Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, בכל התדלוקים האחרונים אני דוחף דלק עד שמגיע למיכל מלא מלא מלא, ז"א לא כשהידית קופצת, לא כש "נשפך קצת", אלא אחרי כל זה יש מצב כזה שאני מרחיק את הידית מהמיכל ככה שרק הקצה שלה נמצא בפנים ואני לוחץ לחיצה עדינה על האקדח. מה שקרה הערב זה שמהרגע שהידית קפצה ב 39+ ליטר, ואז דחפתי עוד קצת בשיטה הרגילה עד ש"נשפך קצת" הגעתי לאזור ה 42+ ליטר, משם המשכתי למלא בשיטה ה"עדינה" עד שהגעתי ממש כמעט לקצה וככה נכנסו כמעט עוד 10 ליטרים!

אממה? סוניק RS מפרט טכני גודל מיכל 46 ליטר, אז איך יצא 52.35 ליטר במשאבה? ועוד היה קצת דלק במיכל, נניח עוד 2.5 ליטר אנחנו מתקרבים ל 55 ליטר! הגיוני? יכול להיות שגודל המיכל במפרט הוא לא הגודל בפועל ובכוונה לא מציינים את זה כדי שאנשים לא ימשכו יותר מידי?

חשבתי גם שאולי גונבים בתחנה הזאת? תחנה של פז, אבל גם אם גונבים קשה לי להאמין שזה בסדר גודל כזה...

@dalet11 מכיר משהו כזה?

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

אין שום סיכוי שנכנס פיזית כמות כזו. פשוט לא יכול להיות. המיכל הוא 46, המקסימום שהכנסתי אי פעם היה 44 אחרי יומיים של נסיעה על אדים.

המשאבה עקצה אותך, אין הסבר הגיוני אחר אלא אם ראית את הדלק נשפך מתחת לרכב בזמן המילוי.

לא יודע אם שווה התעסקות - מאמין שאפשר לפנות למנהל התחנה, להציג את החשבונית ואת המפרט הטכני של הרכב ושימצא הסבר איך נכנס יותר דלק מגודל המיכל. לא מאמין שהמשאבה משתמשת בWINRAR לכיווץ דלק.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • מצחיק 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

אולי 7z? 😛

לא יודע באמת, אני בד"כ כמעט תמיד מתדלק בתחנה הזו אבל גם בפעמים הבודדות שתדלקתי בתחנה אחרת (גם של פז) צריכת הדלק הייתה די דומה (זה מזמן אבל, לפני הטריק עם המילוי העדין). בכל אופן קשה לי להאמין שמשאבה גונבת עד כדי כך. נזילה של דלק מהרכב אין (הייתי מריח משהו).

אתה יכול בפעם הבאה שאתה ממלא לנסות לעשות את מה שאני עשיתי? ז"א אחרי הקפיצה להרחיק את הקצה של האקדח ממש עד הקצה של פתח המילוי ואז ללחוץ בעדינות ולתת לו לזרום. כי גם אצלי זה עצר ב 42 אחרי ש"נשפך" ומשם נכנס עוד 10 ליטר. ואוסיף גם שעם נורה דלוקה זה עצר אחרי 39+ ואז דחסתי עוד קצת עד שנשפך טיפה והגיע ל 42, שזה נשמע די מתאים ל 44 שאתה הצלחת פעם.

דרך אגב, הסתכלתי גם תוך כדי המילוי הסופי לראות אם הזרימה של המשאבה איטית יחסית ואכן הייתה איטית (ז"א שהספירה נראית הגיונית).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

evap?

עריכה: אה מאייד, אוקיי

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...