Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CARS245
PARTSOUQ
לא חסר.

מזמין את כל מה שמחיר המשלוח שלו הגיוני מחו"ל, מקבל חלקים פרימיום במחיר של זבל טורקי בארץ.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזה מזל נכנסתי היום לפורום לשאול את השאלה הזאת אחרי שלא מצאתי בשום מקום את החלק שצריך הרכב

הגעתי לאתר מדהים עם שירות לקוחות מדהים ומחירים מפתיעים

Škoda spare parts online store (skoda-parts.com)

אבל לצערי אין משלוח לפה.

אגב אני מחפש שסתום מחזיר שמן אם למישהו יש

חשבתי שזה PCV VALVE עד שהנציג שלהם הסביר לי שאצלי זה נקרא Check Valve (Non-Return Valve)

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, enash כתב:

איזה מזל נכנסתי היום לפורום לשאול את השאלה הזאת אחרי שלא מצאתי בשום מקום את החלק שצריך הרכב

הגעתי לאתר מדהים עם שירות לקוחות מדהים ומחירים מפתיעים

Škoda spare parts online store (skoda-parts.com)

אבל לצערי אין משלוח לפה.

אגב אני מחפש שסתום מחזיר שמן אם למישהו יש

חשבתי שזה PCV VALVE עד שהנציג שלהם הסביר לי שאצלי זה נקרא Check Valve (Non-Return Valve)

אתה תמיד גם יכול לפתוח כתובת מקומית בכמה ממדינות אירופה ושהם ישלחו את הפריט לשם ומהכתובת שם זה ישלח לישראל.

למשל בגרמניה יש לך את זה (השתמשתי באתר הזה לרכש פודים של קפה והם מהירים מאד), יש בבריטניה ועוד מקומות גם.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

קניתי מ- cars245 לפני כשנה. פיצלתי את ההזמנה לשני משלוחים. אחד הלך לאיבוד וחזר אליהם, לקח לא מעט זמן עד שזיכו. השני נשלח בחברת שילוח למרות שביקשתי דואר רגיל והייתי צריך לשחרר אותו לבד בתוספת שפע זמן אבוד ואגרות שקר. לא יודע אם זה נבע מהקורונה או שהם השתפרו מאז, אך אני חושש לרכוש מהם פעם נוספת.

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור. 

אשמח לדעת איך מוודאים אם המוצר מקורי או מזויף.

4 פלאגים אירידיום למאזדה 3 - 

https://www.amazon.com/NGK-94124-ILKAR7L11-Laser-Iridium/dp/B01DMFGYRC/ref=sr_1_2?crid=382GSTW8GBQTD&keywords=ngk+94124+ilkar7l11&qid=1648648864&sprefix=%2Caps%2C342&sr=8-2

^ 45 דולר לרביעייה. 

בארץ רוצים 68 שקל ליחידה אחת. זה פי 2 יותר יקר. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 16.12.2021 בשעה 09:34, save כתב:

שאלה למי שקנה פה ב cars245.com : איך זה מסתדר עם הביקורות הנוראיות https://www.trustpilot.com/review/cars245.com

מסתדר מצויין. אני רוכש מהם שנים חלקים של ייצרני OEM או משווקים גרמנים ולא נתקלתי בשום בעיה איתם.

עד היום ביצעתי לפחות 20 הזמנות מהם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...