Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, 
רכשתי רכב לפני שנתיים וחצי מיד פרטית שקנה את הרכב מ- 0 קילומטר. 
לקראת הטסט המתקרב החלטתי להחליף צמיגים קדמיים שקצת משופשפים, ו..היי בטיחות לפני הכל, לא? 
שמתי לב שברשיון מופיע חתך צמיג דגם  55 255 קוטר חישוק R18 עומס/מהירות H97 ,
אך להפתעתי היום גיליתי שהצמיגים שלי הם 225/55  קוטר חישוק R18  עומס / מהירות H98 (שלי ספציפית  זה תוצרת 70 yokohama blue earth E)

ונשאלת השאלות הבאות:
1. האם נפלתי קורבן לתעלולי היבואנית? 
2. הרכב עובר לראשונה טסט (שנתיים פטור ממעבר מבחן) האם יכשילו אותי על סמך צמיגים לא מורשים? 
3. אם הכל חוקי ותקין, איפה אפשר להשיג זוג צמיגים כזה (תואמים לצמיגים האחוריים)    yokohama blue earth E 70    225/55   חישוקR18  עומס H98 ? 
4. *נערך* אם חלילה חייב להחליף את ארבעתם על איזה צמיגים כדאי ללכת? אודה להמלצות!

עריכה אחרונה על ידי idoa22
פורסם

אם יש לך את ספר הרכב, בדוק מה מידת הצמיגים שכתובה בו.

לםי דגם מכוניתך, בדקתי באתר צמיגים והמידה שמופיעה בו הנה 225/55R18

היכן להשיג צמיגים?, צריך לברר בצמיגיות ומהיכן אתה בארץ?

כבר היו מקרים של טעויות רישום שונות ברשיונות רכב.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

תודה רבה רפי לין על הטרחה ועל המאמץ לעזור. 
אני באיזורי רמלה לוד ופתח תקווה. 
מרחבי הרשת אני למד שכדאי שתהיה התאמה בין כל גלגלי הרכב מבחינת דגם וזהות היצרן.
בהתאם, אני רוצה לרכוש צמיגים קדמיים שיהיו זהים לצמיגים האחוריים (שאינם צריכים החלפה), עד כמה המאמץ מוצדק?

פורסם

לא מוצדק.

האחוריים שלך כבר לא כשהיו. זאת אומרת שגם אם תשים קדמיים חדשים האחוריים לא זהים בתכונות שלהם ואין ממש הבדל ביניהם לבין צמיג מתוצרת אחרת.

על מנת למנוע את המצב הזה מומלץ לעשות כל 10-20 אלף קמ החלפה של הצמיגים בין הסרנים.

פורסם
לפני כשעה, Nakamichi כתב:

לא מוצדק.

האחוריים שלך כבר לא כשהיו. זאת אומרת שגם אם תשים קדמיים חדשים האחוריים לא זהים בתכונות שלהם ואין ממש הבדל ביניהם לבין צמיג מתוצרת אחרת.

על מנת למנוע את המצב הזה מומלץ לעשות כל 10-20 אלף קמ החלפה של הצמיגים בין הסרנים.

תודה רבה על העזרה והמענה.

אז מה נשאר לנו? לבחור צמיגים חדשים.

המלצות לדגם מתאים וטוב תתקבלנה בשמחה

• תוכן חדש...