Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חונה במדרכה ממול לבית של הבן אדם (צריך לחצות את הכביש מהבית שלו כדי להגיע לשם, הוא חונה במדרכה בצד שלו אז זה לא רלוונטי אליו) ניגש אליי בעצבים אומר לי לחנות "כמו שצריך" ולהשאיר מקומות לרכבים אחרים או שהוא מתקשר למשטרה 

בחיים לא ראיתי אותו לפני זה ולא הבנתי מה לעזאזל הוא רוצה 

בקיצור חניתי והשארתי מקומות לרכבים אחרים אבל לא רצתי לחנות ליד הפח של העירייה ביום שמפנים אותו (זכותי) 

אני תמיד מתחשב בנהגים אחרים בגלל זה זה הזוי שהוא נפל דווקא עליי

בקיצור אמרתי לו תעשה מה שאתה רוצה

הוא אומר לי "אני יודע איפה אתה גר"

כאילו מאיים, אמרתי לו שוב רוצה תזמין משטרה אני חונה באפור והלכתי. 

בקיצור מרגיז אותי שהוא בכלל מרשה לעצמו להגיד לי את הדברים האלה ובטח ובטח בטונים כאלה וסגנון דיבור כזה על כלום 

אגב בצד שלו יש בכלל אדום לבן והוא תמיד חונה שם

אם כבר אני זה שצריך להזמין לו משטרה. 

מה הייתם עושים? (סורי על המגילה) 

פורסם

אם חנית טוב, למה שיבקש ממך לחנות כמו שצריך?

אם זה פעם ראשונה שאתה חונה שם וזה לא ממש ליד הבית שלך, אני הייתי חונה במקום אחר. מעדיף ראש שקט ושכנות טובה מאשר הזדמנות להסלמה.

• אהבתי 1

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

נתקל בסדרנים כאלה מידי פעם.

מגיב בדרך כלל בנימוס. אם רוצה להזמין משטרה, שיזמין. אני לא אהיה כששוטר יגיע. 

היה שכן כזה ברחוב שלי (עד שעבר) שזכה לביקור פיקוח עירוני שהודיע לו שהוא מטרידן סידרתי, ושאר הפחדות. עבר לו 😀

במידה והשכן שלך חונה באדום לבן ואין לו תו נכה למשל, אדרבה שישזמין מישטרה וישא בתוצאות.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 29 דקות, me5000 כתב:

אם כבר אני זה שצריך להזמין לו משטרה. 

מה הייתם עושים? (סורי על המגילה) 

אם אתה חונה בסדר, והוא עצמו חונה באדום לבן, אז מאפשר לו להזמין משטרה, ובמקביל מכין כסא מתקפל ופופקורן לצפיה באירוע.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם חנית כחוק אין לך מה להתרגש ממנו. מקסימום תגיד לו שאתה חייב לחרבן דחוף ואחרי זה תחזור להזיז את הרכב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אצלנו ברחוב יש מצוקת חניה בסופי שבוע, הרבה ממנה נובע מכך שאנשים לא מקפידים לחנות קרוב לקצה החניה (כי באמת מוציאים פחים קרוב לשם) וא נוצר מצב שבכל מפרץ מצליחים לחנות שני רכבים במקום שלושה. כשאתה עושה את זה ב 3-4 מפרצים ברצף זה כבר נהיה משמעותי בהקשר של שכונה.

מה שהייתי מציע לך זה באמת לנסות לברר למה הוא מתכוון, כי אצלנו היה שכן שהיה נוהג לפנצ'ר צמיגים לרכבים שחונים כך ולפעמים גם ראיתי פתקים שהשאיר. אין לי מושג אם אי פעם תפסו אותו או אם זה באמת הוא, אבל החשד שלי היה מאוד מבוסס. בקיצור, בדרך כלל אני בעד להתעלם, אבל אם לא מדובר באדם אלים אולי שווה רגע לשאול אותו למה בדיוק הוא מתכוון כשהוא אומר שאתה לא משאיר מקום לאחרים. אולי באמת אתה תופס שתי חניות בצורה כשרה אך מסריחה.

קבל המחשה למה אני מתכוון:

mf_parking.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לחבר שגר רחוב לידי אחד כזה, הוא עם חניה פרטית ומחנה ב X במקום בחניה עצמה (נהוג פה באזור לצערי הרב, יש גם כאלה שסתם מציירים איקסים על דעת עצמם ועוד ברחוב של הראש מועצה)

בקיצור בא לחבר ואומר לו שיפסיק לחנות ברחוב כי יש להם 3 רכבים.

