Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישה- פיגו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חיפשנו רכב שני, פיגו 208, ומצאנו בסוכנות רכב מוכרת מודל 2017 עם קילומטראז 62000 במחיר הוגן.

הסוכן התחייב לתקינות מלאה של שילדה, גיר ומנוע, ושלרכב אין תאונות.

לקחנו את הרכב לבדיקה מקיפה לפני קנייה, וקיבלנו הערה מדאיגה למנוע. הוסבר לנו על איזושהי בעיה בטבעת במנוע של 3 בוכנות, האמת שלא מבין בזה כלום. מצורף הדוח.

אציין שכשנסעתי עליו, הרעידות שלהבנתי אופייניות למנוע 3 צילינדרים הורגשו מאוד בעיקר עד 15 קמ"ש בערך, אבל אני לא יודע אם זה מורגש יותר או פחות ממצב של מנוע תקין.

הסוכן שהתחייב למנוע תקין, לקח את הרכב למוסך מורשה של פיגו, שם אמרו לו שהמנוע תקין, אלא שעמד הרבה זמן בלי דלק ולכן מעט מזייף. רק צריך לתדלק מיכל מלא עם תוסף דלק וליסוע איתו והכל בסדר.

הסוכן גם הציע שניקח את הרכב לשבוע נסיון לפני התשלום, ונבצע את הקנייה רק לאחר מכן (כמובן בליווי כתובים). נכון לעכשיו שילמנו רק מקדמה.

אז מה דעתכם? זו הערה מדאיגה? לבדוק את הרכב? לוותר?

WhatsApp Image 2021-08-19 at 21.47.06.jpeg

פורסם
לפני 10 דקות, Nevos כתב:

הסוכן שהתחייב למנוע תקין, לקח את הרכב למוסך מורשה של פיגו, שם אמרו לו שהמנוע תקין, אלא שעמד הרבה זמן בלי דלק ולכן מעט מזייף. רק צריך לתדלק מיכל מלא עם תוסף דלק וליסוע איתו והכל בסדר.

נשמע לי חרטא מארץ החרטות. מה הקשר בין חוסר דלק ללחץ עוקה גבוה? וכבר הבוחן אמר שיש כניראה בעיה ברינגים, אז מה הקשר לדלק? 

אני די בטוח שהסוכן לא היה בכלל במורשה ומנסה לחרטט אותך עם סיפורי סבתא. 

נטו ע"פ הבדיקה של הרכב- הייתי בורח הכי רחוק שאפשר.  הרכב ניראה שעבר את הסיפור המפורסם עם הרצועה המתפוררת, וניראה בדרך הבטוחה להחלפת מנוע. 

פורסם (נערך)

מסכים עם התגובה מעליי,

כמו כן הרכב כן עבר תאונה, יש תיקוני פח צבע והוחלפו חלקי מרכב.

מוזמן לעיין בשרשור הבא בנוגע לרצועה המתפוררת. חלק מבעלי הרכב מדווחים בפתאומיות על צריכת שמן מוגברת.

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

בשום פנים ואופן לא לשקול אפילו,כל העסק נשמע כמו חרטוט רציני אחד גדול. הבדיקה נראית נוראית.

נ״ב אני קניתי לפני חודשים ספורים פיג׳ו 208 טורבו שיצאה עם בדיקה תקינה,ולפני שבועיים התבשרתי במוסך שהמנוע הלך (ניגשתי למוסך עקב ביצועים ירודים של הרכב ורעידות חזות מהמנוע שמלוות בקפיצות בסל״ד.

• תוכן חדש...