Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו ff1

קובי .ו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.

אחרי האיחוד של Fuji Heavy Industries שבעצם הפך את סובארו ממותג צנוע ועממי למותג בינ"ל, הייתה מגמה בשנות ה60' וה70' לייצר מכוניות חסכוניות ואמינות ובעיקר קטנות שהתהדרו בנפחי-סמ"ק זעומים, בעיקר על רקע משבר הדלק באותם שנים.

(די מספיק יהיה לציין את חביבת הקהל, שכיעורה מעיב על יופיה - הרקס)

וסתם תמונה בשביל חובבי הלאונה (אלוני - מוקדש לך)

תודה גבר שבגברים,אבל אתה בטח מתאר לעצמך שיש ברשותי את התמונה הנהדרת הזאת אף על פי שלא איכפת לי שתהיה לי אותה מקיר לקיר!תוסף קטן לדבריך -היפנים פשוט מאוהבים ברכבים קטנים

צוללות פשוט לא עושות להם את זה,ולא יעשו להם את זה,כאלו הם היפנים.

אגב כפי שציינתי בעבר דגם אחד נוסף שיוצר בכמויות זעומות היה סובארו 400 שלא נכנס

חזק לשוק היפני ובכלל.

פורסם
אל תשכח שמכוניות יפניות דומות אחת לשניה:

דייהטסו שרמנט מול סובארו לאונה.

תיקון טעות מחמד נפשי,

הדייהטסו שרמנט דווקא דומה לטויוטה קורולה שיוצרה בין השנים 79'-83' (ועליה היא גם מבוססת למרות שחדי עין ישימו לב לפרטים קטנים בעיצובה החיצוני).

לעומת זאת - בהחלט ניתן למצוא דימיון בין הקורולות של שנות ה70' לבין הסובארו מאותם שנים.

מה יהיה איתך משה? :twisted:

corolla4.jpg

tn_1981_charmant_red.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

יש לי זוג פנסים אחורה במצב חדש פלנץ מיים ואולי תושבת מנוע לפני איזה שנה ראיתי בפרוק אצל מתי אחת כזאת

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שלום.

קצת תיקונים הא FF1 יצעו בשתי דגמים האחד 1100 ניתן לזהוי לפי צורת לוח השעונים היה השיפוע הפוך חדשני ויפה לתקופה והשני FF1 1300 שלוח השעונים היה רגיל אגב נכון אלה היו באמת הסוברו פשע

אומר ויודע:wink: אין יודע כבעל נסיון. ולא כול יתר הסוברו. לגבי הסוברו האדומה זו הא GSR המפורסמת

ונפח המנוע הייה לא 1300 כפי שנאמר כי אים 1400 סמ"ק בעל שתי קרבורטורים כפולים.

אגב הפירסומת והכינוי שלה היה "הנמר הלוחש"

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הדייהטסו שרמאנט לא רק שדומה לטויוטה קורולה,אלה שהיא באמת קורולה!

השרמאנט שמוכרת לנו הוצגה ב 81 והתבססה על הקורולה של אמצע שנות ה 70,למעט מערכת ההיגוי,שהיתה בשיטת מסרק ומוט משונן מדייהטסו.

התמונה שישנה בתגובה של איש הסובארו היא של קורולה מתחילת שנות ה 80,שהיתה הדגם האחרון שלה עם הנעה אחורית והגה תיבה ותפוחים,והיתה מכונית פרימיטיבית למדי.

רק בשנת 84 עברה הקורולה להנעה קדמית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הטויוטה קורולה דומה לדייהטסו שרמיט מסיבה פשוטה:

טויוטה היא הבעלים של דייהטסו.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...