Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי רנו קליאו דיזל 2018 עם מנוע K9K הידוע בטובו עם 82 אלף קמ על המד מיד ראשונה 

יש לי מספר שאלות בגלל שזה הצרפתייה הראשונה שאני קונה לאחר עשור של רכבים גרמנים. 

1. איזה שמן מומלץ להשתמש והבנתי שמרווח הטיפולים הוא 30 אלף שאני לא הולך לממש ולהלחיף כל 15 או 10 אלף.

2. מערכת סטארט סטופ , ראיתי שיש מצבר חדש ברכב ואני לא חושב שהוא תומך במערכת מכיוון שהרכב לא נכבה בעצירות ויש נורה של איקס על המערכת. 

3. עדכון של המפה , יש שם אייגו או תוכנה אחרת של מפות משנת 2016 , איך אני מעדכן אותם ? באחת הפעמים ראיתי שיש איזה QR קוד שצריך לסרוק אבל זה נעלם ואין לי מושג מה עושים.

4. יש צורך לעשות פלאשינג לנוזל קירור כי הוא בצבע כהה כבר. ממש מחפש איזה מדריך באינטרנט לעשות את זה DIY ולמה זה קורה ? יכול להיות שיש חדירה של שמן לנוזל קירור ?

לא ידעתי איזה פורום לפרסם אך אם טעיתי מחילה ותעבירו לאן שצריך. 

תודה רבה 

כן יש צביעה מינימלית בדלת והכנף האחורית אבל בדקתי את הרכב והוא יצא נקי בבדיקה .

IMG_20210822_142402.jpg

פורסם

לגבי סעיף 1, אתה צריך שמן בתקן RN0720

לגבי סעיף 2, יש להחליף מצבר למצבר המתאים לרכב (EFB או AGM) שימוש במצבר שאינו מתאים יכול לגרום נזק למערכת החשמל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה.

בדקתי שוב היום והמצבר הוא סטארט סטופ של שנפ. 

באיזה צמיגות מומלץ להשתמש ?

עריכה אחרונה על ידי Pavtul
פורסם

התקן מגדיר גם את הצמיגות (במקרה דנן 5W30) אבל צריך להקפיד על התקן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על 1 ו2 ענו.

3.אם אתה מדבר על המערכת המובנת של רנו אז כן אפשר לעדכן עם דיסק און קי. הינה האתר שלהם לגבי זה עם השלבים https://renault.welcome.naviextras.com/

4.תבדוק בספר הרכב מתי צריך להחליף נוזל, אצלי אני חושב שזה כל 5 שנים. אבל אם חום כן הייתי מחליף,

אם תעשה לבד זה 60-70 שקל על הגלון ומאוד פשוט לריקון רק תקפיד לנקז אוויר מהמערכת אם לא לבד לא מאמין שיותר מ100-150 שקל עבודה הנוזל (כמובן לא במורשה).

• תוכן חדש...