Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

סליחה על השאלה אבל אני חייב לדעת דחוף

אני טס שבוע הבא לארצות הברית ואני עדיין צריך מלוה מישהו יודע אם אפשר לנהוג שם ואם כן מה הפורצדורה הדרושה

תודה רבה

פורסם

לצערי לא.

עד שלא תקבל את הרישיון הקבוע (כרטיס הפלסטיק) הרישיון שבידך מותנה, ולמעשה הוא רק היתר נהיגה ולא רישיון על מלא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע לגבי דרישת החוק, אבל במקומך הייתי חושב טוב טוב אם אני רוצה לנהוג לבד בארץ זרה, עם חוקים שונים ותמרורים שונים, כשיש לי כל כך מעט ניסיון... וזה מניסיון בתור מישהו שנהג בארה"ב עם ותק.

• אהבתי 1
פורסם

נהג חדש אינו יכול לנהוג ברכבי השכרה , ואם תמצא חברה שתתיר לך לנהוג אתה תשלם בהתאם....

קח בחשבון שנהיגה ברכב מושכר כנהג חדש ללא שקיבלת אישור לכך תגרום חלילה במקרה של תאונה לחוסר כיסוי ביטוחי , משמע אתה תשלם את הנזקים במלואם ותהיה חשוף לתביעות כמיטב מסורת אמריקה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

לצערי לא.

עד שלא תקבל את הרישיון הקבוע (כרטיס הפלסטיק) הרישיון שבידך מותנה, ולמעשה הוא רק היתר נהיגה ולא רישיון על מלא.

חדש לי.

חוקית אסור? היתר?

כתוב על הגלויה רשיון נהיגה, יש שם באנגלית, ולכן מותר.

חברות השכרה לא ישכירו לך רכב ללא רשיון מפלסטיק (ולא תקבל לפני תום המלווה), וביקורת משטרה יכולים לעכב אותך מעט אבל אין לך סיבה למנוע מעצמך לנהוג

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 11 דקות, tinoki כתב:

חברות השכרה לא ישכירו לך רכב ללא רשיון מפלסטיק (ולא תקבל לפני תום המלווה), וביקורת משטרה יכולים לעכב אותך מעט אבל אין לך סיבה למנוע מעצמך לנהוג

אין סיבה למנוע מעצמך לנהוג ?

נהג חדש ללא אישור מפורש אינו מכוסה ביטוחית , אם בא לפותח השירשור להסתכן זה כבר ענין שלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יצא לי לעשות זאת לפני 5 שנים.

לא ממליץ במיוחד, בלאגן בירוקראטי עד שמאשרים וגם אז יקר משמעותית.

לי הייתה חוויה לא חיובית מהסיטואציה ומהיותי נהג חדש במדינה זרה.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

האם מדובר ברכב השכרה או רכב של משפחה/חברים?

מעבר לכל מה שהוזכר, עליך לבדוק את עניין הביטוח, שבארה"ב שונה מאשר בארץ. אתה לא רוצה לנהוג בלי כיסוי ביטוחי רחב, שלאזרח זר עלול להיות יקר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, tinoki כתב:

חדש לי.

חוקית אסור? היתר?

כתוב על הגלויה רשיון נהיגה, יש שם באנגלית, ולכן מותר.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/928726/RM18481472_wa.jpg

בכותרת כתוב License No. / Permit No. ואלה אגב - המילים היחידות באנגלית. זה לא רישיון קביל באף מדינה חוץ מישראל.

בנוסף לזה חוקי הביטוח בארה"ב שונים לגמרי, ואין כזה דבר "ביטוח לכל נהג". בנסף, החוק בעניין נהיגה ללא ביטוח מתאים הרבה יותר דרקוני ממה שמקובל כאן, ובמקרה תאונה ללא ביטוח מתאים. אדם יכול למצוא את עצמו מחויב בתשלום של עשרות אלפי דולרים.

והנה ההתייחסות לעניין היתר נהיגה לנהג חדש

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הי שלום רציתי לשאול אני יש לי רישיון נהיגה ואני צריך עדיין בארץ מלווה ואני טס לבלגיה ולחבר שלי יש רכב רציתי לשאול אם מישהו יודע האם חוקי מותר לי לנהוג בזה ואם לא אם יש מקום אתר או משהו כזה איפה לבדוק את זה תודה רבה

פורסם

לצערי התשובה שלילית. רישיון המחייב מלווה הוא למעשה היתר נהיגה מותנה ואינו מהווה רישיון נהיגה מחוץ לגבולות ישראל.

עד שלא תקבל רישיון נהיגה קבוע עם תמונה - לא תוכל להוציא רישיון נהיגה בינלאומי, ולא תוכל לנהוג בחו"ל.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...