Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, יוליה11 כתב:

שלום,
מעוניינת לרכוש את קיה פיקנטו החדשה אוטומט, האם היא תסחוב בעליות של ירושלים. רוב הנסיעות הנהג יסע לבד ברכב.

תודה

גם סוס ועגלה יסחבו את העליות לירושלים. וזה סוס אחד

לקיה יש 87.

תסחוב

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

הייתי מעדיף את הספארק, חזקה משמעותית, גיר הרבה יותר נעים לעומת הרובוטי בפיקנטו.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהלן,

כפי שענו לך מכבר הרכב יסחוב. בכלל הסטיגמה של "יסחוב את העליות של ירושליים" צריכה לפוג מן העולם לדעתי.

כפי שציינו הגרסה החדשה מגיעה עם גיר רובוטי חד-מצמדי, שההתנהגות שלו "ייחודית".

תתחדשי, ובשורות טובות.

• רעיון טוב! 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

לעלות את העליות היא תעלה, אבל זה לא שטח המחייה הטבעי של הרכב הזה. הייתי מחפש רכב יותר חזק ואולי גם עולה בקטגוריה.

כמו שאמרו כאן, מומלץ בחום לבצע נסיעת מבחן ולראות שהגיר הרובוטי מתאים לכם.

באופן כללי הייתי ממליץ לכל רכב ששוקלים לרכוש, לבצע נסיעת מבחן שתואמת את אופי השימוש ברכב.

במקרה שלכם הייתי מחפש לראות איך הרכב מתנהג בעליות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוודאי שתעלה למרות שהיא קטנה וקומפקטית היא תעלה כמו גדולה , צריך רק ללמוד איך היא מתנהגת כמו כל רכב אחר עם הגיר ובכל מקרה  גם ציינת שאין עליה מטען כבד אז את יכולה להיות רגועה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...