Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלות צרה ?

מרבית רוכשי ה XV מעולם לא ניצלו את יכולות השטח שלו , אפילו לא קרוב לזה , שבילי קקל זו הרחוק ביותר אשר הגיעו אליו.

שאר ההודעה מדויקת ואפילו מאוד , כחבילה רכב נחות מכל מתחרה בקבוצת המחיר שלו ולכן אינו זוכה להצלחה במכירות, כניסה לרכב מבהירה בדיוק מתי הוא תוכנן ואת התמורה הנמוכה למחיר.

לא פלא שהיבואן נתקע לפני כשנה עם רכבים בני שנה וגם שנתים ומכר אותם בהנחה ניכרת במסלולי יד 2 0ק"מ.

נוסע על רכב פלאג אין, החשמל בבית על חשבון החברה, הותקנה עמדת טעינה עם מונה נפרד לרכב , דיווח חודשי וקבלת החזר על הצריכה.

אצלי ואצל משתמשי רכב חשמלי \ פלאג אין רבים , הכל על פי תנאי החוזה מול החברה שבה אתה עובד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 30 דקות, Potato כתב:

קודיאק לא נכנס?

אאוטלנדר החדשה.

אוטלנדר מתחילה ב 184, קודיאק 182עם זמן המתנה ארוך כמו הגלות...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 17 דקות, CX25GTI כתב:

אוטלנדר מתחילה ב 184, קודיאק 182עם זמן המתנה ארוך כמו הגלות...

וואו לא ציפיתי,טוב לדעת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 11 שעות, CX25GTI כתב:

הסתכלות צרה ?

כן

מרבית רוכשי ה XV מעולם לא ניצלו את יכולות השטח שלו , אפילו לא קרוב לזה , שבילי קקל זו הרחוק ביותר אשר הגיעו אליו.

מי שלא מנצל את יכולות ה-XV שלא יקנה אותו. אני האחרון שימליץ אחרת.

כחבילה רכב נחות מכל מתחרה בקבוצת המחיר שלו ולכן אינו זוכה להצלחה במכירות

לא מסכים. הקבוצה שלו מכילה אותו ואת הדאסטר האוטומטית בערך. 

הצלחה במכירות היא לא מדד לכלום ושום דבר. ואגב, בקטגוריה שלו, הוא כן רכב נפוץ. פשוט הקטגוריה קטנה.

כניסה לרכב מבהירה בדיוק מתי הוא תוכנן ואת התמורה הנמוכה למחיר.

הוצג בשנת 2017.

למרות הדמיון לדגם הקודם, הוא רכב חדש מהיסוד. זו לא מתיחת פנים.

לא פלא שהיבואן נתקע לפני כשנה עם רכבים בני שנה וגם שנתים ומכר אותם בהנחה ניכרת במסלולי יד 2 0ק"מ.

היבואן עשה מעשה מוזר והביא בעיקר גרסאות פחות מאובזרות לליסינג.

מן הסתם אני אם הייתי מעסיק לא הייתי נותן כי הייתי משלם על הרבה דלק. 

הדגם עם התקינה האירופית (XV ולא קרוסטרק שנמכר היום) היה מוצלח יותר ובנוי יותר טוב. מה לעשות, אמריקה. 

נוסע על רכב פלאג אין, החשמל בבית על חשבון החברה, הותקנה עמדת טעינה עם מונה נפרד לרכב , דיווח חודשי וקבלת החזר על הצריכה.

אצלי ואצל משתמשי רכב חשמלי \ פלאג אין רבים , הכל על פי תנאי החוזה מול החברה שבה אתה עובד.

תודה על המידע!

• תוכן חדש...