Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@sperial אשמח לפרטים של המעצבת והנגריה בפרטי - לא רואה סיבה מיוחדת שמרחק של שעה נסיעה (בלי פקקים 😂) אמור להשפיע או להפריע. מסכים שה"ראש" / השפה המשותפת זה הדבר הכי חשוב.

לגבי אזעקות ללא ספק היו לי מספיק "חוויות" עם חיבורים רופפים או סתם בלת"מים של אזעקות אז אני עדיין חושב ... אני מעל קומה עשירית כך שאני לא חושש מפורץ במיוחד אבל גם לשים קו נייח של בזק רק בשביל אזעקה לא ממש בא לי (ר"ע חיבור גז).

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על האזעקה מחליטה חברת הביטוח, לא אתה. במקרה שלי - קוטג' טורי - זה סיפור שונה מהקומה העשירית שלך. גלאי עשן זה עניין של בטיחות וכדאי להתיעץ עם בעל מקצוע, זה לא חייב להיות קשור לטלפון, הרעש שהדבר הזה מפיק מעיר את המתים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בשמחה.
אם תרצה גם קבלן טוב ואיש פרקטים... יש לי לתת
אנחנו עשינו שיפוץ ענק כמעט בשלט רחוק ובאמת המעצבת שלנו הביאה לנו אנשי מקצוע ממש טובים
הם אולי לא היו הכי זולים אבל גם לא קרעו במחיר
הנפילה היחידה היו אנשי המזגנים... שאותם אני הבאתי!

גלאי עשן מחוברים אצלי לבית החכם ולא לאזעקה
מבחינת האזעקה, יש לי אזעקה של Risko והיא הותקנה לפני 4 שנים, אחרי 3 שנים עשינו החלפת סוללות כוללת, אין איתה בעיות

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

גם לי יש מערכת אזעקה אלחוטית - עשתה את המוות משך כמה שנים והעירה את השכונה תוך 3 דקות בכל פעם שהופעלה

אני מקווה שמערכות האזעקה של היום יהיו קצת יותר אמינות מהמערכות של פעם.

ימים יגידו. מקווה שלא לילות.

פורסם

זוכר היטב בילדותי איך הדבק הצהוב שאיתו הדבקנו את המעגלים של האזעקה לחלונות היה מתייבש בשמש והם היו נופלים ומפילים את האעזקה ... נקווה שדברים השתפרו מאז.

@סולל הדרך מיזוג זה בהחלט נושא רגיש וכאוב כי חלק גדול מהזמן הבעיות נוצרות מהתקנה לקויה ואין לך כעט דרך לדעת כמה המתקין באמת טוב (כולם יראו לך את הפרוייקטים המוצלחים). אני מכיר מתקין טוב אחד באופן אישי אך הוא גם גר רחוק וגם עובד רק עם אלקטרה ואני לא סגור שיש להם בכלל מערכות מהסוג שאני מתעניין בהם ...

בנושא של העלויות - אני מעדיף לשלם יותר מראש ולא לשבור אחר כך את הראש, אבל בישראל למדתי עם השנים שיש רק שתיים או שלוש רמות: רמה נמוכה (מאוד) במחיר לא זול, רמה סבירה המחיר מופקע ואם יש לך הרבה מאוד מזל רמה טובה במחירים בשמיים. לא פלא שיש תעשייה שלמה של ייבוא מכולות להלבשת דירות ולא רק מסין אלא גם מאיטליה.

ככל שיש צדיקים שעושים עבודה טובה במחיר בסדר (טוב אבל לא מופקע) בהחלט הייתי שמח לדבר איתם!

