Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי אני בן 25 ובאיחור קל הוצאתי רישיון רק עכשיו. לצערי, אין לי רכב לנהוג עליו אז מחפש רכב ראשון מתאים והאמת, שאני לא מבין בזה כלום.

מחפש רכב עד 50 אלף בערך, רוצה שיהיה לי כיף לנסוע עליו גם לנסיעות ארוכות יחסית (כלומר, לא מיני), אמינות, לא רוצה לראות הרבה מוסך, ושצריכת הדלק תהיה סבירה עד טובה.

אשמח להמלצות :)

עריכה אחרונה על ידי californiadreamin
פורסם

יהיו הרבה שימליצו לך לא לקנות רכב ראשון בתקציב הזה אלא רכב זול יותר בהתחלה. (גם קח בחשבון שבתקציב כזה אתה צריך ביטוח מקיף שיקר מאוד לנהג חדש). בנוסף רכב ראשון מומלץ יותר ידני אם בא לך ואין לך עודף פקקים במסלול שלך.

חושב שמאזדה 3 עונה על הצרכים שלך בתקציב 50 עם צריכת דלק סבירה ואמינות טובה מאוד.

פורסם

ידני/ אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 15 שעות, David2540 כתב:

יהיו הרבה שימליצו לך לא לקנות רכב ראשון בתקציב הזה אלא רכב זול יותר בהתחלה. (גם קח בחשבון שבתקציב כזה אתה צריך ביטוח מקיף שיקר מאוד לנהג חדש). בנוסף רכב ראשון מומלץ יותר ידני אם בא לך ואין לך עודף פקקים במסלול שלך.

חושב שמאזדה 3 עונה על הצרכים שלך בתקציב 50 עם צריכת דלק סבירה ואמינות טובה מאוד.

לא שזה יותר מדי משנה לי אבל למה עדיף ידני? ויש משהו במה שאתה אומר, אחשוב על זה. תודה(:

לפני 10 שעות, yulianx כתב:

ידני/ אוטומט?

מעדיף אוטומט אבל לא מאוד משנה לי. את הרישיון הוצאתי ידני.

פורסם

אם ידני הייתי בודק איביזה fr, זריזה,מושבים טובים, די מהנה.

מנגד דאציה סטוופאי 0.9, נוחה יותר ושימושית יותר, מנוע מספק ביצועים לא רעים,סלון פשוט.

אוטומט,

הייתי הונדה גאז, אמינה ומרווחת, פחות טובה בתחום הביצועים.

סוזוקי סוויפט גם אופציה אמינה אך פחות מרווחת.

סיטרואן קקטוס תהיה זריזה,נוחה ולא שיגרתית במראה,

הייתה בעיה עם רצועת טיימינג וב2017 היצרן שינה אותה. לכן הייתי מחפש רכב עם רצועת דור שני 2017/2018, ובודק במוסך מתמחה איזו רצועה יש.

אורן/גבע במרכז.

יש שמן בתקן ספציפי, כך שלא הייתי מטפל בכול מוסך.

אני מחזיק כזאת רק ידנית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, californiadreamin כתב:

לא שזה יותר מדי משנה לי אבל למה עדיף ידני?

מכיוון שידני זה עם שליטה יותר טובה על הרכב, וגורם ליותר ערנות בנסיעה לצורך העברת ההילוך ומתוך כך גם על שאר פרטי הנהיגה.

פורסם

אני חושב אחרת, לדעתי ידני זה נטו בגלל פאן/צריכת דלק, למרות שעם גירים בעלי מספר הילוכים גדול, פער צריכת דלק מצטמצם.

לשליטה טובה יותר אין קשר לגיר.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...