Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אשמח לקבל המלצה לרכב עד 50 אלף .

בטיחות מבחינתי זה אופציה ראשונה .

חשוב לי שיהיה אמין .

יש לי רישיון אמנם כמה שנים , אך ללא ניסיון על הכביש .

הרכב ישמש אותי לנסיעות קצרות של כחצי שעה - עד שעה . 

מידי פעם .

תודה רבה :)

פורסם

רכב לאדם יחיד? זוג? עוד נוסעים?
אם זה רכב לאדם יחיד/ זוג, אפשר לקנות רכב מיני כמו שברולט ספארק יחסית חדשה, יש בה 10 כריות אוויר.
רמת אבזור LT+ או עוד יותר טוב LTZ.
ב 2019 יש כבר מערכת בלימה אוטונומית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב 2019 ( דגם אחרי מתיחת פנים ) נוספה בלימה אוטונומית, 10 כריות אוויר, הרכב קיבל ציונים טובים במבחן הריסוק האמריקאי IIHS.
https://www.iihs.org/ratings/vehicle/chevrolet/spark-4-door-hatchback/2021
הדגם הנוכחי לא נבחן במבחן הארופאי, הדגם הקודם בזמנו ( 2009 ) קיבל 4 כוכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה על הספארק, היתרון שלה הוא גם מבחינת מנוע, החזק בקטגוריה שלה.

אם אתם מחפשים רכב גדול יותר בקטגורית הסופר מיני,הייתי בודק פיגו 208 למשל, תהיה חזקה ונוחה מהספארק, גם תתאים יותר כשיהיה ילד. כדאי לחפש ברמת אבזור אקטיב הבכירה.

או סיטרואן קקטוס, גם כן חזק ונוח יותר, איכות חומרים עדיפה.

לצרפתיות הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכל להתפורר, יצא ריקול בנושא ולכן צריך לבדוק שאכן הוחלף. לדעתי תמורה מעולה למחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...