייתכן שעם עו"ד מוצלח תצליח לטעון שהאובך מנע קשר עין

האובך בשבוע שעבר לא היה בשום צורה קרוב להשפיע על יכולת להבחין ברכבים על הכביש ולעקוב אחרי רוכב אופניים עם טוסטוס.

לפני 14 דקות, ניקו פ. כתב:

מה המרחק שלקח לשוטר לעצור אותך?

זה החוסר היחידי בדו״ח, אין ציון של מיקום העצירה. אבל היות ומדובר במערב של טוסטוס אחר רוכב אופניים, וצוינה שמירה על קשר עין, להערכתי לא יהיה קל לניצול גם ע״י עו״ד מנוסה.

פורסם

ואנחנו לא יודעים דבר על מזכר שכתב השוטר, שסביר מאוד שנמצא בתיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...