Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, levy כתב:

אני ממליץ לך לקנות מד קרינה מקצועי ולעשות השוואה,חד משמעית הקרינה מרכבים היברידים היא גבוהה משמעותית מרכבי בנזין,אני ביצעתי מדידות בעבר, ברכבי בנזין אין ממיר מתח מתחת למושב וכבלים עם זרם גבוהה ומנוע חשמלי מתחת למושבים,מחשב רכב צריכת הזרם שלו היא מיזערית.

כתוב במפורש בציטוט שאתה מציג שקיים חשש לתחלואה מקרינה בתדרים נמוכים אז למה לחפש צרות בחיים? מחלות סרטן נהיו ממש מגיפה בשנים האחרונות באחוזים שלא ניצפו מעולם החיסכון של כמה שקלים בחודש בדלק לא שווה את הסיכון כי יש אלטרנטיבות.

אין ספק שגם עשן רכבים עלול לגרום לתחלואה אבל להימנע מזה זה מורכב יותר וגם נהג ברכב היברידי נושם את אותו עשן  אבל לא לקנות רכב היברידי זה פשוט יותר.

אני ממליץ למי שלא מאמין שיקנה מכשיר מקצועי ויעשה מדידות. לא הצעצועים הזולים.

אני מהנדס בתחום האלקטרומגנטי כבר 30 שנה.

שטויות במיץ ממש לא בדקת את כל הרכבים ההיברידיים אחרת לא היית כותב את זה, יש הבדלים גדולים ברמות הקרינה בין רכבים היברידיים ואין אחידות ביניהם כמו שאתה מציג זאת ויש גם רכבים היברידיים (וגם חשמליים מלאים) ללא קרינה בכלל! 

בכל מקרה גם ברכבים ההיברידיים שיש בהם קרינה היא זניחה לעומת מקורות קרינה אחרים וגם סוג הקרינה לא מזיק.

עריכה אחרונה על ידי evc
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב, עדיין לא. 

מחכה למלאים בחברות כי כרגע תכלס אני לא יכול באמת להתלבט. 

לנוכח המלאים בחברות ואחרי שנהגתי באטקה, קארוק (כמעט זהות), בספורטאז' החדשה (יקרה ורועשת), אני עדיין חושב על cx5, אבל מבין שהאטקה/קארוק נותנות יותר בפחות מחיר משמעותית. 

לצורך ההדגמה, אם מחר היו את כל הרכבים זמינים במלאי אמיתי, הייתי מזמין אטקה או קארוק. 

פורסם
לפני 12 שעות, המגביה עוף כתב:

ערב טוב, עדיין לא. 

לנוכח המלאים בחברות ואחרי שנהגתי באטקה, קארוק (כמעט זהות), בספורטאז' החדשה (יקרה ורועשת), אני עדיין חושב על cx5, אבל מבין שהאטקה/קארוק נותנות יותר בפחות מחיר משמעותית. 

לצורך ההדגמה, אם מחר היו את כל הרכבים זמינים במלאי אמיתי, הייתי מזמין אטקה או קארוק. 

תודה. תוכל לפרט יותר לגבי הספורטאז' החדשה? אני דווקא אהבתי ומעוניין לדעת איפה פיספסתי. תודה!

פורסם
לפני 6 שעות, benykatz1 כתב:

תודה. תוכל לפרט יותר לגבי הספורטאז' החדשה? אני דווקא אהבתי ומעוניין לדעת איפה פיספסתי. תודה!

היי

אני מאוד התלהבתי מהספורטאז' החדשה בשלב שהיא עדיין לא הגיעה ארצה.

מהתמונות וקטעי הוידאו שהיו באתרים השונים.

ציפיתי גם למחיר שפוי ,כי בעבר הספורטאז' הייתה רמת מחיר אחת מתחת לCX5 ו ל RAV4 אבל.........

התמזל מזלי והתפנתה נסיעת מבחן מביטול בפלמחים (היבואן) , וכאשר נכנסתי לרכב באמת הרבה וואו.

יש לזכור כי להדגמה מביאים את הדגם הכי מפואר ומאובזר (מאובזר מדי מבחינתי)

איכות חומרים מוקפדת ובאמת טובה יותר מהדגם היוצא.

+הרבה פיצ'רים שקצרה היריעה מלהרחיב כאן.

מסך ענק מקצה המזגן השמאלי ,ונמתח עד כרית האויר הימנית ,חוגת החלפת הילוכים (שוב, מדובר בדגם הקצה)

גג פנורמי מרשים ,ריפודי עור.