פורסם

קבלן - יוחנן 050-6369278

פרקטים רז- 052-7527525

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 18:44, Opel Astra GSI כתב:

לגבי דוד מים "מחליף חום" לחימום מים ע"י אותה המערכת של החימום תת רצפתי - החברה שמתקינה לי את החימום תת רצפתי, אמרו לי שהם בעבר היו ממליצים לרכוש דוד מחליף חום ולחבר למערכת שלהם, וכך בחורף יש מים חמים כל הזמן. עם זאת, הם אמרו שהם גילו לאחר שנים, פתאום המשאבות חום מתחילות להתקלקל, התחילו לבדוק, והבינו שכל המערכת נסתמת מחלודה שנוצרת בדודים. בדודים יש ספירלה שדרכה זורמים המים החמים (אינם מתערבבים עם המים בתוך הדוד הזורמים בברזים בבית) והספירלה הזו, אפילו שהיא מצופה באבץ, מתחילה להתפורר ולהחליד גם בחברות של דודים יקרים. לכן הם לא ממליצים בשלב זה לחבר דודים למערכת החימום התת רצפתי.

כנ"ל לגבי מחממי מגבות, אם המחמם מגבות לא עשוי מנירוסטה אמיתית (וזה יקר), לא להשקיע במחחמי מגבות על מים כיוון שגם הם מחלידים.

במדינות עם מסורת אמיתית של חימום מרכזי מבוסס מים, מקובל להתקין מלכודות מגנטיות ולתסף את המים שרצים במערכת הסגורה בinhibitor שמונע התפתחות של חלודה וג'יפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 16:24, G. P. Magnus כתב:

שאלה אחת שיש לי כאן היא כיצד ניתן להגיע למצב שיחסית כל המטבח אטום כך שנמלים ומקקים למיניהם לא יטיילו להם בחופשיות בין הארונות

שלא יהיה אוכל זמין בקלות למזיקים ולא תהיה בעיה גדולה. כמובן שאפשר לדאוג באמצעות ריסוס שנתי או טיפול נקודתי עם שלל סוגי ג'ל נגד מזיקים (מאז שגיליתי את השפופרת הזו, אני אוהב יותר מאשר לרסס עםK300 ).

מטבחים אני ממליץ בשביל השוואה בסיסית ללכת לאיקאה ולראות כמה יציעו לכם.

לגבי שקעים, בכל חדר אני ממליץ להשקיע ולדחוף לפחות שישייה של שקעים חשמליים+אנטנה+חיבור אינטרנטי+שקע ריק.

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, nitch כתב:

במדינות עם מסורת אמיתית של חימום מרכזי מבוסס מים, מקובל להתקין מלכודות מגנטיות ולתסף את המים שרצים במערכת הסגורה בinhibitor שמונע התפתחות של חלודה וג'יפה.

מעניין! גם יש מי שאומרים שעדיף שמשאבת החום תכוון לטמפרטורה של 40 מעלות כדי לשרת את החימום התת רצפתי באופן אופטימלי (מפחית בלאי וכו') ומכיוון שזה לא מספיק עבור מים חמים לצריכה ישירה מוסיפים איזה בקר שמאפשר לך לחמם את המים האלו לטמפ יותר גבוהה בנפרד עבור צריכה 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, nitch כתב:

אנטיפריז איכותי של קונצרן vag :D

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI
  • מצחיק 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי כלל ניסיון בנושא, אבל לחברה של אמא שלי יש המון (היא אשכרה עברה על כל הבתים החדשים בישוב שלה ורק אז בחרה). היא בהתחלה שקלה חימום תת רצפתי שגם יכלול חימום מים לצריכה ישירה, אבל ממה שהבנתי ממנה, הדבר גורם לצריכת חשמל גבוהה יותר כי המערכת פתוחה. בסוף הם הלכו על מערכת סגורה + דודי חשמל ושמש. זה היה נכון לפחות לפני כמה שנים, לא יודע מה הטכנולוגיות החדשות.

לגבי קירור רצפה - קשה לי להאמין שתמצא משהו כזה שיהיה טוב, בעיקר כי אוויר חם נוטה לעלות. אז כשאתה מחמם את הרצפה, אתה מקבל זרמי אוויר חמימים מלמטה למעלה והדירה נעימה. אבל כשאתה מקרר את הרצפה - אין את הזרמים האלו ולוקח הרבה יותר זמן ואנרגיה לחמם את כל החלל. אבל זה מבוסס על הגיון ולא על ניסיון.

