Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 רכב שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל סמך מה אתה יודע שזה 2-5 רכבים על כול כמה אלפי רכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעה, yulianx כתב:

אני לא אמרתי את זה,להיפך,אמרתי שאורן יוכל לשפוך אור על התדירות שזה קורה.

כי בקבוצות פייסבוק שאני חבר בהן יש כמה אלפים טובים של חברים ,מתוכן כולם או רובם בעלי רכבי PSA עם המנוע הנ"ל ,ואני עוקב יום יום על הנושאים שעולים ורואה כמה העלו את הסוגיה,בפורום כאן יש גם הרבה בעלי רכב עם המנוע וכפי שאמרתי העלו את הסוגיה 4-5 מהם.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

עדיין יש תופעה, קטנה כזאת או אחרת אבל יש.

אני לא הייתי אומר שצריך היסטריה, כי בכול זאת לא מוחלפים אלפי מנועים, אחרת היינו שומעים על זה.

אם בספייס סטאר אני במשך שנה לא בודק שמן, בקקטוס לא הייתי נוהג כך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

מסכים איתך לחלוטין שיש,כל מה שאמרתי שלצאת בהצהרה שזאת תופעה או ההיסטריה המוחלטת של חברנו W זה להוציא את זה לחלוטין מפרופורציה.

בכל רכב יש אחוזי סטיה ,גם מהממוצעי תקלות מסויימות,וגם כאן יש,רק קטנה מאד.

פורסם

בשבילי זה אסון, לא רוצה להיכנס לזה בשום מחיר,

לך לא? סבבה, רק תפסיק להכניס אותי בכל תגובה שניה בבקשה, תכבד דעה של אחרים אפילו אם היא פוגעת באינטרס שלך, תודה.

• אהבתי 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם. 

נדחף קצת לדיון. ראיתי פיג'ו 208 2016, עבר סביבות 55k, הבעלים של הרכב אמר שהוא הלך למוסך צמרת בחיפה במסגרת הריקול של הרצועה ואמרו לו שאין צורך בהחלפה ועשו לו רק עדכון גרסה. 

הגיוני שלא מחליפים את הרצועה? גם אם היא לא התפוררה או מראה סימוני התפוררות? 

ובמקרה שלא החליפו מה צריך לבדוק לפני קניית הרכב הספציפי הזה? (חוץ מבדיקה במכון בדיקות) 

תודה. 

פורסם

הגיוני, אבל היה פה מקרה שלמרות שלא הוחלפה הרצועה, היא הייתה במצב של התפוררות.

אישית? הייתי מחליף בכול מקרה לשקט הנפשי.

פורסם

תודה על התגובה המהירה. 

המוכר היה לפני חודש בערך בריקול, בכל מקרה הוא אמר לי שהוא צריך לעשות טיפול, אוכל ללכת איתו ולבדוק שוב את הרצועה בטיפול. פשוט פחות מעוניין כרגע בעוד הוצאה שלא לצורך. אם אצטרך להחליף מה העלות של החלפת הרצועה כולל הכל מסביב (ניקוי וכו..)? 

פורסם

אזור האלפיים שקל.

פורסם

פות״ש

אני מחזיק ב308 1.2 עד אתמול הייתה ברשותי 208 2012 1.6 ולפני 3 חודשים קניתי 208 1.2 לחבר קרוב.

ה308 שלי גמעה 190.000,רצועה הוחלפה לפני 20.000. מאז החלפת הרצועה הרכב התחיל לצרוך שמן,הרכב עבר ריקול של לובינסקי ממש עכשיו, אך לבינתיים אני לא רואה שחל שינוי בצריכת דלק.

הרכב שלי אצלי כבר 80.000 קמ ומטופל בפדנטיות יתרה הגבע כל 10 k ק״מ.

רכשתי לחבר 208 1.2 עם 55K קמ יד ראשונה והיסטוריית טיפולים רציפה אצל היבואן.

אחרי אלפיים קמ שהרכב אצלן גם הוא התחיל לצרןך שמן (יותר מליטר לאלף קמ).

דווקא ה208 1.6 שהייתה אצלי מעל שנה מבחינת אמינות אין לי שום דבר להגיד עליה.

אך בתקציב של 50k כמובן שהייתי מחפש משהו אחר..

לסיכום, עם כל אהבתי העזה לפיגו, לא הייתי קונה את הרכב הנ״ל.

• תוכן חדש...