Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם, צריך עזרה עם ביטוח לקראת קניית רכב.

קצת רקע לגבי המצב שלי, כבר קרוב ל4 שנים שלא היה לי שום ביטוח תחת השם שלי, כך שאין לי שום עבר ביטוחי, ואני לקראת קנייה של רכב יד 2, מאזדה 3 2.0 2015.

בתקופה כן נהגתי ודיי הרבה, בזמן התואר עבדתי בתור נהג הסעות (על רכב פרייבט), כך שהביטוח היה דרך החברה, לא יודע אם זה משנה, עבר קרוב לשנתיים מאז.

חוץ מזה נהגתי ברכב של המשפחה אבל הביטוח (צד ג' בלבד) היה על השם של אבא שלי.

הסיבה שלא היה לי ביטוח הוא כי לא הייתי צריך רכב בשיבילי וכשכן הייתי צריך, השתמשמתי ברכב המשפחה.

בתקופה שכן היה לי רכב וביטוח (מקיף ואז ג' בלבד) לתקופה של  5+- שנים, היו לי 2 תביעות לצערי (אחת אני אשם ואחת פגע וברח בלילה), אז ביטוח היה בעייתי בתקופה, לא יודע אם זה כבר משנה (כבר מעל 5 שנים מאז התביעה האחרונה).

אני בודק אם יש לי דרך לעשות ביטוח שהוא לא ביטוח חדש בלי עבר ביטוחי שכנראה יהיה יקר.

האם יש דרך לבצע ביטוח תחת השם של אבא שלי כך שעדיין יחשב לי עבר ביטוחי ואז לעבור לביטוח על שמי? 

אני יודה לכל עזרה, פעם אחרונה שעשיתי ביטוח ללא עבר היה בנהג חדש וזה יצא לי 9000 לביטוח... לרכב משפחה רגיל... (ירד ל6 ואז ל3 בהמשךאז... יההה אני מניח).

עריכה אחרונה על ידי iTZiX
פורסם

לגבי תקופת העבודה, אפשר לבקש מכתב מקצין הרכב או אם אין כנ"ל מסמנכ"ל וכו', שכותב שנהגת ברכב לצורכי עבודה ושלא היו תאונות בעברך.

פורסם

רכב של ההורים יכול להצטרף כעבר ביטוחי בחלק מהחברות לא מספיק מכיר את הפרטים.

בכל אופן תנסה בחברות ליברה וווישור שם נהגים כאלו לא סובלים מפרמיות לא הגיוניות. אני מניח שהם ירצו עליך סביבות 4500 ש"ח.

פורסם

רק לחדד, מה שמעניין את חברות הביטוח זה רק מה היה בשלוש השנים האחרונות.

כך שאם העבודה עם הפרייבט הסתיימה לפני שנתיים, גם עם העצות הנ"ל לא תחסוך הרבה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם תרכוש את הרכב, ובהליך העברת הבעלות תרשום את אחד ההורים בתור בעלים משני

זה יכול לסייע בהורדת מחיר הביטוח (תלוי בחברה)

תציין שאתה תהיה הנהג הראשי

בכל מקרה בעלים משני ניתן להסיר ללא תוספת יד, ככה שיש לך בעיקר מה להרוויח

פורסם

תודה על עזרה, אחרי בירורים עם החברות, ישנם חברות עם האפשרות שאתה ואחד ההורים או הבן/בת זוג (או מי שהיה בעל הרכב שנסעת בו) יחתמו על זה שנסעת ברכב לפחות 3 פעמים בשבוע וזה מוריד את העלות.

כמובן צריך את העבר ביטוחי של בעל הרכב שנסעת בו.

סך הכל יצא לי 5K שזה הייתי אומר סביר למצב (חלק ביקשו 7-9K).

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, iTZiX כתב:

תודה על עזרה, אחרי בירורים עם החברות, ישנם חברות עם האפשרות שאתה ואחד ההורים או הבן/בת זוג (או מי שהיה בעל הרכב שנסעת בו) יחתמו על זה שנסעת ברכב לפחות 3 פעמים בשבוע וזה מוריד את העלות.

כמובן צריך את העבר ביטוחי של בעל הרכב שנסעת בו.

סך הכל יצא לי 5K שזה הייתי אומר סביר למצב (חלק ביקשו 7-9K).

מחיר סביר בהחלט, אני עם רכב כמו שלך ועם עבר ביטוחי נקי ואני משלם בערך 4500.
בחברה שהייתי מבוטח בה בעבר דרשו ממני 6500 אז נאלצתי לעזוב אותם, הפרשים הזויים בין החברות ביטוח ( וכן בדקתי את הפוליסה לעומק, אין הבדל).

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...