Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מה רע במספרים האלה? הערכתי בראש שלי שהזיזו מאות יחידות בשנה, ברור שביחס לאוטומט ימכרו פחות בטח כשהאוטומטיות גם מככבות בכל צי ליסינג/השכרה אפשרי. 

בפני עצמו הדגם הזה מכר לא רע בכלל. 

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמדובר במספרים נמוכים.

המחיר הנמוך לא גרם להצלחה מסחררת, ולכן שוק הידניות ניראה איך שהוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, Doron_Z כתב:

. בנוסף גם הורידו בכוח

הירידה כדי לעמוד בתקן זיהום מחמיר יותר,

קשה לי להאמין שיהיה הבדל כלשהו בשימוש יומיומי ברכב (ומדבר אחד עם רגל "פלטינה")

והוסיפו איזו מערכת בטיחות שבכל מקרה היית בטח מנטרל

מערכת חשובה ומצילת חיים לדעתי, שאין סיבה לבטל.

מבין את הכמיהה שלך לידני, גם אני כמוך, הייתי בודק את הפולו .

הפולו (כנ"ל פאביה) הנוכחית שמוצאת למכירה בצ׳מפיון מוטורס מגיעה כסטנדרט עם מובילאיי, הקליאו מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות. מבחינת אבזור הקליאו יותר נוחה לי, והאבזור והסלון שלה דיבר אליי הרבה יותר. ב2021 זה לא סטנדרט לדעתי.

בנוסף, ניסיון מאד מר אישית עם רשת המוסכים שלהם. 

מבחינת אופציות זולות, קיימת המיקרה באותו קונצרן (שגם שם עושים נסיעות מבחן) 

בנוסף, הקליאו מגיעה עם 6 הילוכים, והסוכנות היחידה שמציעה נסיעת מבחן על דגם ידני.

בהתחשב בעובדה שזה רכב לטווח ארוך (אם לא מאד) ההוצאה הנוספת הייתה משתלמת עבורי. 

המטרה של כולם זה להרוויח. ידני כבר לא "הולך" היום. לדעתי מי שקונה רכב ידני, זה נטו מבחירה אישית וההבנה והתחברות לכל "התהליך", אדרבה כרכב חדש.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

שמדובר במספרים נמוכים.

המחיר הנמוך לא גרם להצלחה מסחררת, ולכן שוק הידניות ניראה איך שהוא.

לא טענתי להצלחה מסחררת, ברור שהשוק שלנו לא יכול כנראה לייצר הצלחות כאלה לרכבים ידניים לא משנה מה התמחור והרכב. 

טענתי להצלחה מספיק טובה כדי שזה ישתלם כלכלית, לפחות ליבואנים בסדר הגודל של קרסו שלא כל דגם שהם מביאים חייב להזיז אלפי יחידות בחודש אחרת אל תדבר איתם בכלל. 

פות"ש,  אם זה באמת לטווח מאוד ארוך אז התוספת במחיר לא מאוד קריטית, בכל אופן זה לא שיש הרבה בחירה. תתחדש ותהנה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון ובתקווה אחרון עד לפוסט הסקירה המקיף.

נסגרה ההזמנה ומסתבר שזכיתי להיות אחד משלושת ברי המזל מתוך שבעת האמיצים שהזמינו את הדגם הנ"ל.

התקבל אישור סופי מהיצרן על ייצור של מלאי "מטורף" של 3 דגמים ידניים בצבע אפור-טיטניום, שינחתו בארץ הקודש באמצע נובמבר.

הדגם הוא כמו שהתחלתי לכנות אותו "דגם הרפאים", שסקרתי את ההבדלים שלו במעלה השרשור לעומת דגם נסיעת המבחן.

יש לציין לטובה את קרסו-רנו, סניף ראשון לציון שצמוד לאיקאה @קרסו מוטורס .

כמובן שברגע שהרכב יהיה בידי אעלה סקירה מקיפה ומפורטת על הדגם ורשמים כללים.

תודה לכל המייעצים למינהם.

ותמיד תזכרו, יש לנו ארץ נהדרת.

• אהבתי 2

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...