Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנגו מאפשר לך להפעיל תשלום על החניה בחניון בשתי דרכים:

1. SMS שהרכב עם מספר שמשויך למנוי שלך נכנס לחניון, עם לינק להפעלה

2. סריקת ברקוד מתוך המנוי שלך, מה שמאפשר תשלום על כל רכב ולא רק רכב שמשויך למנוי שלך.

אני אומר שאני חושב שאם מפעילים את 2 זה לא מאפשר לבעל הרכב 439 להפעיל דרך ה-SMS

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעולם לא חשבתי להשתמש בפנגו בחניון. הוא משמש אותי לחניה ברחובות בלבד, מאז הוצאתו משירות של האיזיפארק ז"ל.

עמלה של 1 שח על מה? לא לדחוף את כרטיס האשראי ביציאה? לא האמנתי שיש מי שבאמת מסכים לשטות הזו.

קיבלתי בעבר sms שהרכב, שנמצא בבית, נכנס לחניון. בפעם הראשונה התקשרתי בבהלה לפנגו אבל למדתי מהמוקדן שיש להם מאות כאלה ביום ושהחשבון שלי לא יחוייב.

אכן מעולם לא חוייבתי עבור טעויות בזיהוי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 דקות, amosbmw כתב:

מעולם לא חשבתי להשתמש בפנגו בחניון. הוא משמש אותי לחניה ברחובות בלבד, מאז הוצאתו משירות של האיזיפארק ז"ל.

עמלה של 1 שח על מה? לא לדחוף את כרטיס האשראי ביציאה? לא האמנתי שיש מי שבאמת מסכים לשטות הזו.

גם אני חשבתי כמוך ואז מחקתי את הפנגו והתקנתי סלופארק, אין חיובים עבור פעולות ועקיצות למינהן.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מפעם לפעם אני מקבל מסלופארק את ה-SMS כאשר אני מגיע לעבודה (החניון שלנו נמצא בתוך חניון בתשלום) - מתעלם, ומעולם לא חוייבתי. הדבר הזה מאוד לא עקבי.

צריך להוסיף שמדי פעם ה-LPR לא פותח את המחסום מסיבה לא ברורה (בשביל זה יש לי כרטיס אלקטרוני), והמוזר הוא שלעתים המחסום בכניסה לחניון נפתח אבל דקה אח"כ המחסום בכניסה לאיזור השמור לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 26.8.2021 בשעה 11:35, nadavd4 כתב:

יש סיכוי שיש לך רכב עם לוחית "אמריקאית"?
כשעוד הייתי עם הספארק זה היה קורה מידי פעם, ויותר מעצבן כשזה היה קורה בחניון של העבודה, והשער פשוט לא היה נפתח...

מה זה אומר לוחית אמריקאית?

המספר ישראלי גם אם זה ספארק, לא?

למישהו יש טיפים איך להקל על הבעיה של חניונים שלא נפתחים בגלל מספר שמשום מה לא מזוהה טוב?

אני אפילו לא יודע מה הספרה הבעייתית בלוחית שלי, שגורמת ברבע מהפעמים לבעיות בחניון של העבודה.

פורסם

הניסיון שלי הוא שזה לחלוטין לא צפוי. לחניון בעבודה אני נכנס דרך שני מחסומים עם LPR, לפעמים אחד מהם - או בכניסה או ביציאה (סה"כ 4 מצלמות שונות) לא מזהה את הרכב ואני נאלץ להשתמש בכרטיס הקרבה שיש לי, מה שמרגיז, כי זה מצריך אותי להוציא את הארנק ולפשפש בו, בזמן שמאחורי ממתינים אנשים. הבעיה היא שהתקלה אקראית לגמרי, אין לי שום דרך לחזות מתי היא תתרחש ולהכין את הכרטיס מרש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

הניסיון שלי הוא שזה לחלוטין לא צפוי. לחניון בעבודה אני נכנס דרך שני מחסומים עם LPR, לפעמים אחד מהם - או בכניסה או ביציאה (סה"כ 4 מצלמות שונות) לא מזהה את הרכב ואני נאלץ להשתמש בכרטיס הקרבה שיש לי, מה שמרגיז, כי זה מצריך אותי להוציא את הארנק ולפשפש בו, בזמן שמאחורי ממתינים אנשים. הבעיה היא שהתקלה אקראית לגמרי, אין לי שום דרך לחזות מתי היא תתרחש ולהכין את הכרטיס מרש.

במקרה שלי אין דרך זיהוי שניה, כמו הכרטיס שתיארת. יש רק אינטרקום למענה אנושי...

הדרך ה"מומלצת" על ידי החניון היא לעשות רוורס ולנסות שוב. זה לא דבר כיף כשיש טור מכוניות שמשתרכות מאחור.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
לפני שעה, Gorpi כתב:

מה זה אומר לוחית אמריקאית?

המספר ישראלי גם אם זה ספארק, לא?

לוחית מרובעת ולא מלבנית

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Mr.Hybrid כתב:

לוחית מרובעת ולא מלבנית

הבנתי. אכן יש לי לוחית כזאת. הספרות קטנות יותר מאשר בלוחיות של רוב הרכבים שאני רואה סביבי.

האם ניתן איכשהו להתקין לוחית יותר מלבנית לבד? או שבגלל החלק "המוקצה ללוחית" בשברולט ספארק,  זה בלתי אפשרי?

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
  • תוכן חדש...