Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשנים
כרגע עשיתי נסיעה על ספייס סטאר 2016 עם קילומטראג של 40000 והרגיש לי ממש סבבה אבל זאת לא אינדיקציה כי לפי התקציב שלי אני יכול לקנות
מיצובישי שנת 2012-2014 עם קילומטראג יחיסית גבוהה (מעל 80000) . קראתי בפורומים  שישי חוות דעת ממש לא טובות על הספייס סטאר .
רשמו שיש הרבה תקלות עם המזגן , נסיעה מאוד לא יציבה ונוחה , תקלות עם הבלמים והרבה טיפולים. ראיתי את הסיכום של יוליאן אבל ניראה לי שהוא נפל על מציאה לכן 
אשמח לחווות דעת נוספות מבעלי ניסיון שרכשו את הספייס סטאר בקילומטראג יותר מ80000 , איך הרכב מתפקד? , איך הוא מבחינת טיפולים האם באמת הנסיעה זה משהו ממש מורגש, אם הרכב אצלכם מעל שנתיים מאז הרכישה  האם משהו הישתנה מבחינת התפקוד.
תודה.

פורסם

הייתה לי ספייסטאר 2014 למשך שנה ו-30 אלף קילומטר(מ-60 עד 90 אלף) 

זה תלוי איפה אתה נוהג ומה איכות הכבישים. 

אם עיקר הנסיעות זה בעיר או בפקקים של כביש החוף, או שיוט רגוע(100-110 על כביש 6) אז הרכב יהיה בסדר גמור, 

בכבישים אחרים, זה יתחיל להיות פחות בסדר, והשיא מגיע בכבישים גליים ועם סלילה לא משהו.  שם הרכב פשוט מחורבן. קופץ, מתרסק ומקנה אפס תחושת ביטחון. 

בעניין האמינות, הגיר הרציף יחסית רגיש ויש לטפל בו לפי הספר( מקורי ולהחליף כול 4 שנים או 80 אלף), מלבד זה לא היה לי שום דבר מיוחד בזמן הזה מעבר לטיפולים רגילים.

פורסם

אתלנו הספייס כבר עם 130 אלף ועוד מעט יעלה סיכום, אמינות מצויית, וכך גם לאר בעלי הרכב שאני מכיר.

לא שמעתי על בעיות במזגן.

לגבי יציבות, אכן יש רכינה מורגשת בפניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...