Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי יונדאי I30 והבאגז לא מספיק גדול

אני מתלבט בין הרכבים הבאים :

סיטרואן ברלינגו/פיאט דובלו/רנו קנגו

בתקציב של עד 20,000 ש"ח

ראיתי כמה אופצ' ביד 2 בעיקר של דובלו (2012-2014)

1. אשמח לפירוט לגבי האמינות של כל אחת מהן בשנתונים האלו.

2. האם יש יתרון בכך שהחליפו מנוע ?

3. האם טורבו דיזל נחשב פחות אמין ממנוע בנזין רגיל ?

4. כל מידע יעזור

תודה

פורסם

אלה רכבים עם מרחב עצום, ומעולים גם לשימוש של משפחה. הייתי הרבה שנים עם רכב כזה צמוד בתור מהנדס מכונות.
אבל - למצוא רכב כזה משומש שמור זו משימה מאווווד קשה. רוב הרכבים האלה הם רכבי עבודה, עם קילומטרז' בשמיים ולא שמורים בלשון המעטה. 
ובתקציב של 20 אלף שח - אתה צריך נס חנוכה למצוא אחת שלא תקח אותך  פעם בחודש ומעלה למוסך.

כשעזבתי את העבודה ההיא - ניסיתי למצוא לקנייה אחת כזאת שמורה ועם קילומטרז' שפוי בתקציב של 50K פלוס מינוס, והתייאשתי. 

לשאלותך - מנוע דיזל נחשב מאוד אמין, הטורבו זו החוליה החלשה. אבל המנוע דיזל עצמו מאוד עמיד. בחברה שעבדתי בה היו כמה פיאטים שהלך להם המנוע בגלל תקלה חוזרת של צינור מים מתבלה שגרם להתחממות המנוע והסוף ידוע....
רכב שהחליפו לו מנוע זה בד"כ לא ייתרון כי מחליפים לא למנוע חדש אלא למנוע מפירוק, ולך תדע מה עבר על אותו המנוע,  ואיך התקינו וכו'. לרוב עדיף מנוע מקורי שבא מהמפעל - כל עוד הוא תקין.

זהו, הטיפ העיקרי זה לחפש רכב שמור, מטופל בזמן - אלה רכבים די רגישים להזנחה. רצוי רכב ששימש משפחה ולא עבד קשה מדי.
בהצלחה!

פורסם
לפני 39 דקות, rolling_stony כתב:

אלה רכבים עם מרחב עצום, ומעולים גם לשימוש של משפחה. הייתי הרבה שנים עם רכב כזה צמוד בתור מהנדס מכונות.
אבל - למצוא רכב כזה משומש שמור זו משימה מאווווד קשה. רוב הרכבים האלה הם רכבי עבודה, עם קילומטרז' בשמיים ולא שמורים בלשון המעטה. 
ובתקציב של 20 אלף שח - אתה צריך נס חנוכה למצוא אחת שלא תקח אותך  פעם בחודש ומעלה למוסך.

כשעזבתי את העבודה ההיא - ניסיתי למצוא לקנייה אחת כזאת שמורה ועם קילומטרז' שפוי בתקציב של 50K פלוס מינוס, והתייאשתי. 

לשאלותך - מנוע דיזל נחשב מאוד אמין, הטורבו זו החוליה החלשה. אבל המנוע דיזל עצמו מאוד עמיד. בחברה שעבדתי בה היו כמה פיאטים שהלך להם המנוע בגלל תקלה חוזרת של צינור מים מתבלה שגרם להתחממות המנוע והסוף ידוע....
רכב שהחליפו לו מנוע זה בד"כ לא ייתרון כי מחליפים לא למנוע חדש אלא למנוע מפירוק, ולך תדע מה עבר על אותו המנוע,  ואיך התקינו וכו'. לרוב עדיף מנוע מקורי שבא מהמפעל - כל עוד הוא תקין.

זהו, הטיפ העיקרי זה לחפש רכב שמור, מטופל בזמן - אלה רכבים די רגישים להזנחה. רצוי רכב ששימש משפחה ולא עבד קשה מדי.
בהצלחה!

תודה רבה על המידע !!!

קצת לא מעודד אותי התקציב שלי...

• תוכן חדש...