Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום. 

יש לי בעיה במזגן ברכב מסוג יונדאי i30 2010, כאשר אני בנסיעה הוא מוציא קור סבבה אבל ברגע שאני לא לוחץ על הגז הוא פשוט נחלש ממש לרמה שבקושי מרגישים. 

הלכתי למישהו שמתעסק עם חשמל ומערכות איוורור חיבר איזה מכונה לרכב בדק ואמר לי שצריך להחליף שסתום ופילטר. 

המחיר שהוא נתן הוא 650 לשסתום ו75 לפילטר וזה כולל עבודה, האם המחיר הזה סביר? ובכללי האם לדעתכם זה פתרון הגיוני לבעיה? 

פורסם

כעקרון צריך לפרק הרבה חלקים אז אתה משלם על העבודה. השסתום עצמו עולה גרושים. לי לקחו פעם על החלפת שסתום 400 כמובן שזה כולל מילוי גז והכול. 

אם הוא שם לך פילטר מקורי אני בספק אז המחיר בסדר. פילטר סיני עולה 30/40 שקל מקסימום אז הוא לוקח לך כפול החלפה קלה.

המחיר קצת יקר אבל סביר תבדוק בעוד מקומות.

פורסם
לפני שעה, ABSULUTT כתב:

כעקרון צריך לפרק הרבה חלקים אז אתה משלם על העבודה. השסתום עצמו עולה גרושים. לי לקחו פעם על החלפת שסתום 400 כמובן שזה כולל מילוי גז והכול. 

אם הוא שם לך פילטר מקורי אני בספק אז המחיר בסדר. פילטר סיני עולה 30/40 שקל מקסימום אז הוא לוקח לך כפול החלפה קלה.

המחיר קצת יקר אבל סביר תבדוק בעוד מקומות.

תודה על התשובה, ולדעתך זה אמור לפתור את הבעיה מה שהוא הציע ?

פורסם

צריך קודם לבדוק שלא חסר גז. אם חסר גז זה יהיה לך גם אותה תופעה כמו שאתה מרגיש עכשיו.

כעקרון זה מערכת סגורה. לא אמור להיות חוסר גז. ואם חסר יש דליפה קטנה שהרבה מקצוענים לא מוצאים. אז ממלאים פעם בשנה גז.

מתי מילאת גז לאחרונה?

*וכן זה יכול לפתור את התקלה על הדרך כי הוא ממלא גז. ויכול להיות שבאמת השסתום מזייף או דולף.

החלפה של פילטר גם משפרת ממש את הזרימת אוויר אם לא החליפו מעולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...