Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי אוטו ועשיתי לו טסט, בטסט אמרו שיש נזילה קטנה של שמן בבלוק מנוע, הלכתי למוסך היום והוא בדק ומצא את הבעיה - משהו שנקרא נשם Pcv או ש Pcv לא זוכר מה הוא אמר בדיוק קיצר הוא אמר שצריך להחליף אותו והעלות כמעט 500שקל, השאלה שלי זה איפה אפשר לקנות אותו בעצמי ולתת להם להחליף שיוזיל לי את המחיר? 

מדובר בסיאט איביזה ספורט 2012 1.2טורבו

יש לי גם תמונה של החלק אשמח אם תוכלו לומר לי את השם המדויק ואיפה אפשר לקנות אותו 

IMG_20211215_142027.jpg

פורסם (נערך)

תבדוק אותו בנשיפה ושאיפה משני הצדדים כדי לדעת שבאמת הוא הבעיה. אם הוא פרוץ משני הצדדים צריך להחליף.

החלק ב-ebay

רשום במודעה הזאת המק"ט שלו ולפי המק"ט תוכל אוליי למצוא אחד מקורי או חליפי אכותי.

עריכה אחרונה על ידי dorban5
פורסם
לפני 18 שעות, dorban5 כתב:

תבדוק אותו בנשיפה ושאיפה משני הצדדים כדי לדעת שבאמת הוא הבעיה. אם הוא פרוץ משני הצדדים צריך להחליף.

החלק ב-ebay

רשום במודעה הזאת המק"ט שלו ולפי המק"ט תוכל אוליי למצוא אחד מקורי או חליפי אכותי.

אתה מכיר אולי חנות חלפים באזור המרכז שמוכרת את החלק הזה במצב איכותי במחיר נורמלי? 

בכללי איפה אני יכול לקנות חלקי רכב בעצמי במקום לקבל מהמוסך במחיר מוגזם? 

פורסם

יש לך את האתר הזה 

https://www.catcar.info/en/

שאפשר לראות מקטים של חלקי חילוף לפי VIN של האוטו, ואתה יכול לקנות חלפים ישירות ממוסכים של היבואן ללא תיווך או בכל חנות שמוכרת חלקי חילוף בארץ.

בסופו של דבר אתה כנראה הולך לבזבז זמן או כסף, או אפילו את שניהם בתיקון התקלה הפשוטה הנ"ל.

• תוכן חדש...