פורסם
לפני 5 דקות, daniel.asu כתב:

אין לי כלל ניסיון בנושא, אבל לחברה של אמא שלי יש המון (היא אשכרה עברה על כל הבתים החדשים בישוב שלה ורק אז בחרה). היא בהתחלה שקלה חימום תת רצפתי שגם יכלול חימום מים לצריכה ישירה, אבל ממה שהבנתי ממנה, הדבר גורם לצריכת חשמל גבוהה יותר כי המערכת פתוחה. בסוף הם הלכו על מערכת סגורה + דודי חשמל ושמש. זה היה נכון לפחות לפני כמה שנים, לא יודע מה הטכנולוגיות החדשות.

לגבי קירור רצפה - קשה לי להאמין שתמצא משהו כזה שיהיה טוב, בעיקר כי אוויר חם נוטה לעלות. אז כשאתה מחמם את הרצפה, אתה מקבל זרמי אוויר חמימים מלמטה למעלה והדירה נעימה. אבל כשאתה מקרר את הרצפה - אין את הזרמים האלו ולוקח הרבה יותר זמן ואנרגיה לחמם את כל החלל. אבל זה מבוסס על הגיון ולא על ניסיון.

מעניין ותודה על השיתוף. לגבי מעבר חום מהרצפה לאויר ומשם למעלה יותר בתוך הדירה אינני יודע (ואשאל כשאגיע!) אבל יתכן באמת שהתשובה היא ששימוש במערכת המיזוג לפיזור האויר הקר שמשאבת החום יונקת מהסביבה יעיל בהרבה.

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

שלא יהיה אוכל זמין בקלות למזיקים ולא תהיה בעיה גדולה. כמובן שאפשר לדאוג באמצעות ריסוס שנתי או טיפול נקודתי עם שלל סוגי ג'ל נגד מזיקים (מאז שגיליתי את השפופרת הזו, אני אוהב יותר מאשר לרסס עםK300 ).

מטבחים אני ממליץ בשביל השוואה בסיסית ללכת לאיקאה ולראות כמה יציעו לכם.

לגבי שקעים, בכל חדר אני ממליץ להשקיע ולדחוף לפחות שישייה של שקעים חשמליים+אנטנה+חיבור אינטרנטי+שקע ריק.

להתקין לפחות שקע אחד עם חיבורי USB לטעינת ניידים.

ולגבי מחליף חום - זו מערכת מורכבת :

image.jpeg.5bf5a8fc08d50861ea2412fb5d0619e5.jpeg

image.jpeg.c922ed859432b18ce337cae5d0a05e6c.jpeg      בית ברמת השרון עם מחליף חום מיצובישי ואקודן - כספי חימום

משאבת חום ECODAN אקודן אינוורטר מיצובישי

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

@zaf אחלה - לגבי שקעי USB צריך לראות מכמה סיבות: א. יש לנו מטענים רגילים; ב. יש לנו מפצלי USB כך שאין לנו בעיה אמיתית וזה לא משהו שמתקלקל; ג. הסטנדרט של השקע עשוי להשתנות; וגם ד. הכל עובר לטעינה אלחוטית גם כך.

לגבי זה שהמערכת מסובכת זה ברור ולכן השאיפה היא לקבל החלטה לפני הכניסה לדירה כדי שלא נצטרך לעשות שיפוץ פעמיים בהפרש של מספר שנים.

פורסם

*החיבור למטען האלחוטי נותר חוטי, רק הקישור שלו למכשיר הוא אלחוטי.

שווה את ההפרש ולהניח בצג את המטענים. כבל USB אל המשטח טעינה וזהו.

עמדות שקעים כחול לבן לבית ולמשרד NISKO OFFICE | ניסקו חשמל ואלקטרוניקה -  סוג אביזר: עמדת עבודה - קבוצת ניסקו

עמדת Home & Office על הטיח 6 מודול, 4 שקעים, 2 מחשב 2 טלפון - שקעים ומפסקים

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...