Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, levy כתב:

ג'ק מספריים חזק יותר מבוק פשוט

איך הגעת למסקנה הזו? כי הסרטון מציג נתון הפוך. 

דווקא אני מופתע לטובה מהחוזק של הבוקים. בהתחשב בזה שהבוק תומך רק בחלק (בין רבע לחצי) מהמשקל של הרכב, אני מרגיש בטוח

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, Igalz כתב:

איך הגעת למסקנה הזו? כי הסרטון מציג נתון הפוך. 

דווקא אני מופתע לטובה מהחוזק של הבוקים. בהתחשב בזה שהבוק תומך רק בחלק (בין רבע לחצי) מהמשקל של הרכב, אני מרגיש בטוח

זה לא בדיוק נכון, אם הבוק ממוקם בדיוק מתחת למרכז המסה הוא יכול לשאת בהרבה יותר מחצי מהמשקל

המשקל לא מתחלק שווה בשווה בין כל הגלגלים, זה תלוי במרחק של הסרן(או הג'ק\בוק\בלוקים וכ'ו) ממרכז המסה של הרכב

שמאל-ימין על אותו סרן זה סיפור אחר שגם תלוי במתלים של הרכב

פורסם
לפני 21 דקות, Sparrow420 כתב:

אם הבוק ממוקם בדיוק מתחת למרכז המסה הוא יכול לשאת בהרבה יותר מחצי מהמשקל

אם הבוק ממוקם מתחת למרכז מסה זה אומר שהוא תומך בכל משקל הרכב ויש 4 גלגלים באויר. זו ההגדרה של מרכז מסה.

בפועל בוק שמים בפינות הרכב, לא מתחת למרכז מסה. כלומר גלגל אחד באויר גג שניים. אם השילדה מספיק קשיחה.

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי בוקים כאלה בדיוק, הכחולים הפשוטים. טוב לדעת, יותר מ5 טון ולא הזיז לו. רכב ממוצע שוקל כמה, 2 טון? וזה לא שכל המשקל מופעל על הבוק. אם אתה שם 4 בוקים כדי להרים את כל הרכב באויר, זה יכול להחזיק 20 טון לפני שזה קורס...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...