אבל ,בנסיעה לחוף פלמחים (לא עברתי את ה100 קמ"ש) ,מורגשים רעשי רוח ורעשי כביש (אולי כי הג'אנטים הם 19 אינצ'?)

נסיעה גלית מדי.

תיקוני סטיה אגרסיביים מידי

יור מדי טכנולוגייה והיי טק ברכב אחד (לא הצלחתי להבין לא מעט דברים תוך כדי נסיעה)

למשל המזגן וכפתור הווליום הם משותפים .

אבל זה אני ,קצת מתקשה טכנולוגית.

הרכב נח בהחלט מבחינת הישיבה מקדימה ומאחור.

אבל שים  לב לתמחור .

רק בדגם הכניסה מדובר על 172K +

צירפתי פה את המחירון  שנמצא בצמוד לרכב ,והדגם שבו נהגתי עולה 197K.

ולכן אני פסלתי את הרכב הזה.

לא שזה מעניין אותי כל כך ,אבל להיט מכירות כמו הדגם היוצא ,הרכב הזה לא יהיה כמו הדגם היוצא בעיקר בגלל המחירים.

ברור לי שמבצעי ארגוני עובדים וכו' יוזילו את המחיר ,אבל עד לאן ?

שוב, לי זה לא מתאים

יש לי סבלנות , ואני אמרתי שאטקה/קארוק נותנים הרבה יותר בפחות עלות מהרכב הזה.

נכון שהם קצת קטנים במימדים מול ספורטאז'/טוסון/CX5 , אבל למה לשלם עוד 25,000 ש"ח עבור עוד קצת פח ?

מקווה שעניתי.

מופלטה נעימה 😃

WhatsApp Image 2022-04-23 at 17.27.03.jpeg

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, המגביה עוף כתב:

היי

אני מאוד התלהבתי מהספורטאז' החדשה בשלב שהיא עדיין לא הגיעה ארצה.

מהתמונות וקטעי הוידאו שהיו באתרים השונים.

ציפיתי גם למחיר שפוי ,כי בעבר הספורטאז' הייתה רמת מחיר אחת מתחת לCX5 ו ל RAV4 אבל.........

התמזל מזלי והתפנתה נסיעת מבחן מביטול בפלמחים (היבואן) , וכאשר נכנסתי לרכב באמת הרבה וואו.

יש לזכור כי להדגמה מביאים את הדגם הכי מפואר ומאובזר (מאובזר מדי מבחינתי)

איכות חומרים מוקפדת ובאמת טובה יותר מהדגם היוצא.

+הרבה פיצ'רים שקצרה היריעה מלהרחיב כאן.

מסך ענק מקצה המזגן השמאלי ,ונמתח עד כרית האויר הימנית ,חוגת החלפת הילוכים (שוב, מדובר בדגם הקצה)

גג פנורמי מרשים ,ריפודי עור.

אבל ,בנסיעה לחוף פלמחים (לא עברתי את ה100 קמ"ש) ,מורגשים רעשי רוח ורעשי כביש (אולי כי הג'אנטים הם 19 אינצ'?)

נסיעה גלית מדי.

תיקוני סטיה אגרסיביים מידי

יור מדי טכנולוגייה והיי טק ברכב אחד (לא הצלחתי להבין לא מעט דברים תוך כדי נסיעה)

למשל המזגן וכפתור הווליום הם משותפים .

אבל זה אני ,קצת מתקשה טכנולוגית.

הרכב נח בהחלט מבחינת הישיבה מקדימה ומאחור.

אבל שים  לב לתמחור .

רק בדגם הכניסה מדובר על 172K +

צירפתי פה את המחירון  שנמצא בצמוד לרכב ,והדגם שבו נהגתי עולה 197K.

ולכן אני פסלתי את הרכב הזה.

לא שזה מעניין אותי כל כך ,אבל להיט מכירות כמו הדגם היוצא ,הרכב הזה לא יהיה כמו הדגם היוצא בעיקר בגלל המחירים.

ברור לי שמבצעי ארגוני עובדים וכו' יוזילו את המחיר ,אבל עד לאן ?

שוב, לי זה לא מתאים

יש לי סבלנות , ואני אמרתי שאטקה/קארוק נותנים הרבה יותר בפחות עלות מהרכב הזה.

נכון שהם קצת קטנים במימדים מול ספורטאז'/טוסון/CX5 , אבל למה לשלם עוד 25,000 ש"ח עבור עוד קצת פח ?

מקווה שעניתי.

