Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכונית יותר אמינה ולא רואה מוסך? שברולט סוניק RS 2014 או ניסאן מיקרה 2016?

שני הרכבים  עם קילומטראז גבוה.

עקרונית ניסאן היא יפנית אבל שמעתי שיש שם תקלות בגיר בקילומטרזים גבוהים. שברולט ידועה בבעיות במנוע.

מה אומרים? שניהן סבבה, רק אחת מהן או אף אחת?

פורסם

לא היו בבעלותי אף אחת מהן - אבל בדקתי לגבי קנייה של RS 2014 לפני כמה חודשים, כמות התקלות ששמעתי מאנשים שהחזיקו כזה הורידו אותי ממנו מהר.

זה לא אומר שבהכרח הוא פחות אמין, זה כן אומר שהוא רגיש מאוד להזנחה, ופוטנציאל התקלות שלו כנראה גבוה יותר.

מה שכן, אם תמצא אקזמפלר כזה שטופל בקפדנות מיומו הראשון - זו יכולה להיות נקודת פתיחה לא רעה.

מצד שני המיקרה, גם עם בעיות הגיר שלה (שלדעתי נפתרו בשנים האחרונות) מפגינה לדעתי אמינות כללית גבוהה יותר.

אגב, אם הפרמטר היחיד שמעניין אותך הוא אמינות ואתה חי בשלום עם מיקרה, איך קשורה הRS?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, Tal7 כתב:

לא היו בבעלותי אף אחת מהן - אבל בדקתי לגבי קנייה של RS 2014 לפני כמה חודשים, כמות התקלות ששמעתי מאנשים שהחזיקו כזה הורידו אותי ממנו מהר.

זה לא אומר שבהכרח הוא פחות אמין, זה כן אומר שהוא רגיש מאוד להזנחה, ופוטנציאל התקלות שלו כנראה גבוה יותר.

מה שכן, אם תמצא אקזמפלר כזה שטופל בקפדנות מיומו הראשון - זו יכולה להיות נקודת פתיחה לא רעה.

מצד שני המיקרה, גם עם בעיות הגיר שלה (שלדעתי נפתרו בשנים האחרונות) מפגינה לדעתי אמינות כללית גבוהה יותר.

אגב, אם הפרמטר היחיד שמעניין אותך הוא אמינות ואתה חי בשלום עם מיקרה, איך קשורה הRS?

הציעו לי אותה בערך במחיר זהה ואמרו לי שספציפית ב-RS אין את התקלות של הסוניק הרגילה. ומבחינת אבזור ומנוע וגודל היא עדיפה על המיקרה.

לגבי המיקרה, הבנתי שהייתה תביעה ייצוגית נגד היבואן קרסו על הגיר במכוניות החל מ-2013. אתה יודע מתי נפתרה הבעיה? ספציפית אני מדבר על מיקרה מ-2016.

פורסם

אני לא בטוח שזה שהיא במחיר זהה אומר שהיא כיוון נכון.

לצורך השוואה, בשני שליש מהמחיר שקניתי מאזדה 2 יכולתי לקנות במוו סדרה 2 בת עשר שכנראה הייתה עולה לי הרבה יותר בדיעבד.

בכל אופן, אין לי מושג לגבי האמינות של הסוניק הרגילה מול הRS וכנ״ל לגבי מתי שופר הגיר של המיקרה (אם אני לא טועה, רוב הבעיות היו בשנתונים 2011-2014),

מה שאני כן יודע, זה שאם אתה פתוח להצעות - תכתוב את הדרישות והתקציב שלך כאן, יהיה יותר קל לכוון אותך למשהו שמתאים לך

• מעניין 1
פורסם

מיקרה אמינה יותר מסוניק. 

אבל סוניק הרבה יותר "אוטו" ממיקרה. 

אם רק אמינות מעניינת אותך, לך על מיקרה. אבל חפש אחת מטופלת ועם קילומטראז' שפוי (חבר רכש לפני חצי שנה מיקרה 2016 מהשכרה עם 89000 ק"מ ב 32000 שקל). 

באותו תקציב ניתן למצוא מיצובישי ספייסטאר או לרדת בשנתון ולרכוש רכב אמין מאוד כמו סוזוקי ספלאש. 

• מעניין 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 32 דקות, markb205 כתב:

מיקרה אמינה יותר מסוניק. 

אבל סוניק הרבה יותר "אוטו" ממיקרה. 

אם רק אמינות מעניינת אותך, לך על מיקרה. אבל חפש אחת מטופלת ועם קילומטראז' שפוי (חבר רכש לפני חצי שנה מיקרה 2016 מהשכרה עם 89000 ק"מ ב 32000 שקל). 

באותו תקציב ניתן למצוא מיצובישי ספייסטאר או לרדת בשנתון ולרכוש רכב אמין מאוד כמו סוזוקי ספלאש. 

לפני 42 דקות, Tal7 כתב:

אני לא בטוח שזה שהיא במחיר זהה אומר שהיא כיוון נכון.