פעם אחרת בא אומר לו להפסיק לחנות ליד החניה הפרטית שלו (לא בחניה פרטית, ממש ליד)

החבר פשוט מתעלם

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

אצלנו ברחוב יש מצוקת חניה בסופי שבוע, הרבה ממנה נובע מכך שאנשים לא מקפידים לחנות קרוב לקצה החניה (כי באמת מוציאים פחים קרוב לשם) וא נוצר מצב שבכל מפרץ מצליחים לחנות שני רכבים במקום שלושה. כשאתה עושה את זה ב 3-4 מפרצים ברצף זה כבר נהיה משמעותי בהקשר של שכונה.

מה שהייתי מציע לך זה באמת לנסות לברר למה הוא מתכוון, כי אצלנו היה שכן שהיה נוהג לפנצ'ר צמיגים לרכבים שחונים כך ולפעמים גם ראיתי פתקים שהשאיר. אין לי מושג אם אי פעם תפסו אותו או אם זה באמת הוא, אבל החשד שלי היה מאוד מבוסס. בקיצור, בדרך כלל אני בעד להתעלם, אבל אם לא מדובר באדם אלים אולי שווה רגע לשאול אותו למה בדיוק הוא מתכוון כשהוא אומר שאתה לא משאיר מקום לאחרים. אולי באמת אתה תופס שתי חניות בצורה כשרה אך מסריחה.

קבל המחשה למה אני מתכוון:

mf_parking.jpg

מבין את כוונתך

אפילו הזזתי את האוטו למקום שלא רציתי בסוף(ליד הפח) רק כדי שירד ממני וכדי לא להכנס איתו לפינה אבל זה עדיין מרגיז אותי שהוא מרשה לעצמו בכלל להתנהג ככה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אם חנית כחוק אין לך מה להתרגש ממנו. מקסימום תגיד לו שאתה חייב לחרבן דחוף ואחרי זה תחזור להזיז את הרכב.

ואם הוא ימשיך לעכב אותך, תוכיח לו

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תקשיב לו, אולי הוא אומר משהו שאתה לא חושב עליו? אולי הוא אומר משהו נכון?

אם הוא סתם משועמם, ויש כאלה, תגיד לו 'תודה אחי, האוטו בדיוק איפה שאני רוצה שהוא יהיה, אבל תודה על תשומת הלב'. וזהו.

מאיים להזמין משטרה, פיקוח עירוני, תתעלם. אם הוא מאיים שיזמין משטרה, תגיד לו שעדיף שיזמין פיצה. 

לחלופין, שכפל לו מפתח של הרכב, והנה יש לך סדרן חניה פרטי. תתקשר כשאתה נכנס לרחוב שהוא ייצא החוצה להחנות לך את הרכב. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

הייתי נותן לו לנהוג בבימבה של הילד..נראה לך שמישהו היה נוהג לי ברכב?.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

עניינית אולי הבחור צודק, אולי הדרך שבה הוא פונה לאנשים מסריחה ומעצבנת, אבל הכוונה שלו, כנראה, טובה.

כשיש מצוקת חניה זה אכן מציק להגיע בסוף יום עבודה חזרה הביתה ולראות שאין חניה כי במקום 4 רכבים יש 2 שחנו לא טוב.

כשזה קורה פעם ב' - מילא.

כשזה קורה בתדירות גבוה, זה מציק.

בעיית חניה, היא אחת הסיבות המרכזיות שעברתי דירה לאחרונה, לדירה עם חניה.

פורסם

בלי קשר להתנהגות שלו, סתם הוא לא בא להעיר לך.

תחשוב איפה הוא צודק ואני מניח שגם תמצא. 

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

שונה החניות לא קל ואף גורר דברים רעים אחר כך .

אצלי הסיפור יותר מרגיז שכן שיש לו חניה רשומה על הדירה כמו כולם , אז בגלל שהחניה שלו קרובה 

למדרכה הוא מרשה לעצמנו לחנות מול הכניסה לבניין וזה מכעיס מאוד .

הייתי שמח גם לקבל פה איזה עצה מה לעשות עם פרזיט כזה ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...