מופלטה נעימה 😃

WhatsApp Image 2022-04-23 at 17.27.03.jpeg

תודה רבה לך! ענית בענק :)

יש לך מושג במקרה לגבי הגיר בספורטאז'? מזה אני מאוד מפחד אחרי שקראתי קצת ברשת ורוצה לדעת אם זה באמת אמור להדאיג. לדעתי שווה את הכסף בגלל כל המערכות בטיחות והמפרט העשיר.

שוב תודה!!!

פורסם

שוב ,אני לא איש מקצוע , ואני לא הרגשתי משהו מיוחד מהגיר.

אבל כשהרכב חדש לא מרגישים כלום

הגיר הזה קיים בטוסון הנוכחית ,ואולי בעוד דגמים של יונדאי/קיה ,ולכן צריך ל"חקור" את זה מול רכבים שכבר נסעו קצת.

את אותם מערכות ניתן למצוא בCX5, במחיר דומה ,ובאטקה/קארוק במחיר זול יותר משמעותית.

מכיוון שהכסף לא גדל על העצים שבגינה שלי לכן בעיני לא הגיוני לשלם 20,000 ש"ח יותר על משהו כמעט זהה .

ואם כבר לשלם יותר, אז הCX5 מוכחת ,אמינה , שקטה ויוקרתית. (יש לי אחת בת 6 שנים עם אפס תקלות מאז ועד טפו,טפו, היום) למרות שהיא "מיושנת".

אני קורא לזה - מוכחת.

פורסם
לפני 11 שעות, המגביה עוף כתב:

שוב ,אני לא איש מקצוע , ואני לא הרגשתי משהו מיוחד מהגיר.

אבל כשהרכב חדש לא מרגישים כלום

הגיר הזה קיים בטוסון הנוכחית ,ואולי בעוד דגמים של יונדאי/קיה ,ולכן צריך ל"חקור" את זה מול רכבים שכבר נסעו קצת.

את אותם מערכות ניתן למצוא בCX5, במחיר דומה ,ובאטקה/קארוק במחיר זול יותר משמעותית.

מכיוון שהכסף לא גדל על העצים שבגינה שלי לכן בעיני לא הגיוני לשלם 20,000 ש"ח יותר על משהו כמעט זהה .

ואם כבר לשלם יותר, אז הCX5 מוכחת ,אמינה , שקטה ויוקרתית. (יש לי אחת בת 6 שנים עם אפס תקלות מאז ועד טפו,טפו, היום) למרות שהיא "מיושנת".

אני קורא לזה - מוכחת.

הבנתי, תודה. ראינו את ה CX5 ופחות אהבנו אותה לעומת הספורטאז'. ההבדל ביניהם הוא גדול

פורסם
בתאריך 22.4.2022 בשעה 22:36, המגביה עוף כתב:

ערב טוב, עדיין לא. 

מה-rav4 ירדת?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 25.4.2022 בשעה 21:25, Tal Barami כתב:

מה-rav4 ירדת?

גם מהrav4 ירדתי. נסעתי עליה. 

מולטימדיה מיושנת, לא נוחה, כניסת usb אחת בלבד, בצדדים הרבה פלסטיק זול. 

תמחור גבוה לאללה, זמני אספקה ארוכים. 

שוב. מבחינתי אחרי טיולים רבים עדיפות ראשונה: קארוק (ממתין לעדכון מלאים) שניה: פורסטר (אעשה נסיעה בקרוב), שלישית: Cx5, מוכחת וטובה, נעשה נסיעת מבחן בשביל הפרוטוקול. 

בצ'מפיון לא אומרים את האמת בנוגע לזמן ההספקה כי לדעתי גם אין להם בקרוב אספקות . (חבל, יכלו להשכיר את האולמות תצוגה לאירועים, בריתות וכו' 😁

פורסם
לפני כשעה, המגביה עוף כתב:

גם מהrav4 ירדתי. נסעתי עליה. 

מולטימדיה מיושנת, לא נוחה, כניסת usb אחת בלבד, בצדדים הרבה פלסטיק זול. 

תמחור גבוה לאללה, זמני אספקה ארוכים. 

שוב. מבחינתי אחרי טיולים רבים עדיפות ראשונה: קארוק (ממתין לעדכון מלאים) שניה: פורסטר (אעשה נסיעה בקרוב), שלישית: Cx5, מוכחת וטובה, נעשה נסיעת מבחן בשביל הפרוטוקול. 

בצ'מפיון לא אומרים את האמת בנוגע לזמן ההספקה כי לדעתי גם אין להם בקרוב אספקות . (חבל, יכלו להשכיר את האולמות תצוגה לאירועים, בריתות וכו' 😁

תזכיר לי למה ירדת מהאוטלנדר החדשה?

• אהבתי 1

• תוכן חדש...