לצורך השוואה, בשני שליש מהמחיר שקניתי מאזדה 2 יכולתי לקנות במוו סדרה 2 בת עשר שכנראה הייתה עולה לי הרבה יותר בדיעבד.

בכל אופן, אין לי מושג לגבי האמינות של הסוניק הרגילה מול הRS וכנ״ל לגבי מתי שופר הגיר של המיקרה (אם אני לא טועה, רוב הבעיות היו בשנתונים 2011-2014),

מה שאני כן יודע, זה שאם אתה פתוח להצעות - תכתוב את הדרישות והתקציב שלך כאן, יהיה יותר קל לכוון אותך למשהו שמתאים לך

תודה לשניכם על התגובות. למיקרה הגעתי אחרי חיפוש עצמאי אחרי שהחלטתי שפחות מעוניין בקיה\i10 ושמעתי שיפניות אמינות.

המטרה שלי בגדול היא רכב אמין שלא רואה מוסך שאוכל להחזיק לשנים קדימה. לכן רוצה שנתון יחסית חדש - 2014-2016. (אני לא חי בטיים זון שמוסכים עובדים בו וגם לא רוצה להתעסק איתם - מעדיף לשלם קצת יותר בקניה. גג בלאי רגיל של גלגלים בלמים רצועות וכו'.)

יסע גג 10 אקמ בשנה, עם מנוע 1200-1400. 

עדיפות לחסכוני בדלק.

תקציב כמו שהבנתם איזור ה-30 ויכול להתפשר על קילומראז גבוה כי לא מתכנן לנסוע בו הרבה.

פורסם

עם נסועה של 10K בשנה הצריכת דלק פחות קריטית לדעתי. 

לפי מה שאתה מבקש נשמע שספייס סטאר יכולה להתאים לך, אבל אם תעלה לאיזור ה35 תוכל למצוא סוויפט 2013/14 שאמינה לא פחות ועם טיפולים מסודרים יכולה לשרת אותך בכיף כמה שנים קדימה. 

פורסם (נערך)

מניסיון רכב בבעלותי,המיקרה רכב אמין מאוד וחסכוני ולראיה הדגם הישן עבר מתיחת פנים והייצור שלו ממשיך בדרום אמריקה,מיוצר כבר 12 שנה.ללא קשר למיקרה האירופאית החדשה.

הסוניק הייצור הופסק,פחות חסכוני ולדעתי פחות אמין.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

שברולט דרום קוריאה, זו חברה שרבים מאוכזבים ממנה, (ואני מנסיון של 2 מכוניות.. ). לכן נראה שמיקרה עדיפה, וגם יותר חסכונית.

תוכל במחיר דומה לרכוש מיצובישי ספייס סטאר-גם יפנית-  שיותר אמינה וחסכונית.

משתדל לעזור

פורסם

זה השוואה קצת מוזרה כי אתה מבקש להשוואת שני רכבים שונים מהותית מכל הבחינות.

המיקרה הוא רכב קטן עירוני בעיקר, הסוניק היא רכב סופר מיני "ספורטיבי לייט". זה השוואה עם פער של 60 כוחות סוס בין שניהם.

המיקרה סביר להניח תפגין אמינות טובה יותר שכן יש לה מכלולים מכאנים פשוטים בהרבה מאשר הסוניק.

ובלי קשר לסוניק או למיקרה, באופן כללי כל רכב בסיסי ופשוט יותר מכאנית סביר להניח יפגין אמינות עדיפה על רכב "מתוחכם" יותר ובעל מכלולים מורכבים יותר (טורבו, אלקטרוניקה, חיישנים וכו').

כמו ששאלו קודמי, מה אתה מחפש מהרכב? אין צורך בגודל מינימאלי מסויים? המיקרה בכלל מספיקה לך מבחינת גודל?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
בתאריך 19.5.2021 בשעה 20:32, buk876 כתב:

שני הרכבים  עם קילומטראז גבוה.

כמה גבוה? אם זה באיזור 130-150 אלף ק"מ אז לא ממליץ, בקילומטרז' זה הגיר הרצויף במיקרה יכול להיות שידרוש תיקון או החלפה, במחיחד אם זה רכב שלא היה בבעלות פרטית ולא ננהג בעדינות. 

עדיף משהו ישן יותר בנשה - שנתיים עם פחות קילומטרים. 

פורסם
בתאריך 19.5.2021 בשעה 21:27, buk876 כתב:

הציעו לי אותה בערך במחיר זהה ואמרו לי שספציפית ב-RS אין את התקלות של הסוניק הרגילה. ומבחינת אבזור ומנוע וגודל היא עדיפה על המיקרה.

לגבי המיקרה, הבנתי שהייתה תביעה ייצוגית נגד היבואן קרסו על הגיר במכוניות החל מ-2013. אתה יודע מתי נפתרה הבעיה? ספציפית אני מדבר על מיקרה מ-2016.

הגיר הרציף של סוזוקי סוויפט וספייסטאר זהה לגיר של המיקרה,כולם גירים של ניסאן.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...