Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני במסע אחר חיפוש רכב ועל בסיס מידע שקיבלתי, כאן ובמקומות אחרים, החלטתי ללכת על סיאט איביזה 2012 1.2 טורבו ידני.

דבר אחד אני לא מצליח להבין ומקווה שתעזרו לי: מה ההבדל בין ספורט לבין ה-FR?

חרשתי את האינטרנט (בעברית ובאנגלית) ולא מצאתי מידע מספק. יתרה מכך, באתרי אינטרנט השונים אין הצגה של דגם הספורט אלא רק ה-FR.

אתר "iCar" למשל זו דוגמא טובה לכך שלא מוצג דגם הספורט אלא רק ה-FR. חוסר המידע הזה מקשה נורא לעשות השוואה.

מישהו אחת ולתמיד מוכן להסביר לי מה ההבדל בין השניים, ומדוע ישנם אתרים שדגם הספורט לא מופיע בכלל?

תודה

פורסם

sport - מנוע 1.4L או 1.6L עם 3 דלתות וגג נפתח.

FR - מנוע טורבו 1.2L tsi עם 4/3 דלתות.

מ-2015 אין יותר מנועים אטמוספריים רק tsi

פורסם
לפני 19 דקות, dorban5 כתב:

sport - מנוע 1.4L או 1.6L עם 3 דלתות וגג נפתח.

FR - מנוע טורבו 1.2L tsi עם 4/3 דלתות.

מ-2015 אין יותר מנועים אטמוספריים רק tsi

אני הולך לראות היום איביזה 5 דלתות 1.2 טורבו שהיא ספורט. איך זה מסתדר עם מה שציינת? 

פורסם

יש גם ספורט עם מנוע 1.2 טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא כן מוצא את דגמי הספורט באתר ICAR.

ספציפית הדגם שדברת עליו -  "איביזה 5 דלתות 1.2 טורבו ספורט" מופיעה במודל של שנת2011 (אולי פשוט הרכב הספציפי שאתה מעוניין בו עלה לכביש בתחילת 12 אבל בתכלס הוא מודל 11).

בכל אופן יצא לי לבדוק רכבים שהם SPORT, ורכבים שהם FR. חוץ מהכיתוב "FR" שמופיע בכל מקום באוטו ונותן קצת תחושה מגניבה כזאת אני לא הרגשתי בשום הבדל.

האבחנה העיקרית לדעתי היא בין הדגמים של ה3 דלתות ל5 דלתות,  אל תתפוס אותי במילה אבל אני די בטוח שכל הדגמים של ה3 דלתות מגיעים עם צמיגים במידה גדולה יותר.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...