Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ביטוח לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג צעיר.

אמי לא.

שאלתי היא האם יצא יותר זול שאמי תעשה ביטוח על שמה + כל נהג מאשר אני אעשה ביטוח על שמי ?

תודה לעונים,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני נהג צעיר.

אמי לא.

שאלתי היא האם יצא יותר זול שאמי תעשה ביטוח על שמה + כל נהג מאשר אני אעשה ביטוח על שמי ?

תודה לעונים,

דניאל.

גש עם אמך לסוכן הביטוח ושאל.

לעיתים ניתן לקבל הנחה מסיבות שאינן קשורות לגיל בעל הרכב (למשל עובדי מדינה).

בברכה, גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
אני נהג צעיר.

אמי לא.

תודה לעונים,

דניאל.

אין קשר לשם שרשום

התעריף נקבע לפי הנהג הכי צעיר

לפני שבועיים מלאו לי 24 מה שאומר שאני כבר לא נהג צעיר, שאלתי את הסוכן שלי והוא אמר שזה לא משנה כי חברה שלי היא נהגת צעירה ואני רוצה שהיא תנהג ברכב.

אתה יכול להתקשר לסוכנות :עזרא גבאי בר"ג, תבקש את יואב יונה ותגיד לו שצחי סופרין שלח אותך

אם אתה רוצה עוד פרטים דבר איתי בפרטי

פורסם

תודה לכם,

כבר עשיתי היום ביטוח בכלל.

מכיוון שהרכב הקודם שלי בוטח שם נשאר לי עוד קרדיט אצלם והמחיר ששילמתי על החובה היה 40 שקל.

מלבד זה עשיתי צד ג' + שמשות + גרירה + עוד איזה משהו שאני משלם להם ואז יש לי השתתפות עצמית של נהג ותיק 1100 שקל במקום 1700.

אכן, הביטוח משתנה לפי הנהג הצעיר ביותר ולא לפי השם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...