Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל, אני ממליץ שאתה תעשה קצת שיעורי בית ותעמיק בנושא. אתה טועה.

ולא נראה שום דבר דרגה 5 בשנים הקרובות, גם לגבי דרגה 4 אני לא בטוח.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, David32 כתב:

יובל, אני ממליץ שאתה תעשה קצת שיעורי בית ותעמיק בנושא. אתה טועה.

ולא נראה שום דבר דרגה 5 בשנים הקרובות, גם לגבי דרגה 4 אני לא בטוח.

שאני אבין, אתה טוען שטסלה משתמשים אך ורק במצלמות בשביל בניית התמונה הסביבתית שלהם לניווט?

פורסם

איפה רשמתי את זה? יש לטסלה גם רדאר, וגם ""סונר"".

אתה טועה בכול עיניין הרכב האוטונומי המלא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

איפה רשמתי את זה? יש לטסלה גם רדאר, וגם ""סונר"".

אתה טועה בכול עיניין הרכב האוטונומי המלא.

אוקיי ואתה צודק כי אתה יודע יותר טוב. נחכה ונראה

פורסם
לפני 10 שעות, Y_u_v_a_l כתב:

אתה חושב שטסלה מתבססת רק על המצלמות שלה בשביל לזהות ולאפיין עצמים? אני מציע שתעשה קצת שיעורי בית.

כמו כל רכב עם רמה 2 יש כמובן עוד מספר חיישנים, אבל אמצעי הזיהוי העיקרי הוא מצלמה. כל זה לא משנה את העובדה שלרכבי טסלה אין תמונה מרחבית מלאה על הסביבה בה הרכב נע. תחקור קצת תאונות של רכבי טסלה ותבין. 

למרצדס S קלאס החדשה יש יותר חיישנים ולא פחות יכולות אך מרצדס לא מתיימרת לומר שכבר מחר יש לה נהיגה אוטונומית מלאה. היא לא עושה ניסויים על הלקוחות שלה ומגלה אחריות כפי שמצפים מיצרן רכב. 

פורסם

לחברות הסטרט אפ כל כמה שנים יש מילה חדשה שהם משתמשים בשביל להוציא כסף ממשקיעים.

עכשיו המילה היא רכבים אוטונומיים.

שמוכרים אאודי בלי מצלמת רוורס בשביל להוזיל את המכונית ומכוניות קטנות נמכרות עם חלונות ידניים מאחור, לא יוסיפו מערכת לנהיגה אוטונומית בעשרות אלפי דולרים.

אתם מדברים על למכור דאציה סנדרו ב 200000 ש"ח במקום ב 60000 שח.

עוד 30 שנה יהיו כמה עשירים שיהיה להם רכב אוטונומי, לא יותר מזה.

מה שטסלה עושים היום זה בלי חישוב של רווח והפסד, זאת חברה שהפסידה מאות מיליארדים עד היום אז הם יפסידו עוד קצת כסף.

עכשיו שבערך כל טיל שהוא מנסה מתפוצץ לו ומתחילים לעשות חקירות על הבזבוזים שלו, הוא הולך לשנות את הגישה שלו בקרוב מאוד

אייל

פורסם
לפני 20 דקות, LotusElise כתב:

לחברות הסטרט אפ כל כמה שנים יש מילה חדשה שהם משתמשים בשביל להוציא כסף ממשקיעים.

עכשיו המילה היא רכבים אוטונומיים.

שמוכרים אאודי בלי מצלמת רוורס בשביל להוזיל את המכונית ומכוניות קטנות נמכרות עם חלונות ידניים מאחור, לא יוסיפו מערכת לנהיגה אוטונומית בעשרות אלפי דולרים.

אתם מדברים על למכור דאציה סנדרו ב 200000 ש"ח במקום ב 60000 שח.

עוד 30 שנה יהיו כמה עשירים שיהיה להם רכב אוטונומי, לא יותר מזה.

מה שטסלה עושים היום זה בלי חישוב של רווח והפסד, זאת חברה שהפסידה מאות מיליארדים עד היום אז הם יפסידו עוד קצת כסף.

עכשיו שבערך כל טיל שהוא מנסה מתפוצץ לו ומתחילים לעשות חקירות על הבזבוזים שלו, הוא הולך לשנות את הגישה שלו בקרוב מאוד

קנה כמה ביטקוינים לא מזמן 😂

פורסם
בתאריך 14.2.2021 בשעה 11:11, boy23 כתב:

קנה כמה ביטקוינים לא מזמן 😂

ככל הנראה טסלה תרוויח על הביטקויינים האלה יותר כסף מאשר ממכירת המכוניות בשנים הקרובות.

קצת מזכיר את הסיפור של אמזון - כביכול חנות אונליין אבל אם מסתכלים קרוב אז החנות עצמה הפסדית ורוב הרווחים באים ממחשוב ענן (AWS). 

• תוכן חדש...