Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את הרעיון של פותח האשכול..

רצה להתייעץ ובסוף נפנף את כל מה שאמרו לו.. 

תמוה אבל שיהיה בהצלחה בציפוי..

• מצחיק 1
פורסם

אני מניח שעלינו לברך על המוגמר,

מקווה שאכן עשו עבודה טובה ושתהנה מההשקעה שלך,

אל תשכח לשמור על הרכב בשטיפות ולתחזק אותו עם מוצרים ראויים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שאלה לפות"ש , אם כבר החלטת ללכת למקום הזה , למה כל ההקדמה הזו? היה הרבה יותר נכון לסיים עבודה ולעלות פה תמונות שלאחר עבודה בלי כל השאלות ששאלת. אין סיבה שהעבודה לא תהיה טובה אבל ההכרות עם החברה החדשה בתחום דיטיילינג הייתה הרבה יותר חיובית אם הכל היה נעשה אחרת.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני שעה, 98civic כתב:

שאלה לפות"ש , אם כבר החלטת ללכת למקום הזה , למה כל ההקדמה הזו? היה הרבה יותר נכון לסיים עבודה ולעלות פה תמונות שלאחר עבודה בלי כל השאלות ששאלת. אין סיבה שהעבודה לא תהיה טובה אבל ההכרות עם החברה החדשה בתחום דיטיילינג הייתה הרבה יותר חיובית אם הכל היה נעשה אחרת.

מקבל את הביקורת שלך על ההתנהלות שלי… אכן הייתה פה הרבה מריחה של הנושא , מחר אעלה תמונות ונקווה שאהיה מרוצה, בלי שום קשר לתוצאה, אני מודה לכולם על העצות והתשובות הענייניות והרצון לעזור 

פורסם

נראה טוב, תתחדש

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אשמח לעצות וטיפים לשמירה על הציפוי, יש לציין שאין לי אפשרות לשטיפה עצמאית כי אני גר בבניין דירות , לכן שוטף רק במכוני שטיפה.. 

פורסם

מצטער לומר לך את זה, אבל תוך שטיפה אחת במכונה או עם הג'ילדות ששוטפים על הרצפה, כל אותם 4,000 השקלים ששמת פשוט הולכים לפח.

על מנת לשמור על ציפוי יש לשטוף כמו שצריך (אני מאמין שיש מדריכים כאן בפורום או ביוטיוב, לא חסר) ולהשתמש בחומרים שמחדשים את הציפוי מדי פעם, עדיף מדי שטיפה.

אם תאמר מאיפה אתה, אולי יהיה כאן מישהו שמכיר שטיפה כמו שצריך, אני אישית לא מכיר, וגם שוטף לבד.

פורסם
לפני 51 דקות, imprezadude כתב:

מצטער לומר לך את זה, אבל תוך שטיפה אחת במכונה או עם הג'ילדות ששוטפים על הרצפה, כל אותם 4,000 השקלים ששמת פשוט הולכים לפח.

על מנת לשמור על ציפוי יש לשטוף כמו שצריך (אני מאמין שיש מדריכים כאן בפורום או ביוטיוב, לא חסר) ולהשתמש בחומרים שמחדשים את הציפוי מדי פעם, עדיף מדי שטיפה.

אם תאמר מאיפה אתה, אולי יהיה כאן מישהו שמכיר שטיפה כמו שצריך, אני אישית לא מכיר, וגם שוטף לבד.

לא שוטף במכונה אוטומטית לעולם ותמיד כשמגיע לשטיפה אני נותן להם את הכפפה שלי ורק איתה הם שוטפים, ולגאנטים משתמשים בכפפה שלהם… האם מעבר להקפדה הזאת יש עוד דברים שעליי לעשות כדי לשמר את הציפוי? 

פורסם
בתאריך 17.8.2021 בשעה 15:23, liav12 כתב:

עבודה יפה נראה טוב.

ברגע שהכנסת את הרכב למכונת שטיפה סיימת עם הציפוי, אז חבל.

אני לא שוטף במכונת שטיפה! רק ידני עם כפפה נקייה ולגאנטים כפפה נפרדת 

• תוכן חדש...