Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

רציתי לדעם אם יש גם מכונות חכמות שדוגמות את המים בשטיפה האחרונה (לפני הסחיטה הסופית) להימצאות שאריות נוזל כביסה (מינון יתר של נוזל כביסה) ומוסיפה מחזורי שטיפה עד לקבלת כביסה נקייה מהימצאות שאריות הסבון?
אני שם לב שהרבה פעמים ההורים שלי טועים בכמוית הנוזל ועם כל הקטע של "חיסכון מים" של המכונות החדשות הכביסה יוצאת מלאה בנוזל כביסה שמצריך עוד שתי מחזורי שטיפה.

אם יש מכונה חכמה שתבטיח כביסה נקייה באמת אני מאוד אשמח, מגבות שיש בהם עדיין את הסבון ממש סיוט להתשמש בהם- גורם לגירודים וכו'.

90% מהזמן לא שמים מכונה מלאה - אלא כמות אחרת בכל פעם וקשה להם להתאים את הכמות המדוייקת, והבוש ממש קמצנית על המים.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

כמעט לכול מכונות הכביסה תוצרת בוש קיימת האופציה (אוטומטית) להוספת מחזור שטיפה נוסף בהתאם לכמות הקצף במכונה.

חוץ מהאפשרות שציינתי רצוי לבחור במקרה של אנשים אלרגים בתוכנית מותאמת לאלרגניים.

ראה תמונה מתוך הוראות שימוש של מכונה מדגם WAK20260IL.

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אבדוק את מדבקת הדגם על הדלת ברגע שהכביסה תסתיים, מעניין אם יש את האפשרות הזו גם ומדוע היא לא פותרת את הבעיה אצלינו- אולי זה רק לגובה קצף גבוהה שהחיישן מזהה במיקרה חירום? כי אני מדבר על מספיק חומר שמרגישים בכביסה סחוטה ואם שמים בקערת מים ומשכשים אז נוצר קצף והמים הופכים כאילו לעכורים מהסבון.
(מכונה בת כמה שנים בלבד(יש את SPEED/ECO וכו' גם).

אולי זה לא מספיק להפעלת המנגנון ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

יישנם אנשים אשר מגזימים מאוד בכמות אבקת הכביסה או נוזל כביסה לכן בדוק את סוג האבקה שהם משתמשים והכמות המומלצת של ייצרן האבקה.

כפי שאני מבין המכונה מוסיפה מקסימום שני מחזורים שטיפה.

ייתכן מאוד שגם כביסה בטמפ' נמוכה מידי עלולה לגרום להיא המסת אבקת הכביסה לכן נשארים שאריות של אבקה.

לדעתי בדוק מהי כמות אבקת הכביסה או נוזל הכביסה שהם מוסיפים. מעניין לשמוע.

פורסם
לפני 7 שעות, hwgeek כתב:

שלום חברים,

רציתי לדעם אם יש גם מכונות חכמות שדוגמות את המים בשטיפה האחרונה (לפני הסחיטה הסופית) להימצאות שאריות נוזל כביסה (מינון יתר של נוזל כביסה) ומוסיפה מחזורי שטיפה עד לקבלת כביסה נקייה מהימצאות שאריות הסבון?
אני שם לב שהרבה פעמים ההורים שלי טועים בכמוית הנוזל ועם כל הקטע של "חיסכון מים" של המכונות החדשות הכביסה יוצאת מלאה בנוזל כביסה שמצריך עוד שתי מחזורי שטיפה.

אם יש מכונה חכמה שתבטיח כביסה נקייה באמת אני מאוד אשמח, מגבות שיש בהם עדיין את הסבון ממש סיוט להתשמש בהם- גורם לגירודים וכו'.

90% מהזמן לא שמים מכונה מלאה - אלא כמות אחרת בכל פעם וקשה להם להתאים את הכמות המדוייקת, והבוש ממש קמצנית על המים.

תודה מראש!

מכיר את הבעיה הזו. מרחב הפתרונות שלך (שילוב של אחד או יותר):

1. להפחית משמעותית את כמות נוזל הכביסה ששמים. חשוב מאוד במכונות שחוסכות במים.
2. להוסיף מראש ידנית מספר מחזורי שטיפה, אם ניתן.
3. לעבור לנוזל או אבקה לבעלי עור רגיש/היפואלרגני/אורגני/עדין וכדומה.
4. לעשות את הכביסה שלך לבד...

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

תודה לכולם, 

הבעיה שטבליות וכו' לא יעזרו כי כל פעם כמות הכביסה שונה בין 1~7 קילו תלוי מה צריך לכבס, לכן קשה ליקלוע תמיד בידיוק לכמות הנכונה, לכן הייתי סקרן לדעת אם יש מכונות חכמות שמטפלות בזה.

דגם המכונה שלנו:wae20362il 

כן מצויין שיש חיישן קצף לשטיפה נוספת- אבל לדעתי זה למיקרה קיצוני יותר בכמות ג'ל הכביסה כי ברוב התוכניות אפילו לא רואים את גובה המים מרוב החיסכון אז לא ממש נוצר קצף חזק כמו שהיה קורה אם התוף היה מלא עד מחצית הגובה, ממש לא סובל את החיסכון של המים במכונות החדשות, הן משתמשות בידיוק בכמות המים שתרטיב את הבגדים בלי ליראות גובה מים סביר בתוף, לכן גם שיש עודף חומר ניקוי הקצף כניראה לא עולה לגובה שיגרום למחזור שטיפה נוסף.

לא מבין מה הבעיה שלהם להתקין חיישן TDS פשוט או משהו דומה לדגימת המים בשטיפה האחרונה, זה לא מדע טילים.

פורסם
לפני 7 שעות, o_prime כתב:

לא יותר פשוט להשתמש בטבליות? כך הכמות מדוייקת כל פעם. אוהד

זה לא תמיד מתאים.

אם אני צריך לכבס פריט אחד או שני פריטים בכביסה מהירה, טבליה זה יותר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם זה פריט בודד כבס אותו ידנית. מכסימום הכנס אותו בסוף לתכנית סחיטה. זה מצריך החזקת בקבוק של "טקסטיל שמפו" או משהו דומה בבית, לא מאמץ גדול מדי.

לגבי כמות חומר הניקוי - צריך לבדוק את ההנחיות לכל חומר, כי יש חומרים בריכוזים שונים ובהתאם לכך הכמות הנדרשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לא להכניס כמות של נוזל כביסה נכונה במקום לסמוך על חוכמת מכונה?

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אם זה פריט בודד כבס אותו ידנית. מכסימום הכנס אותו בסוף לתכנית סחיטה. זה מצריך החזקת בקבוק של "טקסטיל שמפו" או משהו דומה בבית, לא מאמץ גדול מדי.

לגבי כמות חומר הניקוי - צריך לבדוק את ההנחיות לכל חומר, כי יש חומרים בריכוזים שונים ובהתאם לכך הכמות הנדרשת.

מה, אני בשנות האבן?

יש תוכנית קצרה במכונה, שם קצת ג'ל כביסה ונותן לה לרוץ את הזמן שלה. עובד נהדר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, hwgeek כתב:

פקק נוזל הכביסה.

אם מדובר על פקק 1 של בקבוק נוזל הכביסה אז לדעתי לא אמורה להיות בעיה גם עם מכבסים כמות קטנה של בגדים.

אני מכבס עם ג'ל של אריאל ולעולם לא ניתקלתי בבעיה כזו למרות שגם אני חוטא לפעמים ומוסיף קצת יותר ג'ל לכביסה למכונה דומה לזו של ההורים שלך.

אולי ההורים שלך משתמשים בפקק מדידה של נוזל כביסה אחר או שמים כמות גדולה בהרבה מפקק בודד.

אם התופעה מופיעה בכביסה בטמפ' נמוכה של 30 מעלות צלזיוס רצוי לעלות ל-40 מעלות ולבדוק האם התופעה חוזרת על עצמה.

* בצע ניקוי למכונה כפי שכתוב בהנחיות הייצרן שצירפתי. לדעתי חצי ליטר של חומץ בתוכנית קצרה של 40 מעלות צלזיוס בהחלט תספיק לניקוי המכונה.

*** לא ריב עם המכונה אלא להקפיד על הנחיות הייצרן והכול יסתדר :angel:

12.jpg.af24c3e934cb859c5ceabffeafef1354.jpg

• אהבתי 1

• תוכן